Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Въпрос относно електротехниката.. 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Мнение 
Да, и накрая какво излезе - че момчето си прави та**к с нас! :D

Нед Мар 28, 2010 10:25 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
fan написа:
Да, и накрая какво излезе - че момчето си прави та**к с нас! :D

Не,не си правя.:) Благодаря ви много за мненията и че ми вдъхнахте малко кураж,че не уча безмислени работи,защото наистина по едно време бях готов да зарежа всичко.

Нед Мар 28, 2010 11:25 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
student122 написа:
Направихте ме на г*з обаче :),което може би си го заслужавам..,но...Все пак да хвърля малко яснота .. Студент съм в ТУ-Варна,2-ри курс,специалност Електроника.По теоретична електротехника съм доста добре-освободих се от първа и втора част,даже ще ходя на олимпиада тази година.Обаче когато 90% от колегите ми натякват,че си давам зор напразно,че това е безполезно..Принципно не им обръщах внимание,но когато даскалката ми каза,че нямало да ми трябва вече наистина се зачудих за къв х*й си хабя силите и да ви кажа честно се поотчаях и така.Затова исках да видя и вашето мнение,което е че съм идиот... както и да е.

Натискай си на електротехниката и не им обръщай много внимание на колегите. Тя е като основата на къщата."Всяка коза за своя крак" казва една българска поговорка. А на даскалицата си и кажи, че един стар вълк ти е казал да зарязва тая работа и да отива да мете Алея Първа. :D

Последна промяна Lupus на Вто Мар 30, 2010 10:01 am, променена общо 1 път

Нед Мар 28, 2010 11:45 pm
Профил WWW

Мнение 
student122 написа:
когато даскалката ми каза,че нямало да ми трябва

Кажи на даскалката си да върви там, от където е дошла. Да се откаже от заплата та си (която се плаща основно от нашите данъци, а не от студентската такса), щом това, което ви преподава няма смисъл. Аман от ограничени преподаватели!!! :evil: :evil: :evil:

Основното, на което може да те научи ТЕ-то е да разбираш зависимостите в електрическите вериги и евентуално да се научиш да си извеждаш някои от тях за частни случаи.
На тези, които отричат ползата от ТЕ-то- дайте да видим как ще работите без да знаете закона на Ом, Кирхов, теоремите на Тевенен и Нортън, честотните зависимости на бобините и кондензаторите и т.н.. Все ненужни неща,които се изучават в ТЕ-то.

Вто Мар 30, 2010 9:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2