Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
мигриране от виста към седмица 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Точно така е
ДедоБоре написа:
кафе пи ли сутринта?

моя опит е, че най-големи проблеми имам с най-законните софтуери. :?

И аз да кажа, опитах преди няколко месеца да мина на 7-ца, за разлика от Вистата дето я имам съвсем легално и правих няколко неуспешни опита да и свикна преди това, 7-цата хич не вървеше по гладко ами на всичко отгоре 700МБ си ги глъта от нищото на съвсем прясна росна гола без никакъв софтуер, за какъв чеп я глътна тази памет никой не знае. Огледах после и на вистата ми и там същата работа само дето бяха около 600МБ памет заети. Нито филмите вървят като хората на 7-цата, една камара софтуер не иска и да отлепи да не кажа че мрънка за всяко по дребно софтуерче дето на XP си бачка безгрижно. Абе цялата работа е за пари един път да платиш за ъпгрейд после се оказва че щайагата не издържа и там ъпгрейд я на памет я на диск, най накрая на цялата щайга. Абе мафия вързана със софтуерни мафиоти към хардуерни мафиоти.
И така със чиста съввест мога да ти кажа че си навираш не тарашеж в гащите ами слон :!: :evil:

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Вто Фев 16, 2010 1:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз пък чакам win 8. :D

Нед Мар 14, 2010 6:26 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Щото понатрупах опит: който още е на Vista е мнооого за... съжаление. На дъртите машини си карайте на ХР естествено обаче всичко продадено за Vista Ready (и за по-така приложения) трябва да мине на седмицата. И що ви трябва да я купувате?! Зареждате, проверявате с 5-6 антивируса и сте О.К.

Пример: скоро един колега за обновяване си взе Phenom последна класа който заедно с платката и паметите му излезе около 250 евро. С голямо внимание завинтихме болтчетата и свързахме жиците, ръгнахме ДВД-то със 64 седмицата и запалихме най-после по цигара а аз отидох за пиенето. Така и не успяхме да си доизпушим цигарите щото седмицата се инсталира. Оттогава не го оставям без надзор докато работи с компа на работата щото натиска копчетата като на пиано и попърджа колко бавно било всичко.

Пон Мар 22, 2010 11:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2