Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Кмет за чудо и приказ.... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Кмет за чудо и приказ....
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=469486

Що за идиот може да измисли подобна глупост? И що за племе може да сме за да ни правят на такива глупаци?

Оня ден направо се уплаших от себе си. След поредния скок в поредната яма на улицата изцепих нещо от типа "Бойко в гъза ти същата дупка да се отвори". Аз иначе съм спокойна натура. Жената до мен се изцъкли, а после сигурно 1 час ми се подиграваше, от къде съм я родил тая псувня.....

:):):)

Съб Мар 15, 2008 3:44 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
цецо, много се вживяваш, кое точно е възмутителното в случая?

Съб Мар 15, 2008 8:03 pm
Профил
Аватар

Мнение 
възмутителното е, че някои хора имат гаражи :roll:

Нед Мар 16, 2008 11:10 am
Профил
Аватар

Мнение 
е да кихат щом имат, радвам се за тях :)

Нед Мар 16, 2008 1:06 pm
Профил

Мнение 
Не стига че иматгаражи ами искат и да ги ползват, то съвсем комунизъм отива, никакви гаражи, няма само аз да се чудя къде да си оставям колата .... М-у другото, има едни много удобни верижни преградители, това реално е верига която е м-у две солидни колонки, от еднат страна има обтегач смотор и с дистанционно може да си я сваляш, нито загрозява улицата ... не знам колко струа, едва ли е много скъпо.

Нед Мар 16, 2008 3:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
Не стига че иматгаражи ами искат и да ги ползват, то съвсем комунизъм отива, никакви гаражи, няма само аз да се чудя къде да си оставям колата .... М-у другото, има едни много удобни верижни преградители, това реално е верига която е м-у две солидни колонки, от еднат страна има обтегач смотор и с дистанционно може да си я сваляш, нито загрозява улицата ... не знам колко струа, едва ли е много скъпо.

Само дето е незаконно. Ама то това не е проблем в БГ, така че споко.

zaphod написа:
цецо, много се вживяваш, кое точно е възмутителното в случая?

Аз по принцип минавам за спокоен човек, както казах. Ама тука не мога да се удържа..... ЩО ЗА ИДИОТ СИ ДА ПИТАШ ПОДОБНО НЕЩО? :):):)

Последна промяна Цецо на Пон Мар 17, 2008 9:39 am, променена общо 1 път

Пон Мар 17, 2008 9:37 am
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Цецо аз съм му хванал цаката, баща ми спира шкодата модел 82г пред гаража, а аз си паркирам белисимата вътре. Е има си и някои неудобства ама се свиква.

Вто Мар 18, 2008 2:52 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Е то по принцип аз мога да се наместя с огнестрелното оръжие на прозореца и като оня в Пловдив ли беше, незнам къде. Ама що зорлем да се превръщам в идиот, понеже управниците ми са идиоти.

Иначе ето още едно доказателство за малоумието на Гойко.

http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=472558

и

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=472045

Честно не мога да разбера що за тъп идиот трябва да си, за да си подритваш така кметското столче? При все че в целия цивилизован свят реват от жал, че населението им застарява, при все че на практика в София няма безработица, а точно обратното - той идиота вместо да се погрижи да осигури поколението на София, седнал да се бори с 'емигрантите' от село. Абе дали са от село или са от града какво значение има - нали идват тука да работят? С децата си идват? Що за кмет би негодувал и би се борил с това?

Абе тоя малоумник толкоз ли няма кой да му каже, че ако сега хване и построи 50 детски градини, това ще му глътне нищо пари, а ще го бетонира за стола поне за още един мандат. Ама и PR -а му явно е тъп като него самия и на електората си незнае как да се подмаже.

После се чудете що Доган печели избори. Ама идете да видите Догановите хора как си бранят училищата и социалните придобивки в техните си региони. А ние тука от детски градини правим молове.

Вто Мар 18, 2008 4:34 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Цецо, а какво мислиш за това:

http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=472029

Цитат:
При втория етап на изграждането на системата ще бъде въведено и видеонаблюдение от автомобилите по сметосъбиране, а контейнерите за отпадъци в столицата ще бъдат оборудвани с датчици, за да се следи честотата на тяхното вдигане. Очаква се системата да бъде изградена до края на годината. Цялата система ще ни струва 2,5 млн. евро, заяви изпълнителният директор на "Новера" Емил Георгиев.

Аз лично съм възхитен :evil: :twisted: Предлагам софийския боклук да го карат не в Карлово, както понастоящем, а пред кметството

Вто Мар 18, 2008 6:38 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
И ПО ТОЧНО В ПАРЛАМЕНТА :evil:

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Сря Мар 19, 2008 2:58 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
am stereo написа:
И ПО ТОЧНО В ПАРЛАМЕНТА :evil:
Сигурно няма да е възможно. То там вече е задръстено от боклуци. Ще кажете: "Малко са - само около 240!" Малко са, ама са големи...

Сря Мар 19, 2008 3:08 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]