|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:23 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
plameniv
Ранг: Форумен бог
|
 AT1312AX
Здравейте,
Някой да знае от къде може да се намери този чип или аналог на него SMD вариант ?
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Пон Яну 19, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
vesko_hard
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Фев 08, 2006 3:32 pm Мнения: 253 Местоположение: Благоевград
|
Мисля че съм го срещал по GSM-те , все ми се върти в главата че го имаше на лентовия кабел на Samsung E700, за по-сигурно утре ще проверя. Но това все пак е решение за малко бройки.
|
| Пон Яну 19, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Re: - за ремонт е
За ремонт на осветлението TFT екрана на GPS. Използва се за стабилизатор предполагам на светодиодите който осветяват екрана отзад.
Ми смятам да взема 10 бройки, но по принцип ще ми трябва 1. Ако я опукам да имам още няколко резерви и за някой друг или нещо друго ако ми дойде на ум.
Мисля че пройзводителя е китаец и пуснах оферта на доста търговци китайски фирми и ми искат от $0.15 до $2 за бройка. Ако има някоя европейска фирма на склад бих взел от там дори и аналог да е.
Последно време много мошенници се навъдиха та знам ли. А тук е малко серт намирането на каквото и да е, иначе китайците заливат пазара с боклуци.
----------------------------------------------------------------------------------
|
| Вто Яну 20, 2009 1:12 am |
|
 |
|
plameniv
|
 Mda
Да на всякъде го ползват където има повече от един бял LED за подсветка.
Оказа се че китайците го имат в изобилие но не е най добрия чип и сякаш не му е бачкала термозащитата а и вероятно е работил на ръба на възможностите си.
Открих много добър заместител NCP5005 и го оправих с него: http://www.mt-system.ru/documents/File/ ... 5005-D.pdf
|
| Съб Фев 07, 2009 4:07 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|