| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Представям си ако зависне Виндоуса каква боза ще настане в пълния смисъл на думата 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Дек 16, 2008 9:39 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Пирев, бутона RESET е отгоре - бързо достъпен е 
|
| Вто Дек 16, 2008 9:57 pm |
|
 |
|
¶
|
Така е, обаче при всички съвременни компютри този бутон е софтуерен  , тъй че мазалото може да е пълно. А бе само като си представя как могат да изтекат файловете от чинията и ми призлява.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Дек 16, 2008 11:55 pm |
|
 |
|
Федя
Ранг: Минаващ
|
 Идея за развитие
Хотел в Токио...
|
| Пет Дек 19, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
И недай Боже объркаш бутона .....
|
| Пет Дек 19, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
може да има Undo (Ctrl+Z) !
|
| Пет Дек 19, 2008 1:28 pm |
|
 |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 924 Местоположение: Ботевград
|
Или LEVEL UP 
|
| Пет Дек 19, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
изоставате момци...
отдавна хората са тръгнали по наклонената плоскост.
дори АРМ се фукат... http://www.arm.com/markets/embedded_solutions/armpp/9931.html
имах удоволствието да ползвам такова няколко месеца 2005-та. няма да си кривя душата - много е гъзоприятен.
освен, че прави всичко от миене и затопляне до сушене и масаж, различава мъжки от женски индивиди, топли вода и т.н., моя модел имаше и МР3, радио, ПИР датчик (като влезеш и вдига капака и пали ламбата), кантар на дъската в грамове (с делта-грамове за по-голямо удобство).
новия модел имал WiFi+веб сървър, някакви безжични идентификация на ползващия - да вдига ли дъската (освен капака), води някакъв лог кой кога какво и колко.
в следващите модели щяли да сложат и химически анализатори, та съвсем да я ясно какво или колко-какво. и при отклонение да ти бипка да въриш на доктор.
http://www.toto.co.jp/
кат се върнах в европата, разбрах що японцити ни казват "варвари" насериозно
|
| Пет Дек 19, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
¶
|
Дедо, японците са изостанали векове, ние когато сме имали по един мангал с телена четка във всяка тоалетна, те са ходели прави под масата и са си играли с дървени мечове
А тоя мп3 плеър, какво пуска, запис на някой дето се е спекал и трещи в чинията ли ? Или някой дето го е олабил с презряли круши ? А има ли пред теб дисплей с триизмерно изображение на мат'риала дето се фърля в чинията ? Все пак е интересно да видиш творението си, сталактити, сталкмити или просто боб чорба 
|
| Пет Дек 19, 2008 6:01 pm |
|
 |
|
nickich
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
Дедо Боре, ти направо ме нави да си купя една от тия... Гледам не са много скъпи, само 2к. То дет' са вика, аз по4ти толкова дадох за ремонт и пак съм до никъде... Така поне кенеф+ ще си имам  ... и то какъв 
_________________ "640 К са достатъчни на всеки за всичко." Бил Гейтс
|
| Съб Дек 20, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Сигурно тоя сървър работи само докато си он-ЛАЙН.
За МП3 плеъра предлагам следната музикална програма, особено подходяща за апартаменти от оризова хартия:
при Малка нужда - Запис на ромолящо поточе, дъжд, капчуци.
при Голяма нужда - гръмотевична буря с мощни атмосферни разряди.
при Рядко щастие - Ода на радостта.

|
| Нед Дек 21, 2008 12:02 am |
|
 |
|
bongo-bongo
|
Дедо, като казваш че разпознавал мъжко и женско нещо за топките не казваше ли? Напр. че имаш нужда от гейша? Или то под "масаж" и това да разбираме...
Аз добре се побъзиках с Tisho ама тези дни и моето казанче се скапа тотално  . Клапани, пресостати и др. бъзикни (че и "акъл") дал Господ за да го направя достатъчно автоматизирано и без PICове и Windows ама захранването си остава проблем. Чак до ВЕЦ не ми се стига пък и боб не ям достатъчно често... То не е за друго, ама не искам фойерверки ако малкият Бонго се изпишка на неправилното място 
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Нед Дек 21, 2008 4:37 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Абе аз не случайно съм пуснал темата.
Обещали са ми да ми доставят един електромагнитен клапан на 12v, за датчик ще оставя поплавъка и ще му монтирам едно ключе, ще управлява директно клапана. Ако тока на клапана е голям ще го прекарам през реле.
Идеята за времезакъснението е ако случайно онова отдолу дето затапва отвора за изливане не се затвори и се започне "пълнене на бездънна каца", да спре водата по някое време.
Като стане готово ще приложа снимки 
|
| Пон Дек 22, 2008 9:35 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Все пак предвиди и един ръчен байпас защото с тия енерго-та... Ако спре тока оставаш на сухо( и миризливо).
|
| Вто Дек 23, 2008 2:13 am |
|
 |
|
bongo-bongo
|
Tisho , сетих се за една малка тънкост:
В повечето модели казанчета връзват поплавъка с риболовна корда за да не пада много надолу и да се замотава с клапана който се повдига. Ако съм познал: приятно ср*не на Коледа!
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Сря Дек 24, 2008 3:00 am |
|
|