Dear Stoyno Stoynov,
Your request to withdraw funds via electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account ending in 9602, has been received and is in process.
This process usually takes 3-4 business days to complete but is dependent on your bank's policies.
If there is a problem with your request, it may take up to one week for your bank to notify us. We will notify you immediately by email if we learn of any problems in processing your request.
Sincerely,
PayPal
ето какво са ми писали тогава, това е превод към US картата ми,м обаче не знам дали акаунта е бил регистриран към тази карта, или превода е просто към някаква сметка ... няма идея вече кава е паролата за тоя акаунт та да проверя, а по лошото е че мейла е невалиден вече.
Значи, налучках си паролата, ето какво съм правил :
Withdraw Funds to a Bank Account (Unique Transaction ID #9JY48270NG474033T)
--------------------------------------------------------------------------------
Total Amount:
-$3,000.00 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
-$3,000.00 USD
--------------------------------------------------------------------------------
Date:
Aug. 14, 2007
Time:
04:11:59 PDT
Status:
Completed
Subject:
Bank Account
Transfer from:
Bank of america Checking (Confirmed) xxxxxx9602
Така като гледам този банк акаунт е добавен в банк акаунтс, но не знам дали просто се добавя или се и потвърждава, но опредлеено не е свързан с картата която е регистрирана в pay pal там съм регистрирал BG карта.
п.с. сега като се разрових установих че US картат е излязла на червено .. а в един pay pal имам едни $400 ама нито им знам паролата нито майла съществува

...... пфу ..