Миии, ike , и ти да съживяваш такива древности и ти ще се пренесеш в ерата на килобайтовете

Обаче резултатът покрива усилието с лихвите, чувстваш се като Mith Booster или както там му се викаше.
Да уточня: "Пентиум200МХц, 128МБ РАМ не се справя с ДВД" означава, че му е трудно да се справи с видео от този сорт, нищо повече. Иначе яде VideoCD като топъл хляб. И то под Windows... А до преди година ми беше сървъра, разкарах го щото програмите остаряха морално а и вече уж нямам нужда. Днешните програми за да вършат същата работа искат Р4 на поне 1.5ГХц и 1ГБ РАМ...
Мъка, мъкаааа! Къде е Правчо 82 да им налее акъл в главата
Ама наистина: ако махнеш красивите графики (и мултимедията, де) и харддисковете, т.е. хардуерни подобрения, с какво днешните компове превъзхождат Правчо?! Основните програми правят все същото само дето е малко по-бързо щото хардуера стана хиляди пъти по-бърз.
Майка ми ме бъзика: "спомняш ли си как първият ти син натискаше клавишите (на Правчо) и компютърът разговаряше с него". Да, за няколко часа скалъпих програмката. А в днешно време дори не се опитвам щото то едни "говорещи програми"...