Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кво толкова фейсбучат все децата? 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
velio написа:
darkshy написа:
...

Пф,
давам ти лоши акъли, но... Пробвай го забрани във firewall на Win.. Няма да се връзва.. вероятно.

Пък за слушането - ако искат - могат! Просто ще изискат достъп - това е.

Е да ако имат достъп - тогава могат. Ако скайп им разрешат. Аз имах впредвид ако ми пуснат например някой sniffer в isp-то ми няма как да ме чуят какво приказвам... Без туй по скайп приказвам само и идинствено с баба ми :)

За това с фаирлала може да работи, но аз имах друго впредвит. Например freebg.net са безжичен интернет доставчик който предлага безплатен интернет почти в цяла варна, софия ... Но не се позволява ползването на скайп и той е забранен! Метода с фаирлала ще работи ако го направя на сестра ми на лаптопа, ама аз нямам достъп до него. Ако можех през рутера в нас през който минава всичко добре ама немога... Ако беше през някой порт добре, едно правило с iptables и няма скайп, ама не е така.. Незнам как е.. :D

Пон Мар 22, 2010 11:30 pm
Профил WWW
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Връщам на темата за фейсбук. Супер каталог си е, гледаш снимки, харесваш си и нататък каквото сабя покаже.
Одобрявам 8) :lol: :P :) :D :D

Чет Апр 15, 2010 1:13 am
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
добре де, отиваш на бар (може и дискотечница, ако толкова си изпаднал), поръчваш си едно, драскаш го половината на една глътка и после каквото сабия покаже? или опааааа... немаме годиники? това фейсбученето да не е алтернативата на непълнолетните? и аз не го вдявам това, до скоро и срещу скайпа бях много против, направих си - ползвах го година и нещо и го зарязох, та от дъжд на вятър ако се сетя влизам. ама не се сещам :D

Чет Апр 15, 2010 11:29 am
Профил WWW

Мнение 
Кога за последен път си ходил в бар извън София и курортите и си имал някакъв шанс да се наместиш в някоя местна групичка дето са си ядро от години. Във фб е просто по-лесно, хвърляш едно около на профила, добиваш някаква предварителна представа за човека, смяна на скайпи, чат, среща...годинките са без значение, не че ги нямаме в достатъчно. Въпроса беше защо фб, ами това е отговора, защото сега така се прави.

Чет Апр 15, 2010 1:28 pm
Профил

Мнение 
ъммм, избягвам софия като чумав град, освен когато се наложи разбира се (позадължение), задушаващо ми действа, предпочитам място където не виждам какво дишам :) колкото до вместването, в която и да е чужда компания всичко опира до въпроса до колко контактна личност си. грешно е мнението, че в нета нещата стават по-лесно и е типично теен мислене - то и за това от там налазиха тия сайтове. по-вероятно е като се опитате да формирате една компания да се окаже че хората не са точно такива. не знам, мен ако питаш от жив контакт с човека по-хубаво няма :D

Чет Апр 15, 2010 1:41 pm
Профил WWW

Мнение 
Пробвай двата варианта и тогава пиши пак, става ли?
Да кажем че Пловдив не е достатъчно малък град, избери си някой с население до 50 000души, отиваш в кварталното кафе където никого не познаваш, но пък в него виждаш че са се събрали местните девойки. Ако не си паркирал отвън Мазерати или не се случи нещо необичайно, шансовете ти клонят към 0, но пробвай, убеди се сам колко контактна личност си.

Чет Апр 15, 2010 5:38 pm
Профил

Мнение 
@quad, не се пали толкоз, имам усещането че нещо по темата те боде?! ей, буйна кръв! :D има хора и хора, не слагай всичко под един знаменател, а колкото до тия дето се лепят само на Мазерати-та - има си термин за тях, а така поне си на ясно какво ти трябва за да си "с успех" :wink:
ПП Докато не е късно спасявай си душата от тия фейсбуци и излизай навън, щото на края като не се появиш с Мазерати на срещата нали се сещаш, че все същата участ ще те сполети :) Успех!

Чет Апр 15, 2010 6:28 pm
Профил WWW

Мнение 
Направо съм се забол в темата :D
Просто някои хора са с разбирания твърде различни от тези на 18 годишните и просто няма как да ги разберат. Те си гледат от тяхната камбанария и се чудят колко се е изкривил света...

Последна промяна quad на Чет Апр 15, 2010 8:48 pm, променена общо 1 път

Чет Апр 15, 2010 8:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
А, направих си и аз акаунт и току го поглеждам, ама чак до групи да гледам не съм
стигнал. Май групите, с които комуникирам групово, са малкото usenet групи, дето съм
редовен, тоя форум тук, и някой и друг mailing list (напоследък само един май остана истински
активен).
Демек фейсбученето е еквивалентът на ходене по картотеки (добре де, дискотеки)?
Голямо картотечене пада сигурно ... :D :D
Ама аз никога не съм си падал по тоя вид забавления, вероятно просто продължавам да не
разбирам желанието на мнозинството хора да ги консумират.
Но ме има изфейсбучен де, днес ще взема да надникна и аз там :D .

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Чет Апр 15, 2010 8:45 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2