Ами със стимулатори нямам много опит, общо взето това дето съм подочул в школото. Това което знам е че тока е милиампери, ама колко точно беше не помня. Мисля че 10тина би трябвало да е безопасно и безболенено за опити

Принципно съм пробвал 50мА на собствен крак, не беше приятно, но не се мре. Виж върху торакса ... в близост до сърцето, може и да е опасно.
Иначе импулсите са различни видове. Фронтовете имаха някаква зависимост спрямо дразненията. Със заоблени май се понасяше по леко, докато правоъгълните болят, но пък прага за задействане на мускула е по нисък. Времето е милисекунди, ама колко точно... и това не помня. Ползват се единични и на пачки. Отдавна съм го учил, забравил съм. В интернета трябва да има информация. Гледам че има разни лекции ама иска регитрация :
http://download.pomagalo.com/35861/elektrostimulatori/
Схемотехниката не би трябвало да е проблем. Транзисторни ключове. Напрежението задължително през маломощен траф, че да не стане беля. Ако е от мрежата де. Аз даже по навик от дефибрилатора, бих го направил да черпи енергия от кондензатор, който пък да се зарежда от батерия, така е сигурно че не може да пусне кой-знае колко.
Принципно има кого да попитам, но другата седмица. Тогава ще дам повече информация.
Само да уточним - става въпрос за електростимулация на мускул с цел рехабилитация нали?
Защото, до разни хора ползват електростимулация за всевъзможни неща - казват приложена на слепоочията лекувала депресия и безсъние. Но там е малко шаманска история и не мога да помогна.