| Автор |
Съобщение |
|
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
 Re: Новини от страната
_________________ Хайде де!
|
| Пон Юни 10, 2024 10:33 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Също така е казано: Всеки е свободен да се чувства както му харесва...
|
| Пон Юни 10, 2024 10:35 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Избирателната активност както винаги си беше точно 100%.
|
| Пон Юни 10, 2024 11:27 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
И какво като са втори - състезание на куц кон с други куци коне.... Айде след два месеца пак ще нищим класациите - предполагам и на малоумните им е ясно че "този" парламент няма как да излъчи правителство. Просто ще трябва да изтече цялата процедура. Отново.
|
| Пон Юни 10, 2024 11:33 am |
|
 |
|
itso.t
|
Тая работа с ежемесечните избори трябва да се криминализира, а виновните... Тони ще им измисли подобаващо наказание.
|
| Пон Юни 10, 2024 11:40 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Поне ще гледаме пак циркове. 
|
| Пон Юни 10, 2024 11:43 am |
|
 |
|
nik
|
Като не можем да си изчистим държавата от чужди агенти по добре да няма редовно правителство, служебното малко или много ограничава щетите които могат да нанесат
|
| Пон Юни 10, 2024 12:09 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Не ми се гледат още циркове. 35 години циркове ми стигат. Едно време си говорихме с баща ми, че живота му е минал малко преди 9-ти и по времето на соца, а на мен и на ум не ми идваше, че моят ще мине през "демократичния" преход ...
Сега да видим полковника, копейкин и славчо като се пънеха и обещаваха - каква ще я свършат.
Герб, турците и неможачите не могат да ме разочароват, защото нямам абсолютно никакви очаквания от тях (имам в предвид положителни).
Добрата новина е, че има вече 2 антисистемни партии в парламента, (ако броим и ИТН стават 3), които обаче няма шанс да се обединяват. Все пак биха могли да са сериозна опозиция на схемаджиите, бейовете и гей-либералите, ако решат да не се включват в схемите им.
|
| Пон Юни 10, 2024 12:17 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 |  |  |  | emilvtc написа: Не ми се гледат още циркове. 35 години циркове ми стигат. Едно време си говорихме с баща ми, че живота му е минал малко преди 9-ти и по времето на соца, а на мен и на ум не ми идваше, че моят ще мине през "демократичния" преход ...
Сега да видим полковника, копейкин и славчо като се пънеха и обещаваха - каква ще я свършат.
Герб, турците и неможачите не могат да ме разочароват, защото нямам абсолютно никакви очаквания от тях (имам в предвид положителни).
Добрата новина е, че има вече 2 антисистемни партии в парламента, (ако броим и ИТН стават 3), които обаче няма шанс да се обединяват. Все пак биха могли да са сериозна опозиция на схемаджиите, бейовете и гей-либералите, ако решат да не се включват в схемите им. |  |  |  |  |
Те дори и да се обединят, нищо не могат да направят. Народа го очаква сглобка № 2, която, тоя път, ще си остане всичките 4 год. Молете се до тогава руснаците да са приключили с украйна, щото иначе преспективата да свършите в някой окоп става напълно реална, колкото и да се мъчат да ви убедят евроатлантическите джендъри, че това "никога няма да стане".
|
| Пон Юни 10, 2024 12:34 pm |
|
 |
|
Pif
|
Като ви чета пропагандите направо ми се повръща. Толкова ли не разбрахте, че държавата е частна собственност и такова нещо като партии и идеологии няма. Има едни пари и всеки си избира цвета на тениската и играе за пари. Руската мафия никога не ни е пускала. Ние сме тяхна собственност. Още от времето на ДС нищо не се е променило. А тея дето се плюят по телевизиите се събират на една маса и си коркат пиенето. Лично съм присъствал няколко пъти на такова нещо. А вие вярвайте и си разправяйте пропаганди за войни, окопи или антисистемни партии. Щом някой лае против властта и му дават трибуна то той е следващия проект да обере недоволните гласове. Всичките имат един корен и защитават една цел - да държът народа в робство и с наведена главица за да го доят. По добре контролиран индивид да плюе срещу властта отколкото някой който наистина има здрави гащи и ще се опълчи на мафията като събере някакви гласове. И радостин василев и полковник марков и слави - всичките са такива проекти. Мафията има толкова много пари, че не знае какво да ги прави и част от парите ги харчи за такива проекти. Инвестиция в далечно бъдеще. Но народа лапва на всяка пропаганда по тивилизура и вече е готов да се бие на нож за да я защитава. А не може да прогледне кой е истинският враг срещу който си струва борбата. Тея и в русия и в украйна дето умират да не умират заради себе си. Умират защото са роби. И ние сме роби и умираме само дето не се стреляме с пушки. Но народа до толкоз испростя, че и това ще стане скоро. Ама не с русия или украйна ами помежду си ще се изтрепим. А не тези избори има 1 победител и 1 губещ. Мафията и народа. Всеки е свободен да се чувства от която си страна иска.
|
| Пон Юни 10, 2024 1:24 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
Аз мислех да напиша нещо подобно но си мислех че ще бъда единствения инакомислещ и реших да не разлайвам глутницата. Не гласувам от около 1996-98 защото няма никакъв смисъл. пп всъщност гласувах за Луна на майтап.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Пон Юни 10, 2024 1:43 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Добре де, може и така да е. И ако приемем, че държавата е частна собственост - значи имаме диагноза. Т.е. половината път от лечението е изминат. Какво да е действието от наша страна, за да се стигне до "излекуване"? Очевидно е, че пасивното поведение с негласуване няма как да има "лечебен" ефект.
Да вземем доброволно да "подложим и другата си буза" за да получим шамар и по нея ли?
|
| Пон Юни 10, 2024 2:13 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Въпросът ти предполага, че имаш идеи за нещо различно. Какво е то?
|
| Пон Юни 10, 2024 2:36 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Не знам как точно виждаш "предположения" за идеи за действие във въпроса ми? За съжалеине нямам такива, но едно ми е ясно, че бездействието на "давещите се" очевадно няма да доведе до нищо добро за тях.
Може би като за начало може да се започне с това хората вместо да отидат "за гъби" в изборния ден - да отидат първо да гласуват, а след това "за гъби". Знам ли ...
|
| Пон Юни 10, 2024 2:55 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
И какво очакваш в резултат на това?
|