| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Коронавирус 2022
emil не можеш да си представиш колко не ми пука, най-големият ми проблем е , че жената се филмира, аз съм обиколил света и съм ходил по места където има доста по-неприятни болести и не съм се ваксинирал, камо ли това нефелно грипче ще ме притесни, единствено началството ми създава притеснение затова и се набодах без изобщо да протестирам, и колкото ме притеснява ковида толкова и ваксината. Много отдавна съм приел факта, че може да се умре във всеки един момент, не ме плашат нито болести нито смъртта и ми е много спокойно  Гарантирам, че ако на всички не им пукаше досега никой нямаше и да помни че нейде през 2019 е имало някаква епидемия ама пусто всеки се е вкопчил в тоя живот все едно няма утре да умре, и предпочита да умре от страх, глад, скука вместо да рискува и евентулно да умре от ковид. По тая логика по-добре не карайте коли, не ходете по улиците, не яжте гъби ... изобщо бъдете много внимателни да не би да умрете 5 минути по-рано.
|
| Сря Яну 19, 2022 9:52 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А аз се надявахТоНи да почне да беси политици, пък той жена си не е набил още 
|
| Сря Яну 19, 2022 10:01 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Яну 19, 2022 10:51 pm |
|
 |
|
ToHu
|
С бесенето проблем нямам, боя на жени не ми е слабост, а и предпочитам мъже, но това не значи, че няма да беся женски политици, но аз се шегувам, не искам да бъда избиран за нищо. Ще ги обеся благотворително и безкористно.
|
| Чет Яну 20, 2022 12:42 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
ToHu, би трябвало да ти пука, защото вируса е доста гаден.Минах през това преди 3 месеца. 13 дена бях с 39,6 градуса, но интересното е, че се чувствах добре и това не беше проблем. Проблема се появи на 13 ден. Събуждам се и установявам, че като дишам всъщност не дишам. Наложи се 5 дена да съм на кислород в болница, но оцелях. Явно не ми е било писано да си отида тогава... Би трябвало да ти пука ако не заради теб самия, то заради орговорността ти към децта която имаме, поне докато станат пълнолетни и поемат по своя си път в живота.
В болницата докато бях в стаята лежаха 6 човека в моето дередже и само аз не бях ваксиниран. Преди 2 дена си отиде бащата на мой приятел - ваксиниран с 2 дози на Файзер. Човека беше непушач, не прекаляваше с алкохола, в много добра физическа форма и с правилно разбиране за храните и храненето. След семейно събиране по празниците се заразява и вече го няма. Лека му пръст...
Не съм антиваксър и не отричам ваксините по принцип. Просто нямам вяра точно в тези. От дистанцията на времето лека полека започва да става ясно, че за всеобщо съжаление съм имал своите основания за това. Ако се появят наистина работещои такива и при необходимост - бих се вакксинирал. (дори и децата ако трябва)
|
| Чет Яну 20, 2022 10:27 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Не го мисли. няма да се появи такава ваксина. "Епруветките" си осигуриха задължително ежегодно ваксиниране на човечеството, и вече им дреме на пуловера.
|
| Чет Яну 20, 2022 10:32 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ще се появят ваксини както тези за Грип. Ще осигуряват защита срещу миналогодишния вариянт, докато не открием Машина на Времето.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Яну 20, 2022 11:59 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Емо - по мои сметки съм го карал ноември '20-та леко без да разбера - тогава жената го кара тежко. Още не сме се ваксинирали но не защото имам нещо против. И аз като Тони - квото ще да става. Антитела имам ама много малко. А не съм се ваксинирал щото не ми е станало наложително (пак като на Тони - шефа да каже "слагай"). За децата - не знам - жената мисли да ваксинира голямата, ама като гледам напоследък колко са ефикасни ваксините - май няма особен смисъл.
Бонго - тва с Контрол обаче направо ме разби... Отадвна не бях ги слушал и ми върнаха разни стари спомени.
|
| Чет Яну 20, 2022 2:43 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
По едно време нали по ТВ се дрънкаше как в Индия пламнало от КОВИД и т.н и после затихна и поне 6 месце не съм чул нищо на англе е ама няма грижа да се преведе с Гугъла. Също така един от наще бг тука -около 60г лекарката му е изписала точнотова ако че тука в америка е полу легално ама на даже лекарката му е казала в коя аптека да иде да си го купи. Е другото нещо е че лекарката е украинка. Dr. Robert Malone Posts Irrefutable Proof On Ivermectin https://truthpress.news/news/dr-robert- ... vermectin/
|
| Чет Яну 20, 2022 7:14 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами по последна информация малката и тайландчето са с ковид, жената има някакви симптоми но тестовете са негативни, на мен ми няма нищо, аз последните два дни пътувам, но малкото беше с болежки от неделя още. Нямам никакво притеснение, абсолютно никакво, каквото е писано това, но ми се струва нещо друго ще ме затрие много преси ковида.
|
| Чет Яну 20, 2022 7:38 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Ивермектин е "същото" като Хинин и други - намаляват вирусния товар в първите три дни след първите симптоми... после са безполезни и вредни тези три дни са нещо от рода .... беш ли мааму - нящо съм настинал ... и след седмица личното докторче те праща в болница да дишаш кислород... когато вече е твърде късно... Тези лекарства НИКОГА няма да се популяризират - струват стотинки ... в момента хининовите производни са компрометирани до нивото на никотина и цигарите в първи курс фарма се учи следното: фармацевтиката е на базата билките, обаче вие фармацевчета никога няма да карате БМВ и никога няма да имате яхта ако давате билки на пациентите, от вас се изисква да намерите вещество подобно на това в билката, за което ще имате патент и само вие ще можете да правите и продавате...
нали четохте какво се случи с Джокович ... не защото не иска да се ваксинира, а защото произвежда пептидно лекарство ( пептиди като от Кисело зеле )
бтв: днес сестрата ми се обади да ми каже че е с корона ... и гледам първото лекарство в рецептата е ... антибиотик !?!?! да ти еба и докторите и лекарите
|
| Чет Яну 20, 2022 7:42 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Не са виновни, защото на това ги учат в университета. Друг е въпроса защо на това ги учат.
|
| Чет Яну 20, 2022 8:27 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
|
| Чет Яну 20, 2022 8:27 pm |