Мдааа, имам две, но нямам как да ти ги дам, защото те са в къщи в БГ, а аз съм в чужбина и не се очертава скоро да се връщам.
Обаче мога да ти кажа как да си направиш защото и моите са такива:
Намираш си така наречената бактерицидна лампа. Има същия вид като станадртната луминисцентна, само че е с прозрачно стъкло. Размера който аз имам (по спомени) е около 40см. От стандартно тяло с дросел и стартер, махаш луминицентната и слагаш тази. Работи перфектно. Според някои дължината на вълната е най - подходящата за изтриването на ЕЕПРОМИ-те. Изтрил съм стотици, а може и да са хиляди - нямам спомен да имампрецакан ЕЕПРОМ или ако е имало, са били единични случаи за да не ги помня.
Това дето те съветва HSB, също става и по мое време май му казвахме "бренер" на това. Ноооо да те предупредя - много ЕЕПРОМИ съм прецакал с това чудо.
С бактерицидна лампа може да снабди някой дето бачка в болниците, това са същите лампи, с който стерилизират операционните и родилните и др.п. Ако минаваш вечер край някоя болница, погледни как светят някои от статите. Поне преди беше така.
Аааа и да те предупредя - никога, никога, ама съвсем никога не гледай тази светлина!!!
Успех!
Съжалявам, не съм видял, че Milenjs вече ти е казал за бактерицидните лампи