Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Коронавирус 2022
emil не можеш да си представиш колко не ми пука, най-големият ми проблем е , че жената се филмира, аз съм обиколил света и съм ходил по места където има доста по-неприятни болести и не съм се ваксинирал, камо ли това нефелно грипче ще ме притесни, единствено началството ми създава притеснение затова и се набодах без изобщо да протестирам, и колкото ме притеснява ковида толкова и ваксината. Много отдавна съм приел факта, че може да се умре във всеки един момент, не ме плашат нито болести нито смъртта и ми е много спокойно :)
Гарантирам, че ако на всички не им пукаше досега никой нямаше и да помни че нейде през 2019 е имало някаква епидемия ама пусто всеки се е вкопчил в тоя живот все едно няма утре да умре, и предпочита да умре от страх, глад, скука вместо да рискува и евентулно да умре от ковид. По тая логика по-добре не карайте коли, не ходете по улиците, не яжте гъби ... изобщо бъдете много внимателни да не би да умрете 5 минути по-рано.

Сря Яну 19, 2022 9:52 pm
Профил
Аватар

А аз се надявахТоНи да почне да беси политици, пък той жена си не е набил още :(

Сря Яну 19, 2022 10:01 pm
Профил
Аватар

анадъм?
https://www.24chasa.bg/novini/article/10684601

Сря Яну 19, 2022 10:51 pm
Профил ICQ

С бесенето проблем нямам, боя на жени не ми е слабост, а и предпочитам мъже, но това не значи, че няма да беся женски политици, но аз се шегувам, не искам да бъда избиран за нищо. Ще ги обеся благотворително и безкористно.

Чет Яну 20, 2022 12:42 am
Профил

ToHu, би трябвало да ти пука, защото вируса е доста гаден.Минах през това преди 3 месеца. 13 дена бях с 39,6 градуса, но интересното е, че се чувствах добре и това не беше проблем. Проблема се появи на 13 ден. Събуждам се и установявам, че като дишам всъщност не дишам. Наложи се 5 дена да съм на кислород в болница, но оцелях. Явно не ми е било писано да си отида тогава...
Би трябвало да ти пука ако не заради теб самия, то заради орговорността ти към децта която имаме, поне докато станат пълнолетни и поемат по своя си път в живота.

В болницата докато бях в стаята лежаха 6 човека в моето дередже и само аз не бях ваксиниран.
Преди 2 дена си отиде бащата на мой приятел - ваксиниран с 2 дози на Файзер. Човека беше непушач, не прекаляваше с алкохола, в много добра физическа форма и с правилно разбиране за храните и храненето. След семейно събиране по празниците се заразява и вече го няма. Лека му пръст...

Не съм антиваксър и не отричам ваксините по принцип. Просто нямам вяра точно в тези. От дистанцията на времето лека полека започва да става ясно, че за всеобщо съжаление съм имал своите основания за това.
Ако се появят наистина работещои такива и при необходимост - бих се вакксинирал. (дори и децата ако трябва)

Чет Яну 20, 2022 10:27 am
Профил
Аватар

emilvtc написа:
...Ако се появят наистина работещои такива и при необходимост - бих се вакксинирал. (дори и децата ако трябва)

Не го мисли. няма да се появи такава ваксина. "Епруветките" си осигуриха задължително ежегодно ваксиниране на човечеството, и вече им дреме на пуловера.

Чет Яну 20, 2022 10:32 am
Профил

emilvtc написа:
Ако се появят наистина работещои такива и при необходимост - бих се вакксинирал. (дори и децата ако трябва)

Ще се появят ваксини както тези за Грип. Ще осигуряват защита срещу миналогодишния вариянт, докато не открием Машина на Времето.

Чет Яну 20, 2022 11:59 am
Профил
Аватар

Емо - по мои сметки съм го карал ноември '20-та леко без да разбера - тогава жената го кара тежко. Още не сме се ваксинирали но не защото имам нещо против. И аз като Тони - квото ще да става. Антитела имам ама много малко. А не съм се ваксинирал щото не ми е станало наложително (пак като на Тони - шефа да каже "слагай"). За децата - не знам - жената мисли да ваксинира голямата, ама като гледам напоследък колко са ефикасни ваксините - май няма особен смисъл.

Бонго - тва с Контрол обаче направо ме разби... Отадвна не бях ги слушал и ми върнаха разни стари спомени.

Чет Яну 20, 2022 2:43 pm
Профил ICQ

По едно време нали по ТВ се дрънкаше как в Индия пламнало от КОВИД и т.н и после затихна и поне 6 месце не съм чул нищо на англе е ама няма грижа да се преведе с Гугъла.

Също така един от наще бг тука -около 60г лекарката му е изписала точнотова ако че тука в америка е полу легално ама на даже лекарката му е казала в коя аптека да иде да си го купи.
Е другото нещо е че лекарката е украинка.

Dr. Robert Malone Posts Irrefutable Proof On Ivermectin

https://truthpress.news/news/dr-robert- ... vermectin/

Чет Яну 20, 2022 7:14 pm
Профил

Ами по последна информация малката и тайландчето са с ковид, жената има някакви симптоми но тестовете са негативни, на мен ми няма нищо, аз последните два дни пътувам, но малкото беше с болежки от неделя още.
Нямам никакво притеснение, абсолютно никакво, каквото е писано това, но ми се струва нещо друго ще ме затрие много преси ковида.

Чет Яну 20, 2022 7:38 pm
Профил
Аватар

Ивермектин е "същото" като Хинин и други - намаляват вирусния товар в първите три дни след първите симптоми... после са безполезни и вредни
тези три дни са нещо от рода .... беш ли мааму - нящо съм настинал ... и след седмица личното докторче те праща в болница да дишаш кислород... когато вече е твърде късно...
Тези лекарства НИКОГА няма да се популяризират - струват стотинки ... в момента хининовите производни са компрометирани до нивото на никотина и цигарите

в първи курс фарма се учи следното: фармацевтиката е на базата билките, обаче вие фармацевчета никога няма да карате БМВ и никога няма да имате яхта ако давате билки на пациентите, от вас се изисква да намерите вещество подобно на това в билката, за което ще имате патент и само вие ще можете да правите и продавате...

нали четохте какво се случи с Джокович ... не защото не иска да се ваксинира, а защото произвежда пептидно лекарство ( пептиди като от Кисело зеле )

бтв: днес сестрата ми се обади да ми каже че е с корона ... и гледам първото лекарство в рецептата е ... антибиотик !?!?!
да ти еба и докторите и лекарите

Чет Яну 20, 2022 7:42 pm
Профил ICQ

TheWizard написа:
... и гледам първото лекарство в рецептата е ... антибиотик !?!?!
да ти еба и докторите и лекарите

Не са виновни, защото на това ги учат в университета.
Друг е въпроса защо на това ги учат.

Чет Яну 20, 2022 8:27 pm
Профил
Аватар

претоварване на бушони
https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B ... %B0-covid/

Чет Яну 20, 2022 8:27 pm
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

https://video.fsof11-1.fna.fbcdn.net/v/ ... e=61E9E43F

Чет Яну 20, 2022 11:39 pm
Профил

Айдее от СЗО дадоха заден ход.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/szo-se-o ... ertifikati

Пет Яну 21, 2022 2:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 63  Следваща