Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
emilvtc написа:
Ей, нищо не казвате за изборите, та в тази връзка да са Ви честити победителите ....

Отново срамно ниска избирателна активност.

ДПС - 2-ра политическа сила - даже преди ПП-ДБ.

То всичко е казано
Цитат:
не сме народ, а...

Пон Юни 10, 2024 10:33 am
Профил
Аватар

Също така е казано: Всеки е свободен да се чувства както му харесва...

Пон Юни 10, 2024 10:35 am
Профил
Аватар

emilvtc написа:
Ей, нищо не казвате за изборите, та в тази връзка да са Ви честити победителите ....

Отново срамно ниска избирателна активност.

ДПС - 2-ра политическа сила - даже преди ПП-ДБ.

Избирателната активност както винаги си беше точно 100%.

Пон Юни 10, 2024 11:27 am
Профил
Аватар

И какво като са втори - състезание на куц кон с други куци коне.... Айде след два месеца пак ще нищим класациите - предполагам и на малоумните им е ясно че "този" парламент няма как да излъчи правителство. Просто ще трябва да изтече цялата процедура. Отново.

Пон Юни 10, 2024 11:33 am
Профил ICQ
Аватар

Тая работа с ежемесечните избори трябва да се криминализира, а виновните... Тони ще им измисли подобаващо наказание.

Пон Юни 10, 2024 11:40 am
Профил
Аватар

Cekins написа:
И какво като са втори - състезание на куц кон с други куци коне.... Айде след два месеца пак ще нищим класациите - предполагам и на малоумните им е ясно че "този" парламент няма как да излъчи правителство. Просто ще трябва да изтече цялата процедура. Отново.

Поне ще гледаме пак циркове. :D

Пон Юни 10, 2024 11:43 am
Профил

itso.t написа:
Тая работа с ежемесечните избори трябва да се криминализира, а виновните... Тони ще им измисли подобаващо наказание.

Като не можем да си изчистим държавата от чужди агенти по добре да няма редовно правителство, служебното малко или много ограничава щетите които могат да нанесат

Пон Юни 10, 2024 12:09 pm
Профил

Не ми се гледат още циркове. 35 години циркове ми стигат.
Едно време си говорихме с баща ми, че живота му е минал малко преди 9-ти и по времето на соца, а на мен и на ум не ми идваше, че моят ще мине през "демократичния" преход ...

Сега да видим полковника, копейкин и славчо като се пънеха и обещаваха - каква ще я свършат.

Герб, турците и неможачите не могат да ме разочароват, защото нямам абсолютно никакви очаквания от тях (имам в предвид положителни).

Добрата новина е, че има вече 2 антисистемни партии в парламента, (ако броим и ИТН стават 3), които обаче няма шанс да се обединяват. Все пак биха могли да са сериозна опозиция на схемаджиите, бейовете и гей-либералите, ако решат да не се включват в схемите им.

Пон Юни 10, 2024 12:17 pm
Профил
Аватар

emilvtc написа:
Не ми се гледат още циркове. 35 години циркове ми стигат.
Едно време си говорихме с баща ми, че живота му е минал малко преди 9-ти и по времето на соца, а на мен и на ум не ми идваше, че моят ще мине през "демократичния" преход ...

Сега да видим полковника, копейкин и славчо като се пънеха и обещаваха - каква ще я свършат.

Герб, турците и неможачите не могат да ме разочароват, защото нямам абсолютно никакви очаквания от тях (имам в предвид положителни).

Добрата новина е, че има вече 2 антисистемни партии в парламента, (ако броим и ИТН стават 3), които обаче няма шанс да се обединяват. Все пак биха могли да са сериозна опозиция на схемаджиите, бейовете и гей-либералите, ако решат да не се включват в схемите им.

Те дори и да се обединят, нищо не могат да направят. Народа го очаква сглобка № 2, която, тоя път, ще си остане всичките 4 год. Молете се до тогава руснаците да са приключили с украйна, щото иначе преспективата да свършите в някой окоп става напълно реална, колкото и да се мъчат да ви убедят евроатлантическите джендъри, че това "никога няма да стане".

Пон Юни 10, 2024 12:34 pm
Профил

Като ви чета пропагандите направо ми се повръща. Толкова ли не разбрахте, че държавата е частна собственност и такова нещо като партии и идеологии няма. Има едни пари и всеки си избира цвета на тениската и играе за пари. Руската мафия никога не ни е пускала. Ние сме тяхна собственност. Още от времето на ДС нищо не се е променило. А тея дето се плюят по телевизиите се събират на една маса и си коркат пиенето. Лично съм присъствал няколко пъти на такова нещо.
А вие вярвайте и си разправяйте пропаганди за войни, окопи или антисистемни партии.
Щом някой лае против властта и му дават трибуна то той е следващия проект да обере недоволните гласове. Всичките имат един корен и защитават една цел - да държът народа в робство и с наведена главица за да го доят. По добре контролиран индивид да плюе срещу властта отколкото някой който наистина има здрави гащи и ще се опълчи на мафията като събере някакви гласове. И радостин василев и полковник марков и слави - всичките са такива проекти. Мафията има толкова много пари, че не знае какво да ги прави и част от парите ги харчи за такива проекти. Инвестиция в далечно бъдеще.
Но народа лапва на всяка пропаганда по тивилизура и вече е готов да се бие на нож за да я защитава. А не може да прогледне кой е истинският враг срещу който си струва борбата.
Тея и в русия и в украйна дето умират да не умират заради себе си. Умират защото са роби. И ние сме роби и умираме само дето не се стреляме с пушки. Но народа до толкоз испростя, че и това ще стане скоро. Ама не с русия или украйна ами помежду си ще се изтрепим.
А не тези избори има 1 победител и 1 губещ. Мафията и народа. Всеки е свободен да се чувства от която си страна иска.

Пон Юни 10, 2024 1:24 pm
Профил

Аз мислех да напиша нещо подобно но си мислех че ще бъда единствения инакомислещ и реших да не разлайвам глутницата. Не гласувам от около 1996-98 защото няма никакъв смисъл.
пп всъщност гласувах за Луна на майтап.

Пон Юни 10, 2024 1:43 pm
Профил

Добре де, може и така да е. И ако приемем, че държавата е частна собственост - значи имаме диагноза. Т.е. половината път от лечението е изминат. Какво да е действието от наша страна, за да се стигне до "излекуване"?
Очевидно е, че пасивното поведение с негласуване няма как да има "лечебен" ефект.

Да вземем доброволно да "подложим и другата си буза" за да получим шамар и по нея ли?

Пон Юни 10, 2024 2:13 pm
Профил
Аватар

emilvtc написа:
...Да вземем доброволно да "подложим и другата си буза" за да получим шамар и по нея ли?

Въпросът ти предполага, че имаш идеи за нещо различно. Какво е то?

Пон Юни 10, 2024 2:36 pm
Профил

Не знам как точно виждаш "предположения" за идеи за действие във въпроса ми?
За съжалеине нямам такива, но едно ми е ясно, че бездействието на "давещите се" очевадно няма да доведе до нищо добро за тях.

Може би като за начало може да се започне с това хората вместо да отидат "за гъби" в изборния ден - да отидат първо да гласуват, а след това "за гъби". Знам ли ...

Пон Юни 10, 2024 2:55 pm
Профил
Аватар

emilvtc написа:
Може би като за начало може да се започне с това хората вместо да отидат "за гъби" в изборния ден - да отидат първо да гласуват, а след това "за гъби".

И какво очакваш в резултат на това?

Пон Юни 10, 2024 3:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048 ... 1075  Следваща