Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Цветница 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Цветница
На всички колеги и колежки носещи цветни имена - бъдете живи и здрави,пожелавам ви много щастие и успехи. :)

Нед Апр 20, 2008 10:13 am
Профил
Аватар

Мнение 
Благодаря, тъпкано да се връща.

Нед Апр 20, 2008 5:20 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Честито Цецо! Със здраве да си носиш името! :drinkers:

Нед Апр 20, 2008 5:38 pm
Профил WWW

Мнение 
Честито и от мен

Нед Апр 20, 2008 9:58 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Честито, :) Малко късно, но все още има 1 час :) Наздраве на всички именници (Май само 1 си имаме ) Много късмет и успехи в личния и професионалния живот :)

Нед Апр 20, 2008 10:58 pm
Профил

Мнение 
не е един :roll:
и аз съм с цветно име ;)
БЛАГОДАРЯ за поздравите

Пон Апр 21, 2008 9:26 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Честито на всички ;-) . Вчера ходихме на една от българските църкви, бре то толкоз народ в пловдивските църкви не съм виждал. На много стратегическо място, точно срещу страничния изход на църквата Света София в Дес Плейнс е разположена банкетна зала, с бар и скара, миряните много припряно бързаха след неделната литургия да заемат места около масите. Всъщност май точно тази особеност на ландшафта бе събрала такова множество :D

След литургията имаше много положителни емоции. Срещнах съученик, който не бях виждал от 20-тина години, откакто напусна БГ. Следваха разпивки и опознаване :lol: Хубаво беше, особено посещението на ресторанта в Шилер Парк, за сефте ми се отпусна душата да ударя няколко пивки Сливенски перли, с подобаващо количество панагюрска луканка, че и пилето по болярски не можа да ми се опъне, пък за шопската салата няма да говорим, само в кръчма Пловдив ми се е услаждала повече. Хубаво е че има български и мексикански ресторанти ( леле какви текили правят латинитата ), иначе лошо, в хамериканските само помия сервират, при това в пластмасови чинии с пластмасови вилички, като войнишките изпращания по селата преди 1989г :)

След ресторанта заведохме децата на един парк да поиграят, пък аз се търколих и дремнах подобаващо на поляната :lol: По едно време ме притесни един туземец, който си разхождаше самолета с бенДзинов двигател и вдигаше голяма патърдия. Другия път ще си нося прашката, ще се пробвам да му святя маслото.

Пон Апр 21, 2008 4:24 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Честит имен ден на всички празнуващи и наздраве. :D

Вто Апр 22, 2008 2:16 am
Профил
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
¶ написа:
Честито на всички ;-) . Вчера ходихме на една от българските църкви, бре то толкоз народ в пловдивските църкви не съм виждал. На много стратегическо място, точно срещу страничния изход на църквата Света София в Дес Плейнс е разположена банкетна зала, с бар и скара, миряните много припряно бързаха след неделната литургия да заемат места около масите. Всъщност май точно тази особеност на ландшафта бе събрала такова множество :D

След литургията имаше много положителни емоции. Срещнах съученик, който не бях виждал от 20-тина години, откакто напусна БГ. Следваха разпивки и опознаване :lol: Хубаво беше, особено посещението на ресторанта в Шилер Парк, за сефте ми се отпусна душата да ударя няколко пивки Сливенски перли, с подобаващо количество панагюрска луканка, че и пилето по болярски не можа да ми се опъне, пък за шопската салата няма да говорим, само в кръчма Пловдив ми се е услаждала повече. Хубаво е че има български и мексикански ресторанти ( леле какви текили правят латинитата ), иначе лошо, в хамериканските само помия сервират, при това в пластмасови чинии с пластмасови вилички, като войнишките изпращания по селата преди 1989г :)

След ресторанта заведохме децата на един парк да поиграят, пък аз се търколих и дремнах подобаващо на поляната :lol: По едно време ме притесни един туземец, който си разхождаше самолета с бенДзинов двигател и вдигаше голяма патърдия. Другия път ще си нося прашката, ще се пробвам да му святя маслото.

off:Ето как изглежда нормалният живот на хората,а не да чакаш един час 88 на спирка в Хладилника и той да дойде с 200 бабички вътре,или да ти свалят двата фара на колата и касетофона за трети път...Или комшията селянин-дръвник-тарикат-бизнесмен-комлексар от 13-тия етаж да си хвърля боклука през прозореца и някой мастит инвеститор да ти загради полянката пред блока да вдига луксозни мезонети :evil: :axe:

Вто Апр 22, 2008 10:57 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Помисли за едрокалибрена пушка за съседа от 13-тия етаж :) Следващия път ще прелети като патица заедно с боклука. Надали ще те осъдят.

Сря Апр 23, 2008 2:47 am
Профил WWW

Мнение 
RFT написа:
¶ написа:

off:Ето как изглежда нормалният живот на хората,а не да чакаш един час 88 на спирка в Хладилника и той да дойде с 200 бабички вътре,или да ти свалят двата фара на колата и касетофона за трети път...Или комшията селянин-дръвник-тарикат-бизнесмен-комлексар от 13-тия етаж да си хвърля боклука през прозореца и някой мастит инвеститор да ти загради полянката пред блока да вдига луксозни мезонети :evil: :axe:

Ами ... то всичко е много относително, аз излязох в 10.20 от нас, стигнах до църквата за 5 мин, чаках около 5 мин за свещи, след което без никакъв проблем си влязох в църквата, след това си излязох и след още 5 мин бях в киното, купих си книжки, гледах филм, посетих една изложба и си се прибрах наълно доволен от свършеното. ....... не знам схващаш ли какво искам да кажа или не ..... чудно как Българина все чуждата кокошка патка му изглежда, и все неговата паничка по-празна от тази на съседа. Иди да поживееш нормалния живот на хората и може и той да почне да ти се струва ненормален.

Pirev ти май почна да се американизираш, т.е. адаптираш усеам скоро ще ти хареса ;)

Сря Апр 23, 2008 7:41 am
Профил
Аватар

Мнение 
¶ написа:
Помисли за едрокалибрена пушка за съседа от 13-тия етаж :) Следващия път ще прелети като патица заедно с боклука. Надали ще те осъдят.

Хъм ще го осъдят на вероятно. Освен ако не супер ценен кадър за държавата като пройзводител на синтетични наркотици, сутеньор, перач на пари, контрабандист, собственик на Винпром Пещера, фигурист шампион или ако поне веднъж не е пикал във фонтан :)

Сря Апр 23, 2008 8:06 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Хъм ще го осъдят на вероятно. Освен ако не супер ценен кадър за държавата като пройзводител на синтетични наркотици, сутеньор, перач на пари, контрабандист, собственик на Винпром Пещера, фигурист шампион или ако поне веднъж не е пикал във фонтан :)

Той няма ачик ачик да го направи, по така, истимаро в тъмното, и толкоз с голямата гугутка :D Ако не тръби наляво и надясно, никой няма да разбере. Може и една бележчица да закачи, поради защо гугутката е паднала от терасата, така другите в мааллата ще имат страх. Току виж започнали от предблоковото пространство да мятат торбите с боклук по терасите си :lol: :lol:

От друга страна има толкова безработни бивши военни, да им се проведе един курс по лов на патки, след което да ги пуснат на лов между блоковете, за един-два месеца ще се разчисти краставия дивеч. Или във всеки блок да назначат на щат по един снайперист, на който ще се плаща за свалени боклуци от терасите им. Моррее, какво пуцане може да падне само :P

Тони, имаше един готин български филм, Адаптация, трябва да го потърся да го гледам, че съм го позабравил :cry:

Сря Апр 23, 2008 5:13 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
съседа. Иди да поживееш нормалния живот на хората и може и той да почне да ти се струва ненормален.

Pirev ти май почна да се американизираш, т.е. адаптираш усеам скоро ще ти хареса ;)

Бил съм там достатъчно,че да ми се стори нормален.....И в 4 сутринта в центъра на нищото някъде около Providence,RI ми гръмна гума на колата на интерстейт 95 север и след 2мин дойде полиция при положение,че не съм я викал и в района нямаше жива душа,дойде и пътна помощ....Полицая стоеше като камък отстрани без гънка по униформата и 3 пъти ме пита дали искам да ми смени гумата той.....Изчака докато си сложим резервната и ни обясни къде е най-близката бензионостанция за да си оправим гумата.А не мен на 1 март супер тъпия идиот-полицай със шкембето,омазаната униформа и накривената шапка ми написа първия ми акт в живота (изобщо акт от 5год имам книжка) за невключени светлини в центъра на едно село в 12 на обяд,карах с 30км/ч и нямаше коли от никъде....И поне три пъти настоятелно ми предложи друго решение,но ми е много под достойнстово разговор с такива елементи....Ти ми кажи кое нормално там или тук?!@?!?@!?@!?

8O

Чет Апр 24, 2008 12:48 am
Профил
Аватар

Мнение 
Как кое - в БГ е по-нормално разбира се. Тук е много стерилно с такива ситуации като описаната от теб 8) . Няма я накак си тръпката от живота :D .

Чет Апр 24, 2008 3:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща