Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Голямо светодиодно табло 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Голямо светодиодно табло
Един приятел проучва възможността да си сложи на фасадата такова нещо и проучва какво се предлага на пазара. Дайте малко линкове към производители и търговци на такива неща у нас.

Сря Сеп 02, 2009 12:11 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
http://www.led.omega-light.com/
http://www.megatex.bg/bg/products/?p=224

Сря Сеп 02, 2009 12:55 pm
Профил

Мнение 
От тия бягай колкото можеш по надалеч, хвани едните удари другите. Мегатекс нямат едно табло което да работи, аз от както са почнали да ги слагат не съм виждал дисплей който да работи без някакъв дефект, освен това, преди 2 години един познат като с еинтересуваше, ито за 50 дисплея, му дадоха таква хубава цена, че ако си го внеса от китай, пренасяйки го парче попарче с алфата /20 на 100/ щеше да ми излезе двойно по евтино, с митото и 5 звездните хотели по пътя ... общо взето разликата беше почти три път в цената, за не по лош китайски, и много вероятно по работещ.
Преди държах връзка с няколко фирми навън, трябва да видя какво правят в момента ,н оспоред мен това е по добрият вариант, тия българските не стават за нищо, мога да го напиша, подпиша и подшпечатам, пък някойпроизводител ако има възражения мое се видим в съда .... вие там на билата мисля имате един, ил някъде там, забелязал ли си колко често има проблеми, аз поне колкото пъти да съм минал не съм го видял изцяло работещ, за сравнение, в Лас Вегас, за 6 месеца видях само 2-3 пъти монитор с дефект, който на другия ден го нямаше, а там има такива дисплеи кажи речи през 200 м.
Не знам какво рпавят тия тук, съвсем обичайно е да ти изчезне цяла група ледове, за нюанса на цветовете няма да говорим, моя съвет е да не взема от БГ, освен ако мегатекс ил инякоя от другите, има още 3 фирми ако не ме лъже паметта, не са свалили цените поне 3-но, въпреки че за тяхното качество ......
А ... и още нещо, оказа се че тия на Мегатех, които ги предлагаха тогава първо бяха с доста по ниска разделителна, за качество на цвят не мга да говоря тъй като не съм виждал китайчо на живо, обаче харчеха почти двойно повече ток, а ти сам занеш че това не е РС монитор.

Ще проверя и ще ти кажа дали някоиот тези които преди време ми предлагаха все още са актуални, със ссигурност знам поне 3 фирми в САЩ които имат страшни продукти, но малко по скъпи, а и за фасада едва ли ти трябва 3 мм пиксел.

Иначе мога ако реши да го слага, мога да му предложа нещо с което да го управлява абсолютно гъвкаво, с минимално отделено време, може на п.м. да говрим за това.

Сря Сеп 02, 2009 3:07 pm
Профил

Мнение 
по мои наблюдения за всички скъпи и не масови стоки трябва да се търси навън, щото тия нашите търгаши в България така са наточили брадвите, че чак се чудя как въобще имат клиенти, не говоря само за дисплеи, а за всякакъв вид стока, купих си режещ плотер от е-бей за 400 лева с доставката от англия, същите в Бг са над 1000, малко стругче 580 лева пак с включена доставка, същото в Бг - 2000, вече каквото и да ми потрябва първо проверявам навън как е

Сря Сеп 02, 2009 8:56 pm
Профил
Аватар

Мнение 
nik написа:
по мои наблюдения за всички скъпи и не масови стоки трябва да се търси навън, щото тия нашите търгаши в България така са наточили брадвите, че чак се чудя как въобще имат клиенти, не говоря само за дисплеи, а за всякакъв вид стока, купих си режещ плотер от е-бей за 400 лева с доставката от англия, същите в Бг са над 1000, малко стругче 580 лева пак с включена доставка, същото в Бг - 2000, вече каквото и да ми потрябва първо проверявам навън как е

Въпреки, че не е, бих казал, че е нормално, след като жилищата са по скъпи от в Берлин......

Сря Сеп 02, 2009 11:25 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]