Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
какво мислите, кой ще спечели изборите? 

Кой ще спечели изборите за парламент
НДСВ 9%  9%  [ 2 ]
ДПС 4%  4%  [ 1 ]
ОДС 0%  0%  [ 0 ]
ДСБ 22%  22%  [ 5 ]
БСП 43%  43%  [ 10 ]
Друга партия 22%  22%  [ 5 ]
Общо гласове : 23

какво мислите, кой ще спечели изборите? 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен

Мнение какво мислите, кой ще спечели изборите?
аз съм на 17г., и до известна степен ме интересува кои глупаци ще ни управляват пред следващите 4г.

Чет Юни 02, 2005 12:05 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Които и да дойдат на власт - нищо няма да се промени.

Чет Юни 02, 2005 12:12 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Там горе "глупаци" няма ( с много малки изключения ). Ако резултатите, които са постигнати от едно правителство не ти харесват, причината не е в това, че са управлявали глупаво. Просто те са плели кошницата на тези, които са ги издигнали там (това НЕ СИ ТИ !!!). За тях ти си просто електорат и ако не гласуваш за тах, ще гласуваш за друг, който е издигнат от пак същите хора.
Това е по повод демокрацията. НЯМА такава власт, чиито първи приоритет да си ти. Просто няма. Извинявай, ако съм развалил младежките ти мечти.

Чет Юни 02, 2005 12:14 pm
Профил ICQ

Мнение 
Не си ми развалил младежките мечтите, не се тревожи :wink: те са си развалено отдавна

Чет Юни 02, 2005 6:38 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Няколко умни според мен мисли:

1. Демокрацията е лош обществен строй, но по-добър засега не е измислен.
2. Всеки народ си заслужава управниците.
3. Управниците и те са българи. 80% от племето българи поставени в ролята на управници ще крадат поне толкова колкото текущите. 10% са честни (обикновенно бедни) хорица които не стават за управленци (защо виж в т.4). Останалите 10% са способни и умерено коректни хора които обаче си имат други занимания и доходи, така че няма шанс да станат управленци.
4. Човек който не знае как да закърпи собствените си гащи не става за управленец - това по повод честните и бедните.
5. По презумпция управленеца краде (даже и законно). Нали не мислиш че един способен адвокат/лекар/юпи(много смешна дума) ще отиде да бачка ползу роду за 1000лв, като с основна дейност си докарва в пъти повече.

Та управлението е сложно нещо. Не е важно кой-колко е отркаднал, важното е срещу откраднатото да стои достатъчно количество свършена работа.

А че БСП ще спечели е ясно. Дали ще управлява е много по различен въпрос.

Чет Юни 02, 2005 8:43 pm
Профил ICQ
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение 
http://atakabg.com ... май ни трябва малко от това ..?

Последна промяна forest_gump на Пет Юни 03, 2005 6:48 am, променена общо 1 път

Чет Юни 02, 2005 9:23 pm
Профил YIM
Аватар

Мнение 
А бе моята партия, воеводите от ВМРО, защо я няма в тази анкета ? Малко повече национализъм в парламента трябва да има, половината в южен Бугаристан сме преселници от Българска Македония. Дайте своя глас за нашата партия. През 2001г. оня дърт мръсник обещаваше високотехнологични паркове край София, Пловдив и Варна, където щели да сме развивали високи технологии. Даже и първа(и последна) копка не направихa, тюфлеците му с тюфлеци. В Бугаристан само бай Тошо знаеше какво е да се развиват високи технологии. А кой ще спечели божа работа, но който и да е, няма да има пълно мнозинство. Едно е ясно, че за добро или лошо ДПС-то ще загуби ролята си на балансьор. Айде със здраве, след балотажите ще се брои кой крив,кой прав, кой на Калина сват.

Чет Юни 02, 2005 11:09 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Pirev преди време ми беше попаднала една касетка с музика на някаква българска ой-група (това се води нещо като музиката на десните екстремисти) и на тази касетка имаше печат, нещо от рода на финансирано от ВМРО. Та от тогава имам особено критично мнение. В смисъл групата имаше и хубави песнички. но някой бяха крайно десни, ама найстина крайно. Някак си не ми се струва една организация със сериозни политически намерения да си позволи подобно нещо. Дори мисля, че е недопустимо.
Но не съм и сигурен какво точно стоеше зад това ВМРО. Може и да е било замислено да означава нещо съвсем различно, то вече абривиатури всякакви се срещат. :?

Пет Юни 03, 2005 12:00 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ха, ха - бях чувал за тия атака, ама не предполагах че са такива екстремисти. Баси жалките малоумници. Да ме извинява ако някой си пада по тия пичове, ама на такива крайно заблудени люде не бих да дал шоферска книжка, камо ли държавата си.
Русия си има Жириновски, Франция - Льо Пен, ние си имахме Жоржи, сега си имаме атака. Абе то кат пуснеш кабеларките е пълно с такива - има некъф смачакан професор,тоя хахо Сидеров, некви други екстрасенси се пробват да ме облъчват. Аз затова минах трайно на Дискавъри и Анимал планет по време на предизборната кампания.

Пет Юни 03, 2005 9:17 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Попаднали сте на ВМРО - Илинден или както там се наричат. Умишлено бе създадена партия ( с помощта на тези дето сега щели да спечелят изборите ), с почти еднакво име с това на ВМРО , за да може незнаещите историята на ВМРО, като Вас например, да се отдръпнат. В истинската ВМРО, на Александър Каракачонов не са крайно десни националисти, а колкото до това дали могат и шофоьорска книжка да имат, сигурно могат, щом карат автомобили :D Умишлено се тиражира и непрекъснато се втълпява, че ВМРО искало отцепване на Пиринска Македония, глупости на търкалета, ВМРО на Александър Каракачанов, иска присъеденяване на Българска Македония към България ! Ако искаха отцепване, то нямаше през Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война да загинат десетки хиляди членове на ВМРО по фронтовете на Бугаристан, а дядо ми, който е член на ВМРО още от 1907г., нямаше да има 10 кила медали и ордени от фронтовете ! Блазе им не незнаещите, така по-лесно се живее :D

Пет Юни 03, 2005 9:56 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
батето е много прав, че глупаци горе няма, глупаци са тези дето им вярват затова аз отдавна съм спрял да гласуван което също не е правилно защото гласовете на негласувалите се разпределят пропорционално и пак отиват там за където не трябва ама като не ми се занимава с гласувания и тем подобни работи защото тия дето командват политиците са си същите :cry:

Пет Юни 03, 2005 10:13 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Това за шоферските книжнки беше за АТАКА (дали е партия това недуразумение незнам). Иначе Каракачанчето ме кефи, ако си бях в София по изборите сигурно на там щях да се наклоня (противно на помията върху Софиянски, аз все още го одобрявам като кмет) , та БНС ми изглежда логичен избор. Другите дето са ми симпатични са ФАГО, ама то в БГ партия на бизнеса няма как да мине 4%, щото прекалено много пенсии и цигани определят вота.

Пет Юни 03, 2005 12:29 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Не мога да разбера, защо някои софиянци, от типа на областни управители и всякаква там сган мразят толкова много Софиянски. Аз неведнъж съм предлагал, ако Ви е толкова много омръзнал, дайте го за кмет на Пловдив, пък ние ще Ви дадем безвъзмездно Чомака. Втори мандат май кара, ама защо ли го кара, пишман кмет, елате гости на Пловдив да видите пловдивските подлези, автобусни спирки, пък и стария град на какво приличат. От предишните избори за кмет е обещал да изчисти предизборните плакати, обаче по дерета и паланки още ни се усмихват парцалосани лекета ...

Пет Юни 03, 2005 3:50 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ами какво да ти кажа. Аз съм наясно че един кмет гладен няма да седи. Баси на Лужков (кмета на Москва) жена му е в списъка на милярдерите (не некви дрипави милионери) в "Форбс". И кво? Да не е от закуски. Ама Москва си е оазис на фона на общата дивотия в Русия. Така е и в София - стандарта е в пъти по висок от Монтана. Работа има. Мръсно е, лудница е. Вярно. Ама какво искаш от 1,2 млн. забити в инфраструктура за 500 000. Нямало къде да се паркира, ама всичките ходят до кенефа с колата. Мръсно било, ама половината софиянец мята боклука през прозореца и си изсипва пепелника от колата на улицата - щото е по лесно.
Абе Софиянски че гепи е ясно. Поне работи. Аз прост и честен кмет неща. Както казах по горе, важното е срещу гепеното да има свършена работа. По времето на предишния кмет (вече му забравих името) имахме 10 кофи за боклук пред блока. Бяха вечно преливащи и газехме боклук от преди 6 месеца та да стигнем до кофата. Сега имаме една кофа и наеш ква е чиста. Повече от половината никога не е пълна. Ама шефа на волф карал мерцедес. Е кво ме ебе. Докато чисти да кара и самолет ако иска.

А че има за какво да му се рита по задника - има. Например че си мълчи (предполагам срещу сумичка) и не санкционира ония гадни камиони дето сипят кал и камъни навсякъде. Или че не направи нищо по въпроса с кучетата (под направи не разбирам да ги изтрепе).

Пет Юни 03, 2005 6:30 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Колеги, наближава време разделно, умната на 25 юни, да не стане 10 г. по-късно, че тогава лошо !

Прикачени файлове:
DMC_0114.JPG
DMC_0114.JPG [ 289.98 KiB | Прегледано 4427 пъти ]
Сря Юни 22, 2005 10:52 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща