Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Оферта за окабеляване на населено място? 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Поинтересувай се за колко се продаде СофияКабел , а също и Кейбъл България. Не говоря празни приказки . Ако искаш повече инфо - на P.M.

Чет Сеп 21, 2006 1:16 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
vasil написа:
Поинтересувай се за колко се продаде СофияКабел , а също и Кейбъл България. Не говоря празни приказки . Ако искаш повече инфо - на P.M.

то предполагам тази информация е публична ... все едно да идеш в регистъра за сделки с недвижими имоти и да си мислиш че някой е купил къща на Витошка за 60 000 лв (колкото например е данъчната оценка) защото сделката е оформена официално така

а такива сделки по 500 лв на абонат са чудесен начин за пране на пари например - инвеститора е най-вероятно офшорка и собственика на "мрежата" легално получава пари х5 отколкото реално струва или е инвестирал - на практика никой не би се заинтерсувал от такава сделка освен този който иска да си легализира парите

преди няколко години отивам в Булбанк и ги питам какви са условията да тегля кредит, чиновника ми обяснява че най-бързо щял да се уреди ако съм направил 150% обезпечение, на въпроса какъв вид обезпечение той ми предложи да направя обезпечение във валута?
попитах го дали се шегува за да ми даде 100 000 лв кредит трябва да му депозирам 100 000 USD или 75 000 EUR, а той сериозно ми обясни че имали много такива "кредити"
аз ако имах 75000 EUR налични дали щях да ходя в Булбанк да искам кредит от 100 000 лв и да плащам лихви? после четох във весника че Муравей Радев си платил апартамента с кредит от Булбанк и се сетих за схемата която ми предложиха и зацепих тогава кои са тез идиоти които теглят такива "кредити"

слава богу вече нещата с кредитирането са нормални, но вероятно все още много хора имат такива "кредити" с които доказват откъде имат пари ;)

Чет Сеп 21, 2006 3:58 pm
Профил
Аватар

Мнение 
За валутното обезпечение на кредита - като не разбираме някой неща, незначи че те несъществуват и нерабоят. За този вид кредити има цели учебници. Това, че ние невиждаме смисъл в тях, незначи, че и други хора невиждат смисъл :? .

Чет Сеп 21, 2006 5:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
сигурно има смисъл, но в случая не и за мен - аз бях отишъл в банката за кредит не да депозирам 150 лв за да ми върнат обратно като кредит 100 ;)

Чет Сеп 21, 2006 6:15 pm
Профил

Мнение 
Само за протокола - 4 човека, 5 дена, 5700 м. RG11, 1000м. RG6. Усилвателите са монтирани, очаквам само да си закарат оптиката до нод-а за да може да ги нормирам. Не се натиснах за опъването на около 600м. оптика защото не съм работил с такава и съм чувал за някакви минимални радиуси на огъване на кабела, при фалш много трудно се спайсвали влакната, с една дума не е май проблема.

Пет Сеп 29, 2006 11:08 am
Профил

Мнение Hehe
milenjs написа:
Само за протокола - 4 човека, 5 дена, 5700 м. RG11, 1000м. RG6. Усилвателите са монтирани, очаквам само да си закарат оптиката до нод-а за да може да ги нормирам. Не се натиснах за опъването на около 600м. оптика защото не съм работил с такава и съм чувал за някакви минимални радиуси на огъване на кабела, при фалш много трудно се спайсвали влакната, с една дума не е май проблема.

Този кабел на възел да го вържеш пак няма да се повреди в сравнение с коаксиала, толкова са жилави влакната че си нямаш на идея , за да счупиш влакната трябва с много големи клещи да стиснеш доста здраво сгънат оптичен кабел, вече когато са изкарани от кабела е проблем с радиусите т.като няма какво да ги пази .
А относно сплайсването ако имаш машина един кабел със 24 влакна ти отнема не повече от 2-3 часа, да сплайсваш всички влакна.

Пет Сеп 29, 2006 12:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2