|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:24 pm
| Автор |
Съобщение |
|
plameniv
Ранг: Форумен бог
|
 Re: пазарна икономика .bg
 |  |  |  | Lupus написа: Дрън-дрън улеснена! От три седмици се разправям с с регистър.бг. Запазих си домейна bSMS.bg, минах по цялата им тромава процедура за регистрации и прочее глупости, разпечатах си заявката, която ми пратиха. Подписана и подпечатана я пратих още на следващия ден с обратна разписка във Варна. Десет дена - ни вест ни кост! Нито обратната разписка се връща, нито системата ме допуска да платя домейна. Три, четири разговора през този период с разни девойчета, които не могат нищо смислено да обяснят къде се губи заявката. Най-после обратната разписка пристига, но там пак никой не знае кой я е получил. След още три дни получавам мейл, че заявката не била подписана "по надлежния ред". Твърдят, че съм се подписал и подпечатал, но не съм си написал името и фамилията и не съм приложил актуално състояние (такова в заявката не е посочено че трябва да се приложи). След още два разговора по телефона се оказва че за актуалното състояние пише с дребни буквички в приложение на Общите условия. Предлагам им да допишат името и фамилията ми, които и без това ги има на още две места в заявката, а после когато взема от съда Актуалното състояние да им го изпратя - не приемат. Трябвало да им изпратя целия комплект "надлежно подписан и подпечатан". Във вторник ще си взема документа от съда и започвам втори кръг на сагата "регистрация на бг домейн". И това ако е упростена процедура, здраве му кажи!  |  |  |  |  |
Няма конкуренция и си правят каквото си искат. Иди да си регнеш всякакви други да видиш от какво имаш нужда. Имаш ли пари пишеш там каквото и да е картата ти да е валидна и след няколко минути домейна работи 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Съб Фев 21, 2009 11:24 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
че има ли още такова нещо като "актуално състояние"?
нали затова измислиха търговския регистър?
мен някой като ми поиска АС го пращам да си зяпа регистъра. ако много му трябва на хартия - да си го разпечата.
то по принцип, АС, в момента в който го вземеш, вече може да не актуално.
интересно, като са регистрирали government.bg (ех, колко удобно се пише! и производните му parliament.government.bg) кой ли е подал актуалното състояние за регистрацията на държавата в съда 
|
| Съб Фев 21, 2009 12:05 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Точно така е! Има АС, но ти го издават "актуално към 31.12.2007г" (тоест нищо!). Трябва обаче, за да попаднеш в регистъра фирмата да е пререгистрирана. А за това ти издават специално АС, което важи пред търговския регистър. Следва пререгистрация и после си видим в регистъра. Дълга история!
|
| Съб Фев 21, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
АС си е АС!
единственната разлика от "преди" е че сега АС се издава от ТР а не от съда!
миналата година когато митничаря ме пита: "..ми АС ?" ... и аз: "... ми кво АС нали има вече ТР?" (надъхан от Никито Василев:) )
той: "... ние нямаме достъп до ТР !"
с две думи АС срещу 15-на лв ... и чакане на опашка, се вади вече от ТР (трябва да си пререгистриран ... което е естественно  ) !
през инет можеше да си разпечаташ АС от ТР срещу скромно възнаграждение ... ама каква стойност има без печат пред митничар/чиновник
иначе АС на държавата е ... пембяно розово !
|
| Съб Фев 21, 2009 12:41 pm |
|
 |
|
colortron
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Съб Май 09, 2009 6:45 pm Мнения: 29 Местоположение: Karnobat
|
 БГ сайтове и прочие
точно както се спомена |"Ченгесарска" история или казано по друг начин много станаха хорфата,които не могат нищо ,а искат да са по богати от всички в пъти и то веднага,даже вчера,xaxax...
Има американски сървъри,които предлагат видимост от цял свят,огледална поддръжка за да кажем 9.90 USD-
geocities.com или tripod,a има и доста безплатни
Така че комустическия приом пак изби .
_________________ Не "Кой знае",а "Той знае"
|
| Вто Май 19, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Lupus
|
 Re: БГ сайтове и прочие
Това във връзка с какво го пишеш?
|
| Вто Май 19, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
colortron
|
по темата с домейните и цените им,както и достъпа до тях
|
| Вто Май 19, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Lupus
|
Нещо ми прозвуча като "Американците и всичката останала сволоч", та затова попитах....
|
| Вто Май 19, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
colortron
|
ами Интернета те го развиха,да не говорим ,че и те го измислиха.Не са кои знае какво,но дават шанс на хората да работят.......за Америка.И от това печелят
|
| Вто Май 19, 2009 11:23 pm |
|
|