Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
Аз си пуснах музика, пък то се оказа "новини" от страната - гадно и тъжно: https://www.youtube.com/watch?v=UCSiijamD-w
А бе айде изтрепем всички властимащи, за да видим има ли шанс!

ПС за да не бъда криворазбран: показанато в клипа се дължи на беднотията, простотията и насърчаването им от т.нар. "държава", не на липсата на Стамбулска конвекция.

Чет Мар 15, 2018 11:36 pm
Профил

Гинчето (- ве) :cry:

Интересна СтатиЯ доста добре структурирана.

Съб Мар 17, 2018 12:48 am
Профил
Аватар

Прикачени файлове:
the beginning.jpg
the beginning.jpg [ 63.52 KiB | Прегледано 2634 пъти ]

Съб Мар 17, 2018 5:55 pm
Профил

Дедо изби рибата:)

Нед Мар 18, 2018 10:50 am
Профил ICQ
Аватар

Интересно ми е кой раздуха историята около гинка-калинка... от там ще се разбере и кой стои зад нея. Имам усещането, че само аз не съм в час... :)

Нед Мар 18, 2018 11:22 am
Профил
Аватар

bongo_x2 написа:
А бе айде изтрепем всички властимащи, за да видим има ли шанс!

ПС за да не бъда криворазбран: показанато в клипа се дължи на беднотията, простотията и насърчаването им от т.нар. "държава", не на липсата на Стамбулска конвекция.

Нищо няма да се промени. След 45 години превръщане на хората в еднакви дебили с афинитет само към краденето(андрешковщина), незнам защо очакваш като избиеш 200-300 от тях, че следващите ще са много голяма хубост...

Трябва да минат поколения за да се промени нещо.
Извода е всеки се спасява по единично - ако си къдърен и ти работи главата, гладен няма да останеш, а който е седнал да се оплаква, че всички му пречели, най вече държавата, за такъв е късно вече да се направи каквото и да било...

Нед Мар 18, 2018 11:33 am
Профил ICQ
Аватар

ДедоБоре написа:
Прикачени файлове:
the beginning.jpg

Това на картинката не е ли мъж? :lol:

Нед Мар 18, 2018 11:36 am
Профил ICQ

Може да е джендър...

Нед Мар 18, 2018 12:52 pm
Профил ICQ
Аватар

Мъжът на кака Гинка - нали бил физик човекът. Даскал по физическо?
Иначе: стана ми ясно защо такава откровена злоба и презрение струи от Гинчето.

Нед Мар 18, 2018 12:53 pm
Профил

bongo_x2
"Иначе: стана ми ясно защо такава откровена злоба и презрение струи от Гинчето."

И какво ти стана ясно?

https://www.24chasa.bg/novini/article/6735947

Не ти ли стана ясно че делото ще се спечели и който вземе ЧЕЗ ще му излезе без пари а парите ще се покрият от всички нас?
Мафията работи в Бг с пълна сила.

Нед Мар 18, 2018 1:10 pm
Профил
Аватар

Мнение ОбразУванието
То, Гинчето, ако спечели аз ще съм първият излязал на улицата, пък ако ще сам да си говоря! Те пак някак си ще го замажат, де.

Днес даваха документал за финландското образувание: най-малко часове, никакви домашни и изпити, пълна свобода и т.н. пък е едва ли не най-доброто в света. Изредиха какво са реформирали преди години - точно обратното на нашите рИформи сега!

Моичкият петокласник има вече втора двойка по великият предмет "Трудово", пардон, "Технологии и предприемачество", пък никога не е бил вързан в ръцете, а ходейки из къщи все в инструменти и чаркове се спъва.
Тя и даскалката прави малко за енене, но директорът вече я е скастрил и й стига. Да учиш за болтчета по картинки... Ама работилници в училищата вече няма!

Моичкият отдавна не си бил попълвал работната тетрадка и днес (неделя) амбициозно го хванах да се учим по мъжки. Да, ама не!
От началото на годината са минали около 5 (пет) урока, като за болтчета и гайки е последният. Първият беше за схеми, скици, чертежи и рисунки и му го обясних колкото мога.
Вторият обаче ме хвърли в оркестъра още с първото изречение, а в работната тетрадка за какви още глупости питат :rolleyes:
Прикачени файлове:
TR-00M2.jpg
TR-00M2.jpg [ 242.02 KiB | Прегледано 2469 пъти ]
Прикачени файлове:
TR-01M2.jpg
TR-01M2.jpg [ 230.43 KiB | Прегледано 2469 пъти ]
и т.н. ... да не цапам излишно.
Това било творение на най-мастития професор Любен Витанов с помощта на Донка Куманова-Ларде (не от Пазарджик).
За да не правя изстъпления пред петокласника го накарах да прави копи-пейст от учебника, диктувах му липсващото, а когато стигнахме до болтчетата и гайките казах: "Това е нещо което всеки мъж трябва да знае и ще го пишем друг път на спокойствие!".

Пък да знаете, че измервателните инструменти са за маса и линейни размери и са устройства, които позволяват точно измерване на размерите на дадено изделие. Те са линийка, сгъваем метър, ролетка, шублер и др.
Освен това има Контролно-измервателни уреди, предназначени за измерване на масата, размерите, температурата, здравината и др. на даден предмет и на околната среда. За тази цел са създадени стандарти-еталони, които са утвърдени от международни организации и се използват навсякъде по света. (буквален препис)

Едит за slav4o.com отдолу: за мен е адски гадно, тъпо и неточно, за петокласник какво е - само си представям.

Последна промяна bongo_x2 на Нед Мар 18, 2018 11:26 pm, променена общо 2 пъти

Нед Мар 18, 2018 10:59 pm
Профил

Ехе това не е ли малко сложно за петокласник ?

Нед Мар 18, 2018 11:11 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: ОбразУванието
Само да допълня, че после инсталирах малкия в неговата стая и започнах да измервам масата за да се успокоя :drinkers:

Нед Мар 18, 2018 11:41 pm
Профил

Мнение Re: ОбразУванието
bongo_x2 написа:
Това било творение на най-мастития професор Любен Витанов с помощта на Донка Куманова-Ларде (не от Пазарджик).

slav4o.com написа:
Ехе това не е ли малко сложно за петокласник ?

Мен ако ме питат, тази даскалка-съавтор 50 върбови пръчки на голо а професора направо окачен на върбата. Или по-добре на някой дъб, те са здравички и няма да се счупят от оялото се професорско шкембе.

Прав беше Дянков за оялите се феодални старци макар казано по друг повод.Тук е така,като пишеш учебник за средното образование ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се взема за съавтор някой професор. Той върви напред като ледоразбивач, окичен с титли и звания и нищо не може да го спре. Макар че средното образование до висшето разлика от небето до земята и той няма ден опит в средното.

Професора за по-лесно преписва /или по-вероятно дава на асистентите да ги препишат/ лекциите от висшето. А те написани по най-неразбираемият възможен начин, там се смята че колкото по-неразбираемо говориш толкова по-умен си. И защото тези учебници се смятат за научен принос при хабилитирането, какъв научен принос ще е щом едно дете може да го разбере? Даскалката минава набързо с пилата полученото адско творение и след това настъпва ада за децата и родителите.

Аз да съм ще забраня със закон участието на преподаватели във ВУЗ в писането на учебници за средното образование.Те трябва да бъдат писани САМО от учители с поне 15-20г стаж, редови преподаватели не чиновници. И чиито ученици с лекота се класират на зрелостни изпити.

Нед Мар 18, 2018 11:51 pm
Профил

Ето какво е било през 86-та година:

Прикачени файлове:
094227.JPG
094227.JPG [ 2.28 MiB | Прегледано 2449 пъти ]

Прикачени файлове:
094303.JPG
094303.JPG [ 950.03 KiB | Прегледано 2449 пъти ]

Пон Мар 19, 2018 12:16 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559 ... 1075  Следваща