| Автор |
Съобщение |
|
ilko_plamenov
Ранг: Минаващ
|
 Re: Къде да си купя TI LaunchPad MSP430
Здравейте колеги, виждам че отдавна няма активност по тази тема.... но все пак да споделя ако някой се поинтересува. Комплекта "лънчпад" се продава и в България ето едно линкче -> http://erelement.com/mcu-texas-instruments . Магазина е в град Добрич. 
|
| Вто Юни 05, 2012 10:23 pm |
|
 |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Взима се цената в долари и се обръща в евро, след това се добавя ДДС. Транспортнте разходи са отделно. Иначе всеки може да си го поръча от сайта на ТИ за 4.30$ крайна цена с вкючен куриер: https://estore.ti.com/MSP-EXP430G2-MSP4 ... P2031.aspx
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Юни 06, 2012 3:10 pm |
|
 |
|
ilko_plamenov
|
извинявай ике, но за какви преобразувания говориш? аз давам линк на българска фирма която вече го е внесла и го продава за космическата сума от 9.80 лв. Ако все пак някой желае - нека да си бие главата със поръчки и доставки от чужбина. Кутийката е лекичка и на мен ми го донесе приятел, но предполагам че с тарнспортните разходи ще стъпи найй-много на 15 лв.
|
| Вто Юни 12, 2012 4:14 pm |
|
 |
|
ike
|
На бас, че ако сега поръчам за 4.30$ от сайта на ТИ и за 15лв от фирмата Erelement, първа ще ми дойде пратката от Щатите. Биенето на главата се изчерпва с това да си въведеш номера на картата или да си въведеш името и паролата за пайпал и после, като звъне куриера да си протегнеш ръката и да си вземеш кутийката.
|
| Вто Юни 12, 2012 4:35 pm |
|
 |
|
goose
Ранг: Популярен
|
Ще ти излезе космическата сума от ... 4.30 долара, тексасци го шипват по федекс безплатно  Куриера ти го носи на ръка до 3 дни от поръчката. Тествано лично преди около месец 
_________________ In God we trust. All others must submit an X.509 Certificate
|
| Сря Юни 13, 2012 7:19 am |
|
 |
|
ilko_plamenov
|
ами ок, аз само предложих... всеки си има глава на раменете...всеки си избира... готов съм да се обзаложа на бас и съм 100% че ако е наличен в магазина в Добрич ще дойте по бързо!!! п.с. ако живееш в УСА (америка) - да, ще си протегнеш ръчичката... ама уви в БГ трябва да идеш до пощтичката... И в УСА съм получавал и в БГ съм получавал. Занимавам се с търговия... едва ли си обикалял по митниците колкото аз.... Пак казвам не се меся.... има и по умни глави от мене тука  джиджавката си заслужава парите  Извинете ме за спама!
|
| Чет Юли 05, 2012 10:48 pm |
|
 |
|
ike
|
Дай 4.30$, поръчай си го от Щатите и престани да пишеш глупости.
|
| Чет Юли 05, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
ilko_plamenov
|
ike престани да се заяждаш  ! Темата е "Къде да си купя TI LaunchPad MSP430".... Аз споделям от къде може... кой и как ще си го поръча не е моя работа! Ако не на ike, надявам се да съм помогнал на някой друг...
|
| Съб Юли 07, 2012 12:01 pm |
|
 |
|
ike
|
Добре, но първо престани да говориш глупости. Казахме ти, че куриер ти го носи на крака до дома ти и понеже струва под 15Е не го спират на митницата. Иначе LaunchPad мога и аз да ти го продам за 100 000 000$ , ама не виждам защо трябва да се споменава след като е казано от къде може да се купи най-бързо, евтино и удобно.
|
| Съб Юли 07, 2012 12:48 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Явно въобще не си в час! "Голям залък лапни, голяма дума не казвай!" Не трябва да ходиш до пощичката а пощичката ти го носи до вратата! И всичко това се случва в БГ, в реално време и за точно $4.30!
|
| Съб Юли 07, 2012 2:24 pm |
|
 |
|
ilko_plamenov
|
..... добре бе момчета.... вместо да сме си взаимно полезни, ние се "караме" кое е по-добро и по лошо... сега и CarBeta... С кое не съм във час?!? Ти по рейтинга на съобщенията ми ли съдиш? Това че нямам мнения във форума и не съм регистриран преди много време не ме прави различен точно от теб! И ако аз сега спамя... то замисли се с твоето съобщение точно във тази тема ТИ със какво си бил полезен? Сега вместо още един приятел, вие си спечелвате още един човек в опозиция... И докато всички мислим че там някъде извън България всичко е на ред, само цветя и птички... жестоко се лъжем. Ако не ние, кой да ни го направи... Аз съдя по мен, а Вие ?
Спирам да спамя! Мен ме досрамя вече...
|
| Нед Юли 08, 2012 1:13 am |
|
 |
|
CarBeta
|
Илко, спора си е по темата, така че не е спам!
Зарежи рейтинга и мненията, те не са важни, а ако ме познаваше щеше да знаеш, че нямаш нищо общо с мен за да правиш подобни сравнения!
Какво значи "Сега вместо още един приятел, вие си спечелвате още един човек в опозиция..."? Или искаш да кажеш "който мисли като мен ми е приятел останалите са врагове". Ти допусна ли възможността, че може пък случайно ти да бъркаш?
Искаш да помогнеш - ок. Пускаш линк на магазин в БГ - ок. Обяснява ти се, че това е вариант, но не и най-добрия, а ти скачаш, че се заяждат с теб. Ти в твоя линк обърна ли внимание на вълшебния надпис "Няма наличност"? Това не е случайно или сезонно или тенденциозно. Просто няма поръчки, затова няма и наличност. Ако си поръчаш от тях те ще направят поръчка от щатите. Няма лошо, но защо да плащаш на посредник за нещо, което можеш да направиш и сам? Освен че цената им е по-висока, ще платиш и куриера от Добрич до която и да е точка в БГ. Няколко човека ти написаха, че при поръчка от официалния сайт цената е $4.30 и доставката е безплатна и ти го носят до вратата. А и ти го пишат хора, които говорят конкретно за тая поръчка, не говорят "по принцип" базирайки се на опит от висене по митниците.
Та моето мнение беше полезно в темата с извода, че най-добрия вариант за поръчка на TI LaunchPad MSP430 е от официалния сайт. Ако имаш по-добър вариант тук е мястото да го споделиш. Все пак тая тема ще се чете и от други желаещи да си поръчат TI LaunchPad MSP430 и е добре да имат представа за какво става въпрос!
|
| Нед Юли 08, 2012 9:37 am |
|
 |
|
tommyboy
|
Наистина е добре от официалният сайт да се поръча, с един колега така направихме излезе ни по ~7 лева парчето и дойде за седмица.
|
| Нед Юли 08, 2012 10:04 am |
|
|