Интересува ме от къде може да се закупи конектора, който се намира в долната част на GSM-a. Кък него се включва кабела за прехвърляне на данни от компютъра. Предполагам, че се произвеждат от безименни китайски производители, но нямам идея кой ги продава в България.
Поздрави
_________________ Adios
Mozfet
Пет Окт 24, 2008 4:53 pm
Trigger
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 11:52 am Мнения: 68 Местоположение: Malaysia
Siemens C65, CX65, M65 са много дефектни модели, сигурен съм че във всеки сервиз за телефони имат поне 20-30 бракувани платки от тях. Отиди в някой и им кажи да ти свалят една буксичка.
А иначе самата тя е много удобна. И аз я използвам
ако все още се интересуваш от този конектор имаме десетки от него наистина сименсите са много дефектни телефони
_________________ Истинските неща са простички но пътят до тях е дълъг.
Пет Яну 09, 2009 12:59 am
plameniv
Ранг: Форумен бог
?
ka2009 написа:
ако все още се интересуваш от този конектор имаме десетки от него наистина сименсите са много дефектни телефони
Не е от телефоните . Проблема е във фирмуера, ако е префлашнат с някаква българизация се прецакват. Префлашни го с оригиналния му фирмуер и всичко ще си дойде на мястото!!!
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
Не е от телефоните . Проблема е във фирмуера, ако е префлашнат с някаква българизация се прецакват. Префлашни го с оригиналния му фирмуер и всичко ще си дойде на мястото!!!
Ами точно от hardwar-a е. Самата платка е нека4ествено направена и точно от нея идват проблемите. Най- вече при удар.
_________________ Истинските неща са простички но пътят до тях е дълъг.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл