Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Мелексис повлече крак??? 
Автор Съобщение
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Кофти момент да сменяш работата. Не, че скоро половината форум няма да си блъска главата с тоя проблем де.... ама

Това си говорихме с Веско и Владо, че накрая на годината можем да бъдем толкова много на това дередже, че няма да е никак добре работата ...

Пет Фев 27, 2009 5:22 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
fittila написа:

Това си говорихме с Веско и Владо, че накрая на годината можем да бъдем толкова много на това дередже, че няма да е никак добре работата ...

мдаа.... сещам се за ония просяци с надпис "програмирам С++/Java срещу храна" и тем подобни...

Пет Фев 27, 2009 6:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ще се оправиме :wink: , далеч по-големи п...и сме виждали.

Пет Фев 27, 2009 6:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3443&sectionid=5&id=0001201

Пет Фев 27, 2009 11:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Горките британци, миличките те гаврошчовци, галените дечица на кралицата, дали да не им дадем по една нивичка в Делиормана, да си сеят доматки и лучец, че да преживеят :cry: ?

Мамата си ебало, колегите минаха да събират по $5 на чиляк да се джойнваме за билети за лотарията, беки спечелим потния джак. Миналия път самостоятелно спечелих цели $7. $5 отидоха за нов билет, $2 за бенДзин доде отида да си взема печалбата :cry:

Съб Фев 28, 2009 1:20 am
Профил WWW
Ранг: Минаващ

Мнение 
Цецо написа:
Но едва ли е заради работата му - в специалността си, конкурентите му в БГ се броят на пръсти.

Е, тогава има добри шансове за ON Semi BG 8-)

Цецо написа:

Честно казано по лични впечателния от Мелексис - мисля, че това ще е една от първите големи фирми които ще отгърмят в БГ от тази криза. Но просто не очаквах да стане толкоз бързо.

Тя кризата според мен е не само причина, ами и повод, донякъде ... Те от бая години вече постепенно заместват BG дизайна с украински 8-(

Съб Фев 28, 2009 9:30 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Иначе не знам какво имат в софия, знам че ЕПИК имат една сградичка, от кукуш нататък, ама нищо особенно не е, май е само ремонтна, иначе в ботевград си имат големичък завод

Там се намира развойният им отдел....прилично голям по площ и брой на персонал...

Мелексис, до колкото знам притежават целия бивш ЗЕПЕ завод в Горубляне

По принцип производсвото им работи 7/24 на смени...разходи се до Горубляне...една кола на паркинга няма да видиш...в момента производството е в платен отпуск...поръчки от големите липсват...

http://mediapool.bg/show/?storyid=149458&srcpos=8
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=670773

Цитат:
Не съм говорил с него лично, всъщност знам го от трети човек. Но едва ли е заради работата му - в специалността си, конкурентите му в БГ се броят на пръсти. Кротък човек е, така че едва ли е конфликт с началството (макар че като им знам началствата....). А и работи там от доста години вече.

Всичко, което казваш е вярно...информацията ти е кректна...съдя по това, което ми споделят напоследък...

Цитат:
Е по възможно е и да е напуснал по свое желание ...

Тук бъркаш....

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=124

Инфото е отпреди седмица ....Това за 10-те минути е самата истина...Прекалено некоректно...направо съдистично...но ако още не можеш да повярваш...питай твоя човек...

Цитат:
Е аз затова питам, за да разбера дали е 1

х(15 upto 20)

[/quote]...или гмуркането е започнало[quote]

По прогнози на компетентните хора в автомобилния бранш ( не знам дали може да им се вярва много ), считано от Януари 2009, 'гмуркането' ще продължи от 2 месеца до 2 години...т.е. ако си пропуснал да се запишеш недей да съжаляваш...

В Johnson някой да има представа как е положението?....Нали и те в Automotive-а са замесени...

Съб Фев 28, 2009 2:51 pm
Профил

Мнение 
И при тях сигурно ще е така, а за мелексис, преди доста годинки бях ходил на интервю, не толкова щото вече си търсех работа, тъкмо бях си намерил, ама ми сеобаждаха 4-5пъти и ми стана любопитно. Любопитството ми обаче не издържа да разбера каква позиция ще ми предложат и за какви пари, а и врме нямах, но минах 2 или 3 интервюта, не помня вече :) Та си мисля че за нищо не стават. Бяхме взели някакви HR от там преди време, и те за нищо май не ставаха ....

Иначе кризата отива от зле към по зле, май се оказа че и един отмалкото уж финансово стабилнии големипроекти ще спре на никъде, което ще рече чеще се спре строежа на 4 мола, плюс този на керфур ... лошо .....
От всички сектори се оплакват за намалели приходи, дори такива в които не съм го очаквал. Имам еидн клиент с 40 хил квадрата апартаменти по София и нико не иска да купува, гледам да си вземаме по бързо парите докато все още има ....

Съб Фев 28, 2009 8:25 pm
Профил
Аватар

Мнение Епично потъване
за Милексис незнам ,но Епик от София ще се местят към Ботевград,а от там към с.Своде или с.Гадулково,щото да кажем наемите и работната ръка са по евтини и ще може по лесно да се справят със световната криза 8O А и те в Епик са на практика всичките само администрация и началници все,кой ще работи незнам.И от двайсет години непрекъснато търсят кадри все обяви по вестници и онлайн борси за подбор на персонал...как не си намериха хора за толкова време незнам

Вто Май 19, 2009 9:15 pm
Профил ICQ WWW

Мнение 
ЕПИК не ги мисли ..... ще затворят тук фирмата и какво толкова.
Но кризата настъпва яко - всички чуждестранни поръчки, ишлемета, разработки драстично намаляват ......
До къде ли ще се стигне ?! Лоша работа ?!

Сря Май 20, 2009 2:35 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение Re2
Ако трябва да бъдем сериозни -изгледите не са добри наистина,но ако човек се чувства подготвен може да пробва извън България,а и там шансовете един ден след много усилена и здрава работа и отдаване на работата да стане истински добър
Поне аз така смятам .

Сря Май 20, 2009 7:51 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2