|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:30 pm
може ли да се спаси Li-ion-а батерия на покет?
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
между другото, чисто китайската разработка, ония подобните на Iphone, общо взето надминаха самия Iphone.
За 100 тина долара, китаеца му е наврял вътре 2 карти, WIFI, радио и телевизор  :):) Въобще класи над Iphone като възможности. Е като изпълнение, абе като за 100$..... Тъча им е гаден, ама то на мен всичките са ми гадни (вкл. Iphone). Това е за женски пръсти.
И като се има предвид, че това наистина си е китайска разработка, само външно са копирали Iphone, вътре си е техен сбирщаин....На всичко отгоре ти го дават с две батерии  Едни такива златнички
Аз лично проблеми с обхвата не съм видял да имат. Ама то от телефон до телефон , всичко си е късмет, все пак говорим за китайски качествен контрол..... Т.е. липса на контрол...
Не че оригиналните телефони са цвете. В последно време маса народ им изпоизгърмяха Нокии-те в гаранция и все се оказват конструкторски недомислици...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Фев 22, 2010 11:20 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
мда, това с нокиите го имаше, май дисплея се оказа слабото звено 
|
| Пон Фев 22, 2010 11:35 am |
|
 |
|
darkshy
Ранг: Популярен
Регистриран на: Съб Ное 28, 2009 5:50 am Мнения: 391 Местоположение: Варна
|
Зависи и от търговеца от който го купуваш. На 1 аверче от старият ми клас, баща му му донесе nokia n95 и iphone от Хонг Конг за почти безпари и се оказаха пълни ментета. Даже пластмасата им беше под всякаква критика. Да не говорим за софтуера.... На мястото на слота на картата с памет пишеше FLASH CARD и имаше само дупка... Батерията 1 ден държи... Само за приказване ставаха тез телефони... Даже 1 телефон за 10 лв би свършил много повече работа...  Пък да не говорим за wifi gps bluetooth mp3.... които въобще ги нямаше...
Така, че внимавай от кой го взимаш. 
_________________ Ангел Димитров 95
|
| Пон Фев 22, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Да ,ама не! Там ги бавят камилите. В България се разнасят за 1 ден. Ако имаше проблем въобще нямаше да ти го дадат току така. Следил съм стоки от DX. Като пуснат пакета 2-3 дни стои в ХК-пощата после излита и за около 7дни е в София. От там 1-2 дена до село. Това е по обикновена въздушна поща. Срока за доставка почти не се променя, просто търговците се бавят - докато ги поръчат, докато ги направят... 
|
| Пон Фев 22, 2010 6:36 pm |
|
 |
|
head_up
|
ji4ka, може и да си прав, че проблема е в търговеца. има някаква логика, макар че той обявява срок в който ще изпълни неговото задължение и не му е в плюс да протака, което ме кара да мисля че не би си позволил да се дъни с двойно по голямо време и т.н. - лошите отзиви ще започнат да валят. а и толкова съм свикнал всичко у нас да е... напрвено в услуга на обикновенният човек, че съм по-склонен да обвиня някой в БГ отколкото някой с дръпнати очи  както и да е, явно търпение му е майката 
|
| Пон Фев 22, 2010 10:35 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Не трябва да се забравя че скоро си празнуваха новата година. Някои от сайтовете дори не работиха за около 10-на дена, например ipmart.com. Ако държиш все пак на китайски телефон разгедай и си купи оттам, цените са ОК.
|
| Вто Фев 23, 2010 10:00 am |
|
 |
|
head_up
|
а, да държа... хич даже, сестрата... ще й погледам акъла, ако се усети да си вземе някакъв прост ТЕЛЕФОН, не ТЕЛЕВИЗОР с ВиФи и фритюрник в едно, пак ще е добре  благодаря за сайта, ако се стигне до там че да е китайско ще го разгледам подробно, а щом казваш че са коректни, ще се доверя на опита 
|
| Вто Фев 23, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Много внимавай с тия китайски ГСМ-и , пишат им характеристики каквито им хрумнат. А надписите по корпуса хич не ги гледай. И задалжително търси отзиви от потребители за съответния магазин и модел.
|
| Вто Фев 23, 2010 8:31 pm |
|
|