|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 12:58 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
3aek
Ранг: Форумен бог
|
 тме - полша?
някой пазарувал ли е от TME.pl?
имат доста интересни неща, интерфейс на български, цени на доста неща под тези на комет, банкова сметка в България по която плащаш и 30 кг пакет от полша има 15 евро разходи за транспорт ако се вярва на това което са написали.
звучи твърде добре
богат асортимент на разни дистанционни втулки за стотинки и пласмасови кутии за по левче два
|
| Съб Окт 25, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Мда, от около година следя какво предлагат, ама все не се наканвам да поръчам. И аз видях 15 евро доставката, ама сега трябва да събера неща за 30 кг.
Колегите във фирмата бяха поръчвали някакви конектори, и знамч, че дойдоха. Ама как точно са поръчали, трябва да разпитам.
|
| Съб Окт 25, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
velio
|
Ние сме поръчвали едни конектори от тях. Дойдоха.
Сега пак поръчахме едни модулчета.
На сайта пише, че може да им се обадиш и да си приказвате на български.
Пробвай да се регистрираш. Плащането май става по банков път...
|
| Нед Окт 26, 2008 5:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Миналата седмица поръчвах кутии, и лоа работа искат плащане по банка към БГ фирма, бях се наканил с кредитната .. сега трябва да ходя до банката щото съм си блокирал потребителя във виртуалния клон, то не че преди да го блокирам много работеше де, все пак ползвам ПИБ 
|
| Нед Окт 26, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
лошото е, че кошницата им е само в пари. килата се смятат малко трудно.
иначе и на мен ми направи впечатление, че продават доста интересни неща, трудно намираеми по нашите земи.
докъде стигнахме с тези нашенски доставчици... да пазаруваме от полша 
|
| Нед Окт 26, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
VANK
Ранг: Ориентиран
|
На Пловдивския панаир имаха щанд. Раздаваха си големия каталог и CD-то. Питах ги защо до БГ е най-скъпата доставка... отговориха, че малко се купува от тук и трудно се осигурява транспорт. Даже цената били 30 Е, но собственика поемал 50%. До края на годината щели да открият офис в Букурещ и тогава ще падне цената за транспорт до БГ.
|
| Вто Окт 28, 2008 2:24 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ммм това не е точо така, ако позлват EMS не е такава цената, ако ползват DHL, FeDex и други от сорта да .. а зао е такава цената .. ми защото сме в европа братя, в САЩ транспортирам 25 кг принтер за 40% експресно по земя /нормалната услуга е безплатна/ а тук София - Париж Федекс ми искат 240 лв. Не мисля че като цяло стокообмена в ЕС е много по малък от този в САЩ, просто тук трябва да бъдем удирани, ако може по 4 пъти.
|
| Вто Окт 28, 2008 9:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|