Отговори на тема  [ 160 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
какъв е този чип? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: какъв е този чип?
Не се бъзикам. Резисторче има. Даже май е по-малки омове. И въпреки всичко и жената и аз сме подскачали. Като дръпна щепсела и тръгна да го навивам … Само да го барна и получавам електрошокова терапия. Сега съм му сложил три метра кабел и по-късно стигам до щепсела, ама за всеки случай - включването задължително.

Вто Юни 12, 2018 10:05 pm
Профил ICQ
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

Изключвате сешоара направо от кабела и тогава от копчетата.

Сря Юни 13, 2018 9:42 am
Профил
Аватар

Най-добрият сешоар (според жената) е един туристически за 10-на лева - бях го купил да суша хапаратура по времето когато пищовите за горещ въздух струваха и мама си и тейко си.
Тези дни и той сдаде багажа, но мен не ме интересува, щото и когато имах коса не съм ползвал такава тъпня.

Чет Юни 14, 2018 12:37 am
Профил

Е той и за пистолет става долу горе, като го притвориш с ръка отзат светва и той червено. Само, че не е керамичен и ще се стопи :P

Чет Юни 14, 2018 1:44 am
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Основният ми език е испански.

имам същия проблем с 2 устройства optidrive.
Първото устройство използва интегрална схема IDLPS0E3.
Второто устройство използва интегралната схема SAF-XC886LM-6FFI.

Тъй като двете устройства са сходни, тогава започнах със съмнението, че интегралната схема IDLPS0E3 също е Микроконтролер от семейство Infineon и мисля, че е така: IDLPS0E3 = SAFXC886LM8FFI5VAC.

Проверих всеки терминал на микроконтролера и изглежда, че ако това е същият микроконтролер

сега трябва да се опитам да извлека информацията от микроконтролера и ако имам късмет микроконтролерът НЯМА ЗАЩИТА НА КОДА.

Поисках от ebay адаптерът да може да прочете информацията, мисля, че имам 50% шанс да извлека кода.

Mi lengua principal es español.

yo tengo el mismo problema con 2 unidades optidrive.
El primer dispositivo utiliza el circuito integrado IDLPS0E3.
El segundo dispositivo utiliza el circuito integrado SAF-XC886LM-6FFI.

Devido a que los dos dispositivos son similares, entonces comenze con la suspecha de que el circuito integrado IDLPS0E3, fuese tambien un Microcontrolador de la familia Infineon y creo que es asi : IDLPS0E3=SAFXC886LM8FFI5VAC.

he revisado cada borne del microcontrolador y parece que si se trata del mismo microcontrolador

ahora yo tengo que intentar extraer la informacion del microcontrolador y si yo tengo suerte el microcontrolador NO TIENE PROTECCION DE CODIGO.

he pedido en ebay el adaptador para poder leer la informacion, yo creo que tengo un 50% de posibilidad de exrtraer el codigo

Вто Юни 08, 2021 12:24 am
Профил
Аватар

Pif написа:
Той тогава Райчо Иванов нарочно не ви ги казваше тея неща за да редуцира малко количеството електротехници. Все пак тогава се бълваха в промишлени количества.

П.П. По-рано изкупувахме старите кабели свалени от експлоатация и си карахме макарите в мазетата. После си закачахме бушоните и ползвахме остатъчния ток поне месец. След като източихме и последното свободно електронче от кабела - го връщахме на вторични. Кой се с усетил - усетил.

8O 8O 8O 8O 8O перпетум машина

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Пет Юни 11, 2021 4:18 am
Профил WWW
Аватар

Какво странно има. Аз от години използвам такава загубена в кабелите енергия.
Комшиите все се чудят и подпитват как като спре тока в квартала, само при мен всичко свети и бачка.

Пет Юни 11, 2021 10:07 am
Профил

Чувал съм, че преди години някакъв образ във Вакарел си захранвал крушка на двора, захранвана естествено от полето на антените там. В последствие отнесъл някаква жестока глоба, не знам по какъв параграф. Та и на него "икономията" му е излязла през носа.
Но този източник на "безплатна" енергия вече не съществува и трябва да се търсят алтернативи.

В блока на нашите някакъв милиционер си вареше буркани в мазето (през осветлението). Един приятел пък преди няколко години хванал, че осветлението в хода е закачено на неговия бушон. Варианти бол.

Пет Юни 11, 2021 10:55 am
Профил
Аватар

Този от Вакарел наистина ли е ползвал крушка, или самият той е светел?

Пък манталитетът за крадене от общото започва с ТКЗС-то. В нашата маза оправих прегорелия контакт в коридора и сложих табела "Внимание! Слаб!" която стоя само седмица. После бушонът "падна" и остави целият вход без осветление. Питах в енергото - дълга и широка да дойдат да отворят таблото и го зарязох, междувременно обяснявах защо на стълбището е тъмно. След месеци зърнах някакви да ровичкат в таблото и ги помолих да вдигнат бушона, от тогава не е падал.

Пет Юни 11, 2021 4:17 pm
Профил

Той вакарелският предавател беше само 75kW. Плевен беше 600. Там по-лесно е можело да стане номерът :)

Пет Юни 11, 2021 4:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 160 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11