|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:43 am
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
|
| Сря Юли 16, 2008 11:41 am |
|
 |
|
DanielED
Ранг: Минаващ
|
|
| Чет Юли 17, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 технократщина :)
технократи - отвякъде
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Юли 18, 2008 6:54 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Това с двата болта и гайката ми напомня за едни бомбички дето правихме по тази конструкция като малки  Що бой сме изяли заради тях...
|
| Пет Юли 18, 2008 10:40 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Мда, така си беше  Връзвахме на единия край найлонова кесия, с отвора към болта, а на дъното надупчвахме няколко дупки, мяташ конструкцията нагоре, след това пада по плавно и по сигурно трещи  А веднъж с моя приятел решихме да изпробваме една селскостопанска димка против слана, и къде къде, запалихме я в тяхната приземна кухня, бре като взе да дими, едвам успяхме да я търколим на двора, след това беж на балканчетата и да ни няма, съседи се обадили на пожарната, та и полиция идвала, а ние се прибираме вечерта, въобще забравили за димката, пък те имаха в двора една хубава едра коприва, баща ми предвидливо беше отишъл да си набере, ела да видиш какво става по голите кълки  След това ги оставяха ей така димките, да ни видят дали ще изпробваме втори път, даже не ги и поглеждахме  Като се отбия в автосервиза му в София, все ме бъзика да оставям бомбичките и димките отвън. Връзвахме едно въже на улицата и ритахме топката така, че да не минава под въжето, импровизирана врата, обаче един ден го забравихме и не щеш ли след нас минал с велосипеда селския поп, какви катлаци е правил, само той си знае  Беше се бая насинил  После подкарахме на един мангал резачката за дърва, сигурно сте ги виждали, с бензинов двигател монтиран на шаси, и отзад предавки за резачката, доде не свърши бензина не мирясахме, онзи ни гони до едно време, ама умаля и ни заряза.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Юли 18, 2008 11:32 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Съб Юли 19, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
Този осцилоскоп кога работи? Само в сряда ако е 12 число от месеца и часът е между 2 и 3 на обед ли? През останалото време екранът му е син според мен 
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Нед Юли 20, 2008 1:19 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Нед Юли 20, 2008 4:40 pm |
|
 |
|
velio
|
Дори и ябълката са сложили...
|
| Вто Юли 22, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
ебати, бях виждал Panasoanic, Penasonic, Panosonic, виждал съм даже Panashiba  :):) ама това е нещо ново.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 23, 2008 8:06 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
като стана дума... от къде си купувате химически батерии?
не съм претенциозен съвсем, ама все пак да има ток в тях.
купувал съм панасоници (уж съвсем оригинални) от метро.
товаря ги с 1мА и след една седмица няма никой
|
| Сря Юли 23, 2008 11:07 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
отдавна не купувам следните марки - Panasonic, Toshiba и Sony.
Когато искам да държат много купувам Duracell и то от голям хипермаркет (че има оборот). Тоест плаща си ги клиента първоначално, да види, че устройството кара много  А после ако иска да ръга вътре каквото ще. Вече е негово.
Скоро взимах и от българските, алкалната модификация. Прилично като за цената - т.е. не по лошо от първите три изброени. Varta също нямам сериозни оплаквания.
Имам чувството че масово батериите са "отлежали". Особенно ония златисти тошиби и сиви сонита. Тия батерии са "модел" отпреди 20 години, а още ги гледам по рафтовете  Бият им нови дати и ги пускат пак. Или пък жълтата сган им прави ментета знам ли. Затова и duracell като че ли е най-малко рисков - всичките ми познати технически инвалиди купуват само duracell щото го дават по телевизията. И явно са пресни.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 23, 2008 11:17 am |
|
 |
|
velio
|
Ми те повечето марки имат няколко модела алкални.
Поне на Панасоник знам че тези които масово се продават не са от най-добрите им. Т.е. може и да не е от това че са залежали все пак...
|
| Сря Юли 23, 2008 1:14 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
От гдина-две купувам Energizer - алкалните са с добър капацитет около 3000 мАч (АА размер) а за особено отговорни неща литиевия вариант. Продават се само комплект по 2 броя, т.е 2АА х 1.8V. Същия им е капацитета, но нямат проблем с ники и високи температури.
Под -10С, всички други просто загиват максимум за 2 дни, независимо от натоварването.
|
| Сря Юли 23, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Много съм доволен от Rayovac Hybrid Rechargeable, Nickel Metal Hydride, АА, 1.2V, 2100mAh, Made In China, използвам ги в Canon PowerShot S5 IS фотоапарат, последния път направих към 1000 снимки, и може би 30 минутни видео в рамките на 6 седмици. Имат права линия на разряд, мигне ли индикацията за слаба батерия и до 1 минута апарата се самоизключва. 4 батерии са към $14 мисля. Освен това саморазряда им е много по-малък отколкото обикновените NiCd батерии. Нямам представа обаче при 1мА колко време ще изкарат. От нормалните използвам Energizer батерии, нямам забележки и към тях, безжичната мишка не я изключвам, карат по 2-3 месеца. Преди време на плъха на другия лаптоп сложих Duracell, след месец и нещо се разля вътре и изхвърлих останалите Duracell батерии.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Юли 23, 2008 5:00 pm |
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|