момчета, не се гЪзирайте толкова! (имам предвид, не се правете на задници)
тематиката със смущенията и съвместимостите е необятна. и за съжаление се учи по трудния начин - т.е. с практика
каквото и да си чел, каквото и да си слушал, като удариш крушата на полето, разбираш че нищо не знаеш. а и всеки случай е различен.
с времето придобиваш някакъв усет кое как да правиш. след 20-30 години практика...
аз съм щастлив, че имах възможността да се уча от батковците навремето. правихме платки с по 150 TTL чипа и те работха (май

) в това отношение не ми липсват "първите седем години", но пак понякога имам проблеми. един добър дизайн влиза в производство поне след 5 версии
Nik сподели културно проблема си. дадохте му акъл. доста беше между редовете или за домашна работа (което е хубаво)
сигурен съм, че следващия път ще подходи по-внимателно като си избира интерфейс. може да почне и да си симулира нещата преди да размаха поялника, да слага метални кутий от дебела ламарина, да рабере за какво са проходните кондензатори. човек така се учи... все оше нямаме USB интерфейс на мозъците си, да си download-неш опит и да си го копнеш в главата.