|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:23 am
шпиониране чрез мобилен телефон нокия с S60 платформа
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Кажи като дойде, че и на мен ми стана интересно. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 27, 2010 8:27 am |
|
 |
|
plameniv
|
И защо не погледна първо в ебаи там са по евтини ако ще само за любопитство ?
http://cgi.ebay.com.au/Wireless-Spy-GSM ... 1c13897ce0
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Вто Юли 27, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Пламене, ами тоя с БМВ-то е трибандов само и като му се сложи транспорта и идва на цената от другия сайт, където е с безплатна доставка  . Та няма голяма разлика де  .
В Ибей правят следния трик - намалят цената и увеличават транспорта, защото Ибей чарджи комисионна само върху цената на продукта, така продавачите си спестяват комисионната. Не е рядко да видиш нещо, дето струва 20$ например да се продава за 1$ с 19$ доставка  .
|
| Вто Юли 27, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
plameniv
|
Че го правят трика така е но е по евтино. 19AUD не е = 28USD
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Вто Юли 27, 2010 4:05 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Бе човеко, тоя от 28$ е четерибандов и плюс това е Ферари - нормално е да е по-скъп от БМВ  .
Иначе БМВ-то в Ибей е по-евтино само с 2-3$ - не е голям чак такава далавера. Баси, ти времето, дето си загубил да го търсиш струва повече от тая разлика  .
|
| Вто Юли 27, 2010 4:31 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Тук преди няколко години имаше скандал с подслушване на телефоните на някои по-така граждани след което по ТВ-тата пуснаха множество предавания с демонстрация, че никой не е застрахован. Зареждат спец-софтуера от интернет, естествено не казаха какъв ама който търси намира, изпращат съобщение на подопитните JSMи и после правят с тях к'вото си искат, пък ако ще да са изключени.
Аз затова рева за ония JSMи, със зелената подсветка и тириликането.
|
| Вто Юли 27, 2010 5:48 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
ей, ще параноясате четящите - ще почнат да се оглеждат за странни четвъртити предмети със слот за сим карта и емблема на известна марка  но пък може да има и положителене ефект - ще започне търсене на детектори за подслушватели и заглушители за ГСМ, ако може в джобен формат (не като ония куфарчета от DX-а) , може и хляб да има в тая работа, ако народа почне да се озърта да не му нарушават правата 
|
| Вто Юли 27, 2010 5:49 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Това са глупости. Няма начин само с през SMS да влезенеш в ГСМ, ако не му е баран фирма.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 27, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
mafiota
Ранг: Минаващ
|
С две думи, неможе да стане толкова просо работата  (
Ако желаят модераторите могат да заключат темата  (
| Вто Юли 27, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Цък! JSM-те ги вадеха от фирмените им опаковки. Иначе казах "съобщение" а не "SMS" защото така бе казано. И не вярвам 5-6 конкурентни канала да бъзикат едно и също без някой да се усъмни.
|
| Вто Юли 27, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Да ви кажа не би ме учудило ако подхдящо оформен MMS е спосоен да стартира реално приложение което да изтегли друго реално и да направи всичко нужно.
|
| Вто Юли 27, 2010 7:10 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Аз пък със заглушителя не знам какъв е проблема.
Преди месец ме фана яд, че не мога да докарам 200-300 м на елементарен АМ предавател на 433 МХз. Хванах един BFG97 и с отрицателните си познания по радио го докарах да заглуши всички дистанционни на коли в радиус от 100-тина метра.
И беше голям майтап - един келеш се прибира с джипа на баща си и в същото време си правя експериментите. Оня слиза важно-важно, затваря вратата и отдалечавайки се от колата натиска дистанционното. Не може да се опише - трябва да се види - реакцията му като усети че колата не се заключи  : върна се, почна да гледа вътре, отвори вратата, затвори, оглежда из вътре, пак натиска, пули се. Просто феноменално.
Само не знам как да му измеря мощността пусто.
|
| Вто Юли 27, 2010 7:42 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
+++
Нали затова МП3-ките от торентите са фрашкани. Аз предимно на FLAC зареждам вече поради мнооого причини, де.
Всъщност искам да ви кажа най-доброто лекарство за MP3. Естествено не е антивирус ами най-добрият аудиоплеър Foobar2000. Всеки път като заредя MP3 от нета ги слагам в нова листа на Foobar2000, маркирам ги и с десен клик ги прекарвам през повечето Utilities, ReplayGain и дооправяне на TAG-овете за да нямам по-късни проблеми. Всъщност, важното е Utilities -> Rebuild MP3 Stream след което вирусите нямат шанс.
|
| Вто Юли 27, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Дай да го видим кой модел е тоя GSM, дето се хаквал през съобщение??? Няма такъв. Ти представяш ли си какъв скандал щеше да има, при положение, че обикновенно са реализирани милиони бройки, да се окаже, че хората които ги имат са уязвими? Еле пък да са някакви политици и то гръцки (които знаем че са от най-шумните). Те по телевизията и яйца вариха с ГСМ...
Стига вярва на журналистически глупости. Или ни пусни линк, видео, нещо да видим и ние.
А пък това с MP3 вирусите, направо ме утепа.  :):):) Не се излагай, все едно да имаш вирус в JPG или DIVX
Макар че като се замисля, вероятно си имал предвид новия хит на Веско Маринов. Който като нищо може да разболее човек даже и в MP3 формат 
|
| Вто Юли 27, 2010 7:59 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Цецо, ти се излагаш. И за .jpg имаше вируси ама май решиха проблема за разлика от .mp3 и .wma . Ако имаш нерви и време питай чичко гугъл. Иначе ToHu подсказа как става. И антивирусните обикновено съсипват музиката а Foobar2000 я оправя - питай патило.
Обаче не ме карай да ти копая нещо от преди години. Даже може тогавашният проблем да са го оправили, с гумена обвивка от презерватив например, ама нали знаеш, че хакерите са само с дни след новата защита. Потърси в нета ако ти е интересно.
|
| Вто Юли 27, 2010 8:46 pm |
|
|