Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
rfPIC12F675F-I/SS 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение rfPIC12F675F-I/SS
Днес ми цъфнаха едни стари клиенти за които бях правил някога една система с радиодатчици с тези чипове. И като за вчера им трябват да добавят още 20-30 броя. При мен има само един чип. И комет нямат на склад. Не е ясно кога ще ми доставят.

Искат опционално и още 4 базови станциики за които пък ми трябва rfRXD0420-I/LQ . При мен нямам ни един и комет нямат. Така че търся и 4 броя и от това. Но това не ми е проблем. Сега си имат достатъчно станциики и тези им трябват като резерв.

Че ако някой има идея за бърза доставка или има налични за продаване да свирка :)

Явно вече никой не ги ползва и не ги поддържат на склад. Преди 3-4 години когато я правих си имаше по доста бройки наличност :(

Вто Май 26, 2009 12:35 am
Профил
Аватар

Мнение 
Не искам да те отчайвам, ама нещо ми намирисва с бъдещето на тия чипове. Факт че нито Digikey, нито Farnell, нито Mouser, ги държат на склад :(

Май единствения ти вариант е да ги поръчаш на Комет и да чакаш колкото кажат ..... Другия вариант е да питаш някой в щатите да ги напазари директно от сайта на Микрочип. Макар че щом Комет са ти казали, че ще се забавят, вероятно и самите Микрочип им слагат Lead-Time, щото иначе каквото им поискам от Комет, иде доста бързо....а не е зле да питаш и клиентите ти колко мислят да купят в бъдеще и да се запасиш....

Предполагам, че не е търсен продукт това и нищо чудно скоро да е obsolete. Ти пък как се хвана с Микрочип, че и точно с тая "издънка"?

Вто Май 26, 2009 8:04 am
Профил ICQ

Мнение 
пика го има мисля в tme.eu но за приемника не знам

Вто Май 26, 2009 8:27 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Предполагам, че не е търсен продукт това и нищо чудно скоро да е obsolete. Ти пък как се хвана с Микрочип, че и точно с тая "издънка"?

Е някога бачках с пикове. Тази разработка ми е от тогава. Сега просто пуснах платки по старите шаблони и ще налея софтуера без да пипам нищо.

За tme.eu видях вчера но тия са редки мундари. Lupus не може вече 2-3 месеца да се пребори с тях да му пратят една пратка. 2 пъти им се обажда даже и все е тази. Че там най вероятно нещата ще станат догодина ако поръчам и подкарат с такива темпове.

Така че още се надявам някой да има друга идея или да има бройки в повече да ми продаде.

Вто Май 26, 2009 10:33 am
Профил

Мнение 
ами не знам защо така се получава с tme.eu но аз от година работя с тях всеки месец имам доставки и досега никога не е имало поблем всичко пристига точно за 1 седмица има тракинг номер по UPS и се следи всичко точно

Вто Май 26, 2009 11:19 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Добре де, а Комет какъв срок ти дават за директна доставка?

Вто Май 26, 2009 12:14 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Уф реши се проблема.
Да са живи и здрави в Futurel. Изровиха отнякъде доставка за в петък. И то на читава цена.
Сигурно вече над 3 години не ми се беше случвало да заработя някой лев от стар проект и за малко да изпусна късмета :):):)

Вто Май 26, 2009 2:58 pm
Профил

Мнение 
Точно за футурел си мислех ...
иначе с тме мен са ми тежки с плащането, мързи ме да ходя до банка, а електронното се счупи, с кредитна не искат тъпня .... Два пъти поръчвам и двата пъти не купувам заради плащането, иначе имам едни познати които редовно пазарят и нямат никакви проблеми.

Вто Май 26, 2009 7:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]