|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 4:29 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Кмет за чудо и приказ....
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Кмет за чудо и приказ....
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=469486
Що за идиот може да измисли подобна глупост? И що за племе може да сме за да ни правят на такива глупаци?
Оня ден направо се уплаших от себе си. След поредния скок в поредната яма на улицата изцепих нещо от типа "Бойко в гъза ти същата дупка да се отвори". Аз иначе съм спокойна натура. Жената до мен се изцъкли, а после сигурно 1 час ми се подиграваше, от къде съм я родил тая псувня.....
 :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Мар 15, 2008 3:44 pm |
|
 |
|
zaphod
|
цецо, много се вживяваш, кое точно е възмутителното в случая?
|
| Съб Мар 15, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
възмутителното е, че някои хора имат гаражи 
|
| Нед Мар 16, 2008 11:10 am |
|
 |
|
zaphod
|
е да кихат щом имат, радвам се за тях 
|
| Нед Мар 16, 2008 1:06 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Не стига че иматгаражи ами искат и да ги ползват, то съвсем комунизъм отива, никакви гаражи, няма само аз да се чудя къде да си оставям колата .... М-у другото, има едни много удобни верижни преградители, това реално е верига която е м-у две солидни колонки, от еднат страна има обтегач смотор и с дистанционно може да си я сваляш, нито загрозява улицата ... не знам колко струа, едва ли е много скъпо.
|
| Нед Мар 16, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Само дето е незаконно. Ама то това не е проблем в БГ, така че споко.
Аз по принцип минавам за спокоен човек, както казах. Ама тука не мога да се удържа..... ЩО ЗА ИДИОТ СИ ДА ПИТАШ ПОДОБНО НЕЩО?  :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Последна промяна Цецо на Пон Мар 17, 2008 9:39 am, променена общо 1 път
|
| Пон Мар 17, 2008 9:37 am |
|
 |
|
CM600
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 9:35 pm Мнения: 152 Местоположение: Варна
|
Цецо аз съм му хванал цаката, баща ми спира шкодата модел 82г пред гаража, а аз си паркирам белисимата вътре. Е има си и някои неудобства ама се свиква.
_________________ LDAA
|
| Вто Мар 18, 2008 2:52 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Е то по принцип аз мога да се наместя с огнестрелното оръжие на прозореца и като оня в Пловдив ли беше, незнам къде. Ама що зорлем да се превръщам в идиот, понеже управниците ми са идиоти.
Иначе ето още едно доказателство за малоумието на Гойко.
http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=472558
и
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=472045
Честно не мога да разбера що за тъп идиот трябва да си, за да си подритваш така кметското столче? При все че в целия цивилизован свят реват от жал, че населението им застарява, при все че на практика в София няма безработица, а точно обратното - той идиота вместо да се погрижи да осигури поколението на София, седнал да се бори с 'емигрантите' от село. Абе дали са от село или са от града какво значение има - нали идват тука да работят? С децата си идват? Що за кмет би негодувал и би се борил с това?
Абе тоя малоумник толкоз ли няма кой да му каже, че ако сега хване и построи 50 детски градини, това ще му глътне нищо пари, а ще го бетонира за стола поне за още един мандат. Ама и PR -а му явно е тъп като него самия и на електората си незнае как да се подмаже.
После се чудете що Доган печели избори. Ама идете да видите Догановите хора как си бранят училищата и социалните придобивки в техните си региони. А ние тука от детски градини правим молове.
|
| Вто Мар 18, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Цецо, а какво мислиш за това:
http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=472029
Аз лично съм възхитен  Предлагам софийския боклук да го карат не в Карлово, както понастоящем, а пред кметството
|
| Вто Мар 18, 2008 6:38 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
И ПО ТОЧНО В ПАРЛАМЕНТА 
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Мар 19, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Сигурно няма да е възможно. То там вече е задръстено от боклуци. Ще кажете: "Малко са - само около 240!" Малко са, ама са големи...
|
| Сря Мар 19, 2008 3:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|