| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: какъв е този чип?
Не се бъзикам. Резисторче има. Даже май е по-малки омове. И въпреки всичко и жената и аз сме подскачали. Като дръпна щепсела и тръгна да го навивам … Само да го барна и получавам електрошокова терапия. Сега съм му сложил три метра кабел и по-късно стигам до щепсела, ама за всеки случай - включването задължително.
|
| Вто Юни 12, 2018 10:05 pm |
|
 |
|
ig_ivanov
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Съб Май 21, 2016 9:47 pm Мнения: 577 Местоположение: Бургас
|
Изключвате сешоара направо от кабела и тогава от копчетата.
|
| Сря Юни 13, 2018 9:42 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Най-добрият сешоар (според жената) е един туристически за 10-на лева - бях го купил да суша хапаратура по времето когато пищовите за горещ въздух струваха и мама си и тейко си. Тези дни и той сдаде багажа, но мен не ме интересува, щото и когато имах коса не съм ползвал такава тъпня.
|
| Чет Юни 14, 2018 12:37 am |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Е той и за пистолет става долу горе, като го притвориш с ръка отзат светва и той червено. Само, че не е керамичен и ще се стопи 
|
| Чет Юни 14, 2018 1:44 am |
|
 |
|
RobertoC
Ранг: Минаващ
|
Основният ми език е испански.
имам същия проблем с 2 устройства optidrive. Първото устройство използва интегрална схема IDLPS0E3. Второто устройство използва интегралната схема SAF-XC886LM-6FFI.
Тъй като двете устройства са сходни, тогава започнах със съмнението, че интегралната схема IDLPS0E3 също е Микроконтролер от семейство Infineon и мисля, че е така: IDLPS0E3 = SAFXC886LM8FFI5VAC.
Проверих всеки терминал на микроконтролера и изглежда, че ако това е същият микроконтролер
сега трябва да се опитам да извлека информацията от микроконтролера и ако имам късмет микроконтролерът НЯМА ЗАЩИТА НА КОДА.
Поисках от ebay адаптерът да може да прочете информацията, мисля, че имам 50% шанс да извлека кода.
Mi lengua principal es español.
yo tengo el mismo problema con 2 unidades optidrive. El primer dispositivo utiliza el circuito integrado IDLPS0E3. El segundo dispositivo utiliza el circuito integrado SAF-XC886LM-6FFI.
Devido a que los dos dispositivos son similares, entonces comenze con la suspecha de que el circuito integrado IDLPS0E3, fuese tambien un Microcontrolador de la familia Infineon y creo que es asi : IDLPS0E3=SAFXC886LM8FFI5VAC.
he revisado cada borne del microcontrolador y parece que si se trata del mismo microcontrolador
ahora yo tengo que intentar extraer la informacion del microcontrolador y si yo tengo suerte el microcontrolador NO TIENE PROTECCION DE CODIGO.
he pedido en ebay el adaptador para poder leer la informacion, yo creo que tengo un 50% de posibilidad de exrtraer el codigo
|
| Вто Юни 08, 2021 12:24 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Юни 11, 2021 4:18 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Какво странно има. Аз от години използвам такава загубена в кабелите енергия. Комшиите все се чудят и подпитват как като спре тока в квартала, само при мен всичко свети и бачка.
|
| Пет Юни 11, 2021 10:07 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Чувал съм, че преди години някакъв образ във Вакарел си захранвал крушка на двора, захранвана естествено от полето на антените там. В последствие отнесъл някаква жестока глоба, не знам по какъв параграф. Та и на него "икономията" му е излязла през носа. Но този източник на "безплатна" енергия вече не съществува и трябва да се търсят алтернативи.
В блока на нашите някакъв милиционер си вареше буркани в мазето (през осветлението). Един приятел пък преди няколко години хванал, че осветлението в хода е закачено на неговия бушон. Варианти бол.
_________________ Хайде де!
|
| Пет Юни 11, 2021 10:55 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Този от Вакарел наистина ли е ползвал крушка, или самият той е светел?
Пък манталитетът за крадене от общото започва с ТКЗС-то. В нашата маза оправих прегорелия контакт в коридора и сложих табела "Внимание! Слаб!" която стоя само седмица. После бушонът "падна" и остави целият вход без осветление. Питах в енергото - дълга и широка да дойдат да отворят таблото и го зарязох, междувременно обяснявах защо на стълбището е тъмно. След месеци зърнах някакви да ровичкат в таблото и ги помолих да вдигнат бушона, от тогава не е падал.
|
| Пет Юни 11, 2021 4:17 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Той вакарелският предавател беше само 75kW. Плевен беше 600. Там по-лесно е можело да стане номерът 
|
| Пет Юни 11, 2021 4:39 pm |
|
|