Интернет книжарници в България
Имам горчивия опит с една българска интернет книжарница, по Коледа си поръчах едни книжки, дойодаха в средата на март. Аз и от Китай си поръчвам разни неща по ebay, ама идват до 2-3 седмици. Предполагам са ги пратили с шейна с кучета през Румъния, Молдова, Украйна, Русия-Сибир, Монголия, Северна Корея, Аляска, Вашингтон, Айдахо, Монтана, Южна Дакота, Минесота и Уискансин.
Сега искам да си поръчам 3-те тома "Български хроники" на Стефан Цанев, плюс още няколко други, обаче съм в пълна безизходица. От една книжарница си пазарувах редовно в България, реших да опитам с тях, те ме сюпризираха, че плащането от чужбина ставало като си изпратя на факс данните от кредитната карта. Попитах ги от коя карта искат данните, тази с $1000, или тази с $100-те хиляди

Не ми отговориха. Опитах с друга, те разгеле работят и с PayPal, обаче упорито отказват да ми отговорят могат ли с FedEx, DHL или с някой друг куриер да ми изпратят книгите. Останалите книжарници предлагат разплащане с банков трансфер или карта, но и те упорито отказват да ми дадат информация за срок на доставка.
Та въпроса ми е простичък: някой знае ли читава книжарница, която да може да ми изпрати книгите за седмица две ?