Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
намерих си една платка.... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение намерих си една платка....
докато разглеждах една кутиика с теслата се показа ей тая платка, има и клавиатура с инфрачервена връзка към него
някой програмирал ли е такова чудо, струва ми се подходящо за развойна платка, макар че програмирането не ми е силата, но ако някой има опит да сподели

Прикачени файлове:
100_0876.jpg
100_0876.jpg [ 754.92 KiB | Прегледано 874 пъти ]
Пон Юни 16, 2008 7:43 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: намерих си една платка....
nik написа:
докато разглеждах една кутиика с теслата се показа ей тая платка, има и клавиатура с инфрачервена връзка към него
някой програмирал ли е такова чудо, струва ми се подходящо за развойна платка, макар че програмирането не ми е силата, но ако някой има опит да сподели

Хм... За платката незнам, но ми хареса като идея едно Disk on Chip. Има ли от къде да се купува в БГ?

Сря Юни 18, 2008 1:58 pm
Профил ICQ

Мнение 
Какво точно ти трябва, колко голямо? Има FLASH на IDE, малко е скъпо обаче 1 Гб идва към $80, много по изгодно е да ползваш CFC с преходник към IDE, цените им вече са смешни, скороста им е по голяма от на IDE флашовете, по лесно се намират. Но ако дъжиш на IDE флаш мога да ти намеря, ASBIS продават, ADSYS също, за другите не съм гледал но ако продават най-вероятно ги вземат т една от тия двете фирми. Моста може би също да вкарва техни, но трябва да занеш че IDE флашовете са малко странни, някои дъна не искат да зареждат от тях а други пък изобщо не се познават на някои дъна.

Сря Юни 18, 2008 9:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]