Отговори на тема  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
И пред нас се шири..... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
малко офтопик
Айде да си правим партия, понеже повечето от вас явно имат съвест и скрупили аз ще се заема с министерството на разстрелите, другите си ги делете както искате :D, Киров ще го сложим на Еко-то ;) с малко инжинерна мисъл и повече хардуер /тук визирам АК-47, ПК и други подобни/ може и да се вкара овчата ни порода в пътя, или поне да се оттърве света от нея ако не друго ....

Бройте ме вън, щом министерството на разстрелите е вече разпределено :lol:

Сря Апр 16, 2008 3:27 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Пирев,ти с тази щанга може да оглавиш министреството на жалбите - който се жалва от новия режим трябва да му се "уважи" жалбата :) Дето се вика - дупе да ти е яко да се жалваш :D :D :D

Сря Апр 16, 2008 4:00 pm
Профил

Мнение 
Е аз мислех всички жалби да с енасочат към специален отдел но ако трябва може и министерство да се направи, трябва само да се обсъди дали министерството на жалбите и разстрелите ще има собствени гробокопачи или ще си има и министерство на гробокопачите, въпреки че лесно може да се реши въпроса ако се използват пещите на кремиковци ...... или пък бъдещият завод за преработка на отпадъци .. а м-у другото и за там имам концепция, ще го напраивм малко по голям, да събира боклука на цяла България, ще осигурим високо квалифициран рбаотен персонал от роми /някой да не каже че обиждам циганите/ ще го заградим с 10 км минирана ивица и после поне 3 м ров с крокодили .. може би рова ще е преди мините, тъй де трябва да се хранят хайванчетата .... боклуците ще се стоварват само от въздуха за да е сигурно че няма сухоземен вход който може да е и изход. И земеделието съм го измислил ама ...айде и другите да свършат нещо ....

Сря Апр 16, 2008 5:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5