Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Къде да си купя TI LaunchPad MSP430 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Re: Къде да си купя TI LaunchPad MSP430
Здравейте колеги, виждам че отдавна няма активност по тази тема.... но все пак да споделя ако някой се поинтересува. Комплекта "лънчпад" се продава и в България ето едно линкче -> http://erelement.com/mcu-texas-instruments . Магазина е в град Добрич. :)

Вто Юни 05, 2012 10:23 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Взима се цената в долари и се обръща в евро, след това се добавя ДДС. Транспортнте разходи са отделно.
Иначе всеки може да си го поръча от сайта на ТИ за 4.30$ крайна цена с вкючен куриер: https://estore.ti.com/MSP-EXP430G2-MSP4 ... P2031.aspx

Сря Юни 06, 2012 3:10 pm
Профил

извинявай ике, но за какви преобразувания говориш? аз давам линк на българска фирма която вече го е внесла и го продава за космическата сума от 9.80 лв. Ако все пак някой желае - нека да си бие главата със поръчки и доставки от чужбина. Кутийката е лекичка и на мен ми го донесе приятел, но предполагам че с тарнспортните разходи ще стъпи найй-много на 15 лв.

Вто Юни 12, 2012 4:14 pm
Профил

ilko_plamenov написа:
аз давам линк на българска фирма която вече го е внесла

На бас, че ако сега поръчам за 4.30$ от сайта на ТИ и за 15лв от фирмата Erelement, първа ще ми дойде пратката от Щатите.
Цитат:
нека да си бие главата със поръчки и доставки от чужбина

Биенето на главата се изчерпва с това да си въведеш номера на картата или да си въведеш името и паролата за пайпал и после, като звъне куриера да си протегнеш ръката и да си вземеш кутийката.

Вто Юни 12, 2012 4:35 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

ilko_plamenov написа:
Ако все пак някой желае - нека да си бие главата със поръчки и доставки от чужбина. Кутийката е лекичка и на мен ми го донесе приятел, но предполагам че с тарнспортните разходи ще стъпи найй-много на 15 лв.

Ще ти излезе космическата сума от ... 4.30 долара, тексасци го шипват по федекс безплатно :-) Куриера ти го носи на ръка до 3 дни от поръчката. Тествано лично преди около месец :-)

Сря Юни 13, 2012 7:19 am
Профил

ами ок, аз само предложих... всеки си има глава на раменете...всеки си избира... готов съм да се обзаложа на бас и съм 100% че ако е наличен в магазина в Добрич ще дойте по бързо!!!

п.с. ако живееш в УСА (америка) - да, ще си протегнеш ръчичката... ама уви в БГ трябва да идеш до пощтичката... И в УСА съм получавал и в БГ съм получавал. Занимавам се с търговия... едва ли си обикалял по митниците колкото аз....
Пак казвам не се меся.... има и по умни глави от мене тука :) джиджавката си заслужава парите :)
Извинете ме за спама!

Чет Юли 05, 2012 10:48 pm
Профил

Дай 4.30$, поръчай си го от Щатите и престани да пишеш глупости.

Чет Юли 05, 2012 11:34 pm
Профил

ike престани да се заяждаш :x ! Темата е "Къде да си купя TI LaunchPad MSP430".... Аз споделям от къде може... кой и как ще си го поръча не е моя работа! Ако не на ike, надявам се да съм помогнал на някой друг...

Съб Юли 07, 2012 12:01 pm
Профил

Добре, но първо престани да говориш глупости. Казахме ти, че куриер ти го носи на крака до дома ти и понеже струва под 15Е не го спират на митницата. Иначе LaunchPad мога и аз да ти го продам за 100 000 000$ , ама не виждам защо трябва да се споменава след като е казано от къде може да се купи най-бързо, евтино и удобно.

Съб Юли 07, 2012 12:48 pm
Профил
Аватар

ilko_plamenov написа:
ike престани да се заяждаш :x !

Явно въобще не си в час!
ilko_plamenov написа:
...готов съм да се обзаложа на бас и съм 100%...

"Голям залък лапни, голяма дума не казвай!"
ilko_plamenov написа:
...ама уви в БГ трябва да идеш до пощтичката...

Не трябва да ходиш до пощичката а пощичката ти го носи до вратата! И всичко това се случва в БГ, в реално време и за точно $4.30!

Съб Юли 07, 2012 2:24 pm
Профил

..... добре бе момчета.... вместо да сме си взаимно полезни, ние се "караме" кое е по-добро и по лошо... сега и CarBeta... С кое не съм във час?!? Ти по рейтинга на съобщенията ми ли съдиш? Това че нямам мнения във форума и не съм регистриран преди много време не ме прави различен точно от теб! И ако аз сега спамя... то замисли се с твоето съобщение точно във тази тема ТИ със какво си бил полезен? Сега вместо още един приятел, вие си спечелвате още един човек в опозиция... И докато всички мислим че там някъде извън България всичко е на ред, само цветя и птички... жестоко се лъжем. Ако не ние, кой да ни го направи... Аз съдя по мен, а Вие ?

Спирам да спамя! Мен ме досрамя вече...

Нед Юли 08, 2012 1:13 am
Профил
Аватар

Илко, спора си е по темата, така че не е спам!

Зарежи рейтинга и мненията, те не са важни, а ако ме познаваше щеше да знаеш, че нямаш нищо общо с мен за да правиш подобни сравнения!

Какво значи "Сега вместо още един приятел, вие си спечелвате още един човек в опозиция..."? Или искаш да кажеш "който мисли като мен ми е приятел останалите са врагове". Ти допусна ли възможността, че може пък случайно ти да бъркаш?

Искаш да помогнеш - ок. Пускаш линк на магазин в БГ - ок. Обяснява ти се, че това е вариант, но не и най-добрия, а ти скачаш, че се заяждат с теб. Ти в твоя линк обърна ли внимание на вълшебния надпис "Няма наличност"? Това не е случайно или сезонно или тенденциозно. Просто няма поръчки, затова няма и наличност. Ако си поръчаш от тях те ще направят поръчка от щатите. Няма лошо, но защо да плащаш на посредник за нещо, което можеш да направиш и сам? Освен че цената им е по-висока, ще платиш и куриера от Добрич до която и да е точка в БГ. Няколко човека ти написаха, че при поръчка от официалния сайт цената е $4.30 и доставката е безплатна и ти го носят до вратата. А и ти го пишат хора, които говорят конкретно за тая поръчка, не говорят "по принцип" базирайки се на опит от висене по митниците.

Та моето мнение беше полезно в темата с извода, че най-добрия вариант за поръчка на TI LaunchPad MSP430 е от официалния сайт. Ако имаш по-добър вариант тук е мястото да го споделиш. Все пак тая тема ще се чете и от други желаещи да си поръчат TI LaunchPad MSP430 и е добре да имат представа за какво става въпрос!

Нед Юли 08, 2012 9:37 am
Профил

CarBeta написа:
Илко, спора си е по темата, така че не е спам!
Та моето мнение беше полезно в темата с извода, че най-добрия вариант за поръчка на TI LaunchPad MSP430 е от официалния сайт. Ако имаш по-добър вариант тук е мястото да го споделиш. Все пак тая тема ще се чете и от други желаещи да си поръчат TI LaunchPad MSP430 и е добре да имат представа за какво става въпрос!

Наистина е добре от официалният сайт да се поръча, с един колега така направихме излезе ни по ~7 лева парчето и дойде за седмица.

Нед Юли 08, 2012 10:04 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3