|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:27 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 2012г, края на света
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Юли 30, 2010 4:49 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: 2012г, края на света
А тоя коментар отдолу кърти:
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юли 30, 2010 4:55 pm |
|
 |
|
egasimus
Ранг: Ориентиран
|
|
| Пет Юли 30, 2010 8:45 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://news.ibox.bg/news/id_1543824656
Ей изпедарсти се тотално тоя свят. Щом на бате Арни в губернията гейовете са на мода....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Авг 05, 2010 10:45 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Цецо, да не забравяме, че бат'Арни се цели и към президентството.. нищо че не е роден в америката.. така че гей не гей.. търси си гласоподаватели
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Авг 05, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
|
| Чет Авг 05, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Хехехе - Бат Арни се цели никъде, защото е политически труп. А за да стане президент трябва първо да се промени конституцията, което аз не го виждам как ще стане в неговия живот  . Отделно за това решение на съда за гейовете - Бат Арни няма начин да влияе, да не говорим пък, че той е заклет републиканец, а републиканците ще го изгорят жив ако вземе та се заиграе с гейовете  .
Няма да са плашите - след провалите на Обама и простотиите, които демократите сътвориха в Калифорния и Илиной ноември се очкват яки победи на републиканците и поне за 10-на години напред всичко ще си дойде по местата.
А ако не знаете единствения проблем в момента за гейовете е, че като живеят заедно и не са женени (омъжени  ) не могат да се ползват с облагите на семейното данъчно облагане, докато всичко друго им е ОК. Та затова вдигат пушилки да могат да се женят  .
|
| Чет Авг 05, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ми като им е проблем семейното облагане, двойка гейове да си намери двойка лесбийки, женят се на кръст и са готови - после може ли някой да им каже що?
|
| Чет Авг 05, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Че то в тая губерния гейовете са от край време на мода, аз два пъти съм се разхождал по дълго из Сан Фрнациско, и двата пъти май видях повече гейове от колкото нормални, за Палмс спрингс да не говорим, там май си правят събирания, уцелих и такова ... чак се замислям да не съм нещо сбъркан 
|
| Чет Авг 05, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Е да, ама така нали ще си кръстосат и доходите  .
|
| Чет Авг 05, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Е ти сега искаш да кажеш, че не могат да намерят баланса ли? Ми да им пратим малко НоуХау от тука. Все ще им намерим някой гявол да ги научи на "далавера"
|
| Пет Авг 06, 2010 9:35 am |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
|
| Пет Авг 13, 2010 12:48 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Авг 30, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами .. едва ли казва нещо ново, всъщност ти когато си там, би трябвлао да чуваш още по крайни мнения по тия въпроси, забелязал съм че много от интелигентните и образовани американци често споделят подобни мнения, не за самото НАТО, а за лидерството и възможностите на САЩ. Но има и друго, дали са супер сила или не не с еопределя от икономиката им, или от количеството войници, нито от нещо друго, ракетите не им трябва нищо за да бъдат изстреляни, освен малко ток или дизел да захранва генераторите на установките. Та чисто военно САЩ са си, и ще си останат суперсила, поне в световен план, както и Русия, както и Китай.
|
| Пон Авг 30, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Така е, както Тони казва за силата.
Аз лично предпочитам да е в НАТО БГ, именно това прави много по-малко вероятен грузински сценарий.
Инак това, че вече тукашните ченгьори слушат и американски шефове е разбира се допълнителна беля.
Те не са спрели да слушат руските, няма такъв филм като нечий "бивш" агент; веднъж хванат
за такъв няма мърдане, то се наказва с присъда за държавна измяна. По кабинетите че и
в народното събрание едва ли има и един допуснат дето да не е хванат.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Авг 30, 2010 8:27 pm |
|
|