Геймърската индустрия "произвежда" консуматори

Обаче сериозно погледнато - това си е развлекателна индустрия.
На мен може би ми е приятно да гледам Тодор Колев, да слушам Depeche mode и AC/DC - има обаче хора на всички възрасти,
за които игрите са предпочитания начин да си прекарват свободното или цялото време.
Има и такива които го правят професионално - т.е. пълнят хладилника с това, с което другите се забавляват.
Част от тия хора играят примерно на някакви симулатори, дори и кашишки - и след това стават такива в реалния живот.
Т.е. част от развлекателната индустрия - това също е индустрия, защото ако работим само за да ядем, правим водолази, и работим за някой или дори за нас самите...може на някой да му харесва да прави само това и нищо друго.
Май споменах - тази година бях на Dreamhack с малкия...
https://dreamhack.com/Нещото което му беше интересно състезание за сглобяване на дъна - процесори, памети и т.н., както разбира се и всякакви игри - от Симулатори, през настолни игри, стари флипери и подобни, до Фортнайт, разбира се. Интересно беше че CS и разни подобни не му бяха интересни по някакви причина.
И разбира се, всяко такова събиране има особености и различия, защото се върти и провежда из целия свят. Голяма част са хората които плащат куп пари да играят 4 дни без прекъсване, и да реанимират още толкова. Шарен свят...