Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Новини от страната
lcr написа:
Не познавам Слави, като политически лидер и като така, не мога да го сравнявам с ББ. А ББ си е лидер. Факт, че по един или друг начин успя да постигне някакво единство. Прост, тъп, недодялан, .....

То аз съм сигурен, че и къци вапцаров, и гала и някой от бигбрадър може стане на лидер в такава партия...
Но тов не говори лошо за тях а за избирателите и бъдещето на България като цяло.

Съб Юни 26, 2021 4:18 pm
Профил

смятай какво дъно сме ударили щом толкова много хора мислят индивиди като тръмп и ББ за лидери...

Съб Юни 26, 2021 5:46 pm
Профил
Аватар

Ами истината (тъжната) е, че белия човек бая десетилетия вече съществува относително безметежно... Което не е много оптимистично като цяло.

Съб Юни 26, 2021 8:35 pm
Профил ICQ

nik написа:
смятай какво дъно сме ударили щом толкова много хора мислят индивиди като тръмп и ББ за лидери...

Не си наясно с фундаментални понятия, но иначе се напиняш да правиш анализи.

Лидер все още не означава Господ с благодатната кошница. Лидер е този, който успява да обедини немалък брой съмишленици и за продължително време около себе си.

За последните 15 г аз не виждам по-успешен лидер от ББ у нас. А вие?

Съб Юни 26, 2021 9:01 pm
Профил

По-точния израз за тиквата не е ли "кръстник"? То пак е лидер де, но носи и друг смисъл.

Съб Юни 26, 2021 9:09 pm
Профил
Аватар

Цецо написа:
Ами истината (тъжната) е, че белия човек бая десетилетия вече съществува относително безметежно... Което не е много оптимистично като цяло.

Много сме се отпуснали. Друго е робството и войните... :D

Съб Юни 26, 2021 9:23 pm
Профил
Аватар

Точно затова не е много оптимистично...

Съб Юни 26, 2021 10:21 pm
Профил ICQ
Аватар

Така трябва да бъде. Едва ли на някой му липсва непрекъснатото оглеждане за да не го сдъвче някой тиранозавър. :D

Съб Юни 26, 2021 10:50 pm
Профил

Що, би било забавно...

Съб Юни 26, 2021 11:32 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Що, би било забавно...
Човек, в Африка има държави, където Калашниците са повече от песъчинките в реките и се носят включително и от деца. Що се мъчиш в тоя Вегас и това Мексико, а не отидеш в Африка да вдигнеш адреналина и да прифанеш сървайвъл умения. :D Па ние нека си се мъчим тук като първото и следващите поколения, непреживели война. 8)

Цецо написа:
И ти си прав, и тези картинки са прави:

Прикачени файлове:
Hard times create strong men create good times create weak men create hard times - 1.jpg
Hard times create strong men create good times create weak men create hard times - 1.jpg [ 81.17 KiB | Прегледано 1856 пъти ]
Прикачени файлове:
Hard times create strong men create good times create weak men create hard times - 2.jpg
Hard times create strong men create good times create weak men create hard times - 2.jpg [ 80.15 KiB | Прегледано 1856 пъти ]
..., ама и на тези две места добре си го казал:
Цецо написа:
Grubi написа:
ако си мечтаете за гражданска война, внимавайте какво си пожелавате...
Това е особенно тревожно. Когато хора грамотни почнат с лекота да говорят за война, изтребление и т.н.... Гледам колеги около мен, иначе сериозни хора, колят и бесят цели нации, обявяват войни, изстрелват ядрени ракети.... виртуално .... засега.

И все ми е пред очите дядо ми бог да го прости, как ми говори с мокри очи и треперейки за войната. А беше мъж, колкото десет съвременни мъже взети заедно.... Скоро си говорих и с едни сърби и един босненец преживели кланетата. От историите им аз щях да ревна - деца, жени, ужасна трагедия.

А едни политици и едни оръжейни лобита само това чакат. На нормалния човек войната да му стане приемлива алтернатива... После идва техния момент, дърпането на спусъка е лесно, когато имаш подкрепа от простолюдието.
Цецо написа:
Да ви питам ако утре ви мобилизират да се биете за тоя дето духа, а отгоре почнат да се сипят бомби върху децата ви, щото някой се е събудил накриво, толкова ли ще сте отракани.

Човека определено е късопаметно животно. Не е минал и век от последната сериозна война, а много народ почва да няма нищо против следващата. Хора преживели това на живо са ми споделяли и погледа и треперещия глас докато говорят за тия неща, ще ми държи влага до де съм жив. Говорим за мъже, дето са 10 пъти по мъже от всички ни тук взети заедно, плачещи като малки деца.

Та викам айде да не дърпаме Рогатия за опашката, че ще вземе да се активизира. :D

Последна промяна Private на Нед Юни 27, 2021 2:00 am, променена общо 3 пъти

Нед Юни 27, 2021 1:39 am
Профил

Кой каза,че не ходя и в Африка ?

Нед Юни 27, 2021 1:49 am
Профил
Аватар

Ама на сигурни места ли ходиш или в дивотията, където законите ги определят тези стрийт файтъри, които държат пушките? Щото има разлика. :)

Гледам, че и в Афганистан е харабийско:

Цитат:
> Кабул, Афганистан: столица радикалов, мусора и заборов | Город, откуда можно не вернуться живым

Столица Афганистана Кабул — древнейший город с тысячелетней историей, которому очень не повезло. После многолетних войн здесь не осталось ничего — кроме десятиметровых заборов, многочисленных блок-постов и мусора, который некому убирать. Всюду солдаты, но в безопасности себя не чувствуешь. Теракты в Кабуле случаются каждый месяц, а иногда и чаще. Если не погибнешь от рук террористов, то убьет ужасное качество воздуха. Здесь есть каналы — как в Амстердаме. И хрущевки — как в Москве. На этом, правда, всё сходство и заканчивается. В общем, Кабул — не то место, куда стоит ехать. Лучше посмотрите мой ролик — и убедитесь в этом сами.
Hard times си ги има и в момента и ако някой наистина има кохонес да живее в такива, а не само да минава като турист, ей го къде е Терминал 2. :D

Нед Юни 27, 2021 1:55 am
Профил

Ами където се налага там ходя, то да ти кажа в едно пътуване примерно Найроби-Бомбаса най-сигурният място е това в което не виждаш маймуни, и то е такова докато не спреш, после наизскачат като хлебарки.

Нед Юни 27, 2021 8:55 am
Профил
Аватар

Private написа:
...И ти си прав, и тези картинки са прави...

Не, не е прав. Това е някаква крива мантра, че видиш ли понеже съвременния човек имал климатик в колата, значи бил педал и трябвало да ходи да се пуца на война.
В краен случай, ако нема война, поне чума да го тръшне или икономическа криза да го срита по глезените.
Щото трябвал бил ресет! Много били станали тия с климатиците в колите. И паркирали на мястото за паркиране в синята зона на Цецо. :D

Ресет трябвал? Ми речено сторено: чумата дойде, кризата чука на вратата.
От какво се оплаквате? Ето - поръчвате някаква гадост и тя става реалност. Направо мечта. :D
Само не разбрах, след като чумата дойде, що се оплаквате и от нея?
Или вече не искате чума и ресет, а климатик в колата? :D

Нед Юни 27, 2021 10:28 am
Профил
Аватар

Ице, аз не съм казал, че трябва. Това, че нещо се случва или е вероятно да се случи, съвсем не значи, че трябва да е така или, че аз искам да е така.

А какво искам аз и какво "трябва"
.. май няма много значение, за това което се/ще се случва...

Нед Юни 27, 2021 8:53 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853 ... 1075  Следваща