|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:15 pm
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Re: Новини от страната
То аз съм сигурен, че и къци вапцаров, и гала и някой от бигбрадър може стане на лидер в такава партия... Но тов не говори лошо за тях а за избирателите и бъдещето на България като цяло.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Юни 26, 2021 4:18 pm |
|
 |
|
nik
|
смятай какво дъно сме ударили щом толкова много хора мислят индивиди като тръмп и ББ за лидери...
|
| Съб Юни 26, 2021 5:46 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами истината (тъжната) е, че белия човек бая десетилетия вече съществува относително безметежно... Което не е много оптимистично като цяло.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Юни 26, 2021 8:35 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Не си наясно с фундаментални понятия, но иначе се напиняш да правиш анализи. Лидер все още не означава Господ с благодатната кошница. Лидер е този, който успява да обедини немалък брой съмишленици и за продължително време около себе си. За последните 15 г аз не виждам по-успешен лидер от ББ у нас. А вие?
|
| Съб Юни 26, 2021 9:01 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
По-точния израз за тиквата не е ли "кръстник"? То пак е лидер де, но носи и друг смисъл.
|
| Съб Юни 26, 2021 9:09 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Много сме се отпуснали. Друго е робството и войните... 
|
| Съб Юни 26, 2021 9:23 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Точно затова не е много оптимистично...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Юни 26, 2021 10:21 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Така трябва да бъде. Едва ли на някой му липсва непрекъснатото оглеждане за да не го сдъвче някой тиранозавър. 
|
| Съб Юни 26, 2021 10:50 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Що, би било забавно...
|
| Съб Юни 26, 2021 11:32 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Човек, в Африка има държави, където Калашниците са повече от песъчинките в реките и се носят включително и от деца. Що се мъчиш в тоя Вегас и това Мексико, а не отидеш в Африка да вдигнеш адреналина и да прифанеш сървайвъл умения.  Па ние нека си се мъчим тук като първото и следващите поколения, непреживели война.  И ти си прав, и тези картинки са прави: ..., ама и на тези две места добре си го казал:  |  |  |  | Цецо написа: Това е особенно тревожно. Когато хора грамотни почнат с лекота да говорят за война, изтребление и т.н.... Гледам колеги около мен, иначе сериозни хора, колят и бесят цели нации, обявяват войни, изстрелват ядрени ракети.... виртуално .... засега. И все ми е пред очите дядо ми бог да го прости, как ми говори с мокри очи и треперейки за войната. А беше мъж, колкото десет съвременни мъже взети заедно.... Скоро си говорих и с едни сърби и един босненец преживели кланетата. От историите им аз щях да ревна - деца, жени, ужасна трагедия. А едни политици и едни оръжейни лобита само това чакат. На нормалния човек войната да му стане приемлива алтернатива... После идва техния момент, дърпането на спусъка е лесно, когато имаш подкрепа от простолюдието. |  |  |  |  |
Та викам айде да не дърпаме Рогатия за опашката, че ще вземе да се активизира. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
Последна промяна Private на Нед Юни 27, 2021 2:00 am, променена общо 3 пъти
|
| Нед Юни 27, 2021 1:39 am |
|
 |
|
ToHu
|
Кой каза,че не ходя и в Африка ?
|
| Нед Юни 27, 2021 1:49 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Ама на сигурни места ли ходиш или в дивотията, където законите ги определят тези стрийт файтъри, които държат пушките? Щото има разлика.  Гледам, че и в Афганистан е харабийско:  |  |  |  | Цитат: > Кабул, Афганистан: столица радикалов, мусора и заборов | Город, откуда можно не вернуться живымСтолица Афганистана Кабул — древнейший город с тысячелетней историей, которому очень не повезло. После многолетних войн здесь не осталось ничего — кроме десятиметровых заборов, многочисленных блок-постов и мусора, который некому убирать. Всюду солдаты, но в безопасности себя не чувствуешь. Теракты в Кабуле случаются каждый месяц, а иногда и чаще. Если не погибнешь от рук террористов, то убьет ужасное качество воздуха. Здесь есть каналы — как в Амстердаме. И хрущевки — как в Москве. На этом, правда, всё сходство и заканчивается. В общем, Кабул — не то место, куда стоит ехать. Лучше посмотрите мой ролик — и убедитесь в этом сами. |  |  |  |  |
Hard times си ги има и в момента и ако някой наистина има кохонес да живее в такива, а не само да минава като турист, ей го къде е Терминал 2. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Нед Юни 27, 2021 1:55 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами където се налага там ходя, то да ти кажа в едно пътуване примерно Найроби-Бомбаса най-сигурният място е това в което не виждаш маймуни, и то е такова докато не спреш, после наизскачат като хлебарки.
|
| Нед Юни 27, 2021 8:55 am |
|
 |
|
itso.t
|
Не, не е прав. Това е някаква крива мантра, че видиш ли понеже съвременния човек имал климатик в колата, значи бил педал и трябвало да ходи да се пуца на война. В краен случай, ако нема война, поне чума да го тръшне или икономическа криза да го срита по глезените. Щото трябвал бил ресет! Много били станали тия с климатиците в колите. И паркирали на мястото за паркиране в синята зона на Цецо. Ресет трябвал? Ми речено сторено: чумата дойде, кризата чука на вратата. От какво се оплаквате? Ето - поръчвате някаква гадост и тя става реалност. Направо мечта. Само не разбрах, след като чумата дойде, що се оплаквате и от нея? Или вече не искате чума и ресет, а климатик в колата? 
|
| Нед Юни 27, 2021 10:28 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ице, аз не съм казал, че трябва. Това, че нещо се случва или е вероятно да се случи, съвсем не значи, че трябва да е така или, че аз искам да е така.
А какво искам аз и какво "трябва" .. май няма много значение, за това което се/ще се случва...
|
| Нед Юни 27, 2021 8:53 pm |
|
|