|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:22 am
| Автор |
Съобщение |
|
Ки4о
Ранг: Форумен бог
|
Бонго,така се получава амониев йодид на кристали (ако не бъркам съединението де). Днеска бях в ТУ-Варна и както казва MYXATA, разделението си го има - мъжката тоалетна е разделена на 2 - за преподаватели (със ключ и се заключва) и за студенти.Но ми направи по-голямо впечатление нещо друго- влязох на изпит при познат преподавател.Поради трудността на материята която преподава беше разрешил на студентите да ползват определени помощни материали и някаква булка беше взела материали по коренно различен предмет(преподаван от същия човек),мислейки си че това се учи по въпросната дисциплина и на всичко отгоре ползваше въпросния материал с твърдо убеждение,че това се изучава по тази дисциплина - паднах от смях.Но като излязох се замислих ,че ситуацията не е смешна а плачевна.Да му дадеш да ползва материали а той да не знае какво се изучава.Нямам думи. И това са бъдещи специалисти.....
|
| Пет Окт 10, 2008 9:03 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
 :))
- Здравейте, циркаджии!
- Къде е урната?
- Прибрах я да не я открадне някой.
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Вто Окт 14, 2008 8:20 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Добре де, я кажи ти какво мислиш по въпроса с тая подписка ... заповед за уволнение .... все едно майте монтажници да се съберът и да разпишат заповед с която ме уволняват .... съвсем точно са си циркаджии. Освен това да се мисли че наистина са събрани толкова гласове е меко казано наивно, със сигурност има здрава фалшификация, то няма толкова гласували по изборите колкото тия гласове събраха. В страната няма опозиция, това е ясно, има хора които са недоволни че не са на власт за да крадват, но ако бяха едва ли щеше да има някаква разлика със сега. Бат Бойко взе да губи позиции, което е логично, твърде рано започна цялата работа с Герб, трябваше да изчакат. Ако изборите бяха преди 1 година щяха да спечелят, но вече са изгубили не малко симпатизанти.
Всичко ние смешно и политиката и политиците, сигурно и страните от 3-тия свят ни се смеят, и има защо.
|
| Вто Окт 14, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
интересно, не знаех, че твоите монтажници са те избрали (наели), да менажираш фирмата. (или каквото там правиш в нея)
|
| Вто Окт 14, 2008 10:49 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Така си е, няма отърваване от еднопартийна система без сила. Но десетина
години доста голяма част от публиката проявяваше интерес към театъра, дето
го играеха и му викаха "политика", че и ходеха да гласуват, колкото да ги
легитимират и насърчават.
Да имахме полезен ход...
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Окт 15, 2008 12:29 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=565737
Е незнам, това вече е някаква невероятна глупост. Просто не мога да разбера що за идиот може да предложи това и какъв ефект се гони в крайна сметка? Щото аз виждам само отрицателен ефект, даже и за самия Батков ако щеш...
Почвам да се чудя дали вселенската глупост не е концентрирана в гените на българите?
Аз се чудех за какво издирват Галеви, а то било да им дадат орден и на тях, бе. Ама те скромни, не искат да се кичат с медали и са се покрили  :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Окт 16, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 Всички отиват на работа с каса бира ....
http://plastichen.com/?p=485#
Пък после защо не вървяла икономиката....
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Окт 16, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Аааа, тая идея ми харесва с торбите!
Днес отново ми направи впечатление малоумната телевизия бтв:
След като стана въпрос, че пенсиите на са ги увеличили кои знае колко и дадоха хора, които се оплакват после имаше рапортаж за най-бедните страни, колко много бедни хора имало по света и как едва карали и тн. Това го правят не за първи път. Не знам има ли хора, които да са толкова прости, че като видят това и да се успокоят за нашето положение? Това, че медиите са сила и служат в повечето случаи на определени хора не е тайна, но понякога бтв-то са прекалено нагли!
|
| Чет Окт 16, 2008 10:33 pm |
|
 |
|
sthx
|
Проблемът с телевизията се решава лесно. Аз почти не я гледам. Ако я гледам, дистанционното ми е в ръката - лъвовете в Африка са по-интересни и истински от новини по телевизията.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Чет Окт 16, 2008 10:40 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Да, прав си това е решението  Само, че при мен пролемът е, че трябва да избирам между телевизиите, които се хваат с антена... Иначе за филми компютърът си е много добра алтернатива.
|
| Пет Окт 17, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 21, 2008 10:31 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Това не трябва да е само мечта, това трябва да стане реалност. Последиците ще са много добри за икономиката на страната.
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1243487 - Браво на тази учителка, май трябва да се разреши на учителите да шамаросват на воля учениците, след като родителите "нямат" време да ги възпитават. Опита показва, че просветителите на България са учили в килийни училища, където шамарите са били като балсам, за сметка на това пък станали хора.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Окт 21, 2008 12:22 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
В Соросландия това няма да стане скоро. 
|
| Вто Окт 21, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Боят е пътя за възпитание. Ама тия младежи много лигави станах бре, нас едно врме директора ни налагаше и не с ръка а с една връз дебела показалка, стояли сме и по 1-2 часа на колене на една свръх неудобна стелка от ония с топчетата, ама тия топчета бяха мнго ръбести .... на всичко отгоре не пропускаха да на похвалят и в къщи, та после и там да иам съответното съветване под една или друга форма .... Помня че като бях 1-2 клас беше мого модно да се пързаляме по колене на мозайакат в коридорите, съотвенто който учител не ме е видял той не ми е дърпал ушите, после пак на майка ми и ... така нареченото домашно насилие .... нито съм умрял , нито пък ми е станало нещо. после помян като бяхме вече в техникума имахме еидн класен по математика, редовно ни замерваше с тебишири, писалки, от време на време показалка или триъгълник, и прав си бее човека, никога не е било напразно. Уважавахме си почти всички учители, не защото ни налагаха, или пък можеха да ни пишат двойки, а защото бяха хора и то свестни, иначе сме правили и стачки, руши ли сме и кабинети, и какво ли не още, но учител аз не помня да съм обиждал, изключая един който не разбираше нищо от това което преподаваше ама не му харесваше че не съм съгласен с глупостите които говори, ама на него си му го казвах в очите ....
Та като го гледам това клипче направо го е убила от бой, а репортерите вместо да вземат страната на учителя пак си търсят сензация .. ама ще стана аз един цар, и ще им дам една сензация .. ама няма кой да има да ги снима как съм ги наредил от Орлов мост до Варна по стълбовете, мръсна сган са това репортерите.
А майка ми си е учителка, и не им прощава хич даже, но тя си е учителка почти на село, в едно крайно кварталче на Шумен, и там родителите нямат нищо против това превъзпитание на децата си. То това не значи че трябва да ги налагат постоянно, ама като знам ния какво глупости правихме си представям тия сега какво правят. То хубаво имаше една скрита камера да видят малко хората що за създания си отглеждат в къщите .. лошото е че то май в момента трябва с родителите да се почне ...
|
| Чет Окт 23, 2008 8:15 pm |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
Тони, ще го кажа така:
Ашкосум, евалла, машалла, аферим!!!
Прав си и се радвам, че има и хора, дето знаят що за малки гадове са учениците (нали и ние сме били такива)
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Чет Окт 23, 2008 10:16 pm |
|
|