Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Слави тъпото парче.... 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран

Мнение 
nik написа:
би ли си довършил мисълта, че не разбрах кой е следващия?

Не казвай, че само 7-8 физиономии от ефира са способни на нещо. Малко завой от темата - ето ти Азис... направи предаване и то същия формат като на Слави. Нямам представа какви са му рейтингите и колко са реални тези числа. Изглежда ми доста лъскаво всичко там... по-лъскаво от при Слави. Ако следваме овчата тенденция и степените лъскаво, по-лъскаво, по-по-лъскаво... може би ще дръпне добро парче от баницата.
Иначе незнам кой е следващия, признавам си. Ако само това, че Слави е ужасно гледан без други фактори да формират неговото непоклатимо място толкова години и по 2 часа дневно, предполагам, че следващия ще е сходен на него с леки изменения на цвят и аромат.
И понеже не им се рискува на телевизиите.. нормално е.. набиват яко чевиите на народа с такива първосигнални изцепки обаче по сценарий предполагам ;)

Чет Юни 12, 2008 6:48 pm
Профил

Мнение 
Цецо написа:
Ти къде си живял досега? :) Или си се събидил след 100 годишен сън? Уелкъм ту Бългериа, друже.

Нали :D
Мисълта ми беше, че вместо прогрес в мисленето, се реализира регрес... и веднага може някой да ме закове с "Гладна мечка хоро не играе" или нещо в този дух.
При положение, че времето на Бай Ганьо е било отдавна, някои народи са дръпнали напред за тези години, други назад... ние на къде ли дръпнахме... а вътре в себе си накъде.

Чет Юни 12, 2008 6:58 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
nik написа:
не си разбрал, не акцентирам за по добро предаване, акцентирам за все повече преобладаващите плюещи, които могат да плюят по форумите, по кръчмите, по медиите, но когато се изправят очи в очи с проблема мълчат като посрани, щото нямат куража да проговорят където трябва, това не е само за слави, това е за цялата държава, цялата нация сме такива говеда, дето да се оплакваш е по важно от колкото да свършиш нещо

Е ти си ебати крайния...

Всички с негативно мнение са плюещи, а останалите посрани в присъствието на оплювания... :D

Че го има това - има го. Че има масово разпростанено офчедушие и непукизъм - също е вярно. Но не може да слагаш всички в един кюп...

Чет Юни 12, 2008 6:58 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
едно от най безграбначните лекета в България последните години,а те се увеличават в геометрична прогресия особенно последните години
Ташаклия на Илия Павлов,Доган и другия псевдоелит,разбирайте утайка на обществото
Собственно мнение и мислене -никакво,простотията която се излива е определена единственно от това,кои плаща най много
Като цяло голяма част от народа си "swerqwa часовника" с него.По принцип все забравям в коя част на света <България>живея,но такива нещастници все ми го напомнят

Вто Май 19, 2009 10:39 pm
Профил ICQ WWW
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
colortron написа:
едно от най безграбначните лекета в България последните години,а те се увеличават в геометрична прогресия особенно последните години
Ташаклия на Илия Павлов,Доган и другия псевдоелит,разбирайте утайка на обществото
Собственно мнение и мислене -никакво,простотията която се излива е определена единственно от това,кои плаща най много
Като цяло голяма част от народа си "swerqwa часовника" с него.По принцип все забравям в коя част на света <България>живея,но такива нещастници все ми го напомнят

Добре де Кеф ли ти прави да вдигаш теми отпреди 1 година ???

Сря Май 20, 2009 9:16 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
v sashtnost ne ,no mi e kef da opluvam takiwa carvuli kato Sl :D

Сря Май 20, 2009 12:51 pm
Профил ICQ WWW
Ранг: Популярен

Мнение 
colortron написа:
v sashtnost ne ,no mi e kef da opluvam takiwa carvuli kato Sl :D

Слави помогна много и продължава да помага за раздвижването на парализираната от катастрофа приятелка на дъщеря ми. ( Off: в момента върви повторението на предаването). Каквито и забежки да има, само малоценни завистници могат да го наричат така. :!:

Сря Май 20, 2009 1:03 pm
Профил
Аватар

Мнение С л .
Хората,които ме познават трудно могат да ме квалифицират така,но щом помага за това
значи все пак става за нещо

Сря Май 20, 2009 1:17 pm
Профил ICQ WWW

Мнение 
Ми ти тук се представяш с това: http://www.mcu-bg.com/mcu_site/search.p ... =colortron и то е достатъчно :)

Сря Май 20, 2009 1:19 pm
Профил

Мнение 
Колегата colortron май има много свободно време напоследък. :D

Сря Май 20, 2009 2:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
И явно постоянно го оползотворява с използването на това с което е най известен града му :):):):).

То не че имам нещо против Карнобатската ама на теб colortron-чо нещо май зле ти влияе :):):)

Сря Май 20, 2009 2:57 pm
Профил
Аватар

Мнение 
до писачите по форума от Варна и Стара Загора-знаят кои са
доста елементарно и неаргументирано....и каква аналогия само с Карнобатска гроздова,колко хитро никой не беще се сетил затова :D
Карнобат не е Карнобатска гроздова,ама колкото и да се повтаря те хората си знаят тяхното

Сря Май 20, 2009 7:46 pm
Профил ICQ WWW

Мнение 
Мога да потвърдя - карнобатска гроздова се забърква ( да не си помисли някой, че отлежава) в с.Венец - на 10-15 км от Карнобат. На времето местните велможи не са позволили в Карнобат да са прави фабриката в Карнобат и сега работниците се разнасят с рейсове.

Сря Май 20, 2009 8:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3