Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
ICD .... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение ICD ....
абе въпрос ... то имаше някъде теми ама май там не е писано по него, та ... флашнах ICD на MChip с софта на CCS. До тук добре. Като програматор работи ...като дебъгер се бъгва. Значи зарежда програмата, но като и дам да се изпълни ми казва че честотата на дебугера нещо не отговаряла или нещо в тоя смисъл, сутринта беше това и забрвих. Иначе си чете регистрите на процесора. Някой има ли идея кво му е .... ползвах го преди време с 877 и бачкаше, сега по пробвам с 870 и не ще .... чудна работа .. почвам да мисля за полтъргайси и др.подобни.... а от CCS ми е определено п удобно .. в сравнение с MPLAB-а .....

Съб Юни 18, 2005 5:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Нека не те притеснява това съобщение, и при мен се е случвало, но си работи пущината. Не си спомням обаче защо го даваше това съобщение, май беше ако версията на firmware не се харесва на версията на развойната среда.
Между другото CCS така и не мога да го разбера, понякога дава много странни резултати или съобщения, било аритметика ( примерно плаваща запетая или цели числа със знак), било дебъгване и развойна среда.

Пон Юни 20, 2005 1:53 am
Профил WWW

Мнение 
Абе странна рабта .. днес тръгна това нещо .. без грешка . иначе пък не щеше ..... ама .. опуших се .. малко късно се сетих че не е разумно да си спирам процесора щото през цялотро време имам един токов генератор с PWM-а .... та ... малко позабравих транзистора отпушен :)
Някой има ли идея как сравнително ленсо да си спирам програмата но само гогата PWM е запушил транзистора ....... мога да му сложа флаг, ама невиях да мозе да се спира по флаг .....или по-скоро съобразно с него.

Вто Юни 21, 2005 9:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]