Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Честито Ви подписване на договора за присъединяване към EU 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Честито Ви подписване на договора за присъединяване към EU
...

Последна промяна на Съб Яну 28, 2012 10:51 am, променена общо 1 път

Пон Апр 25, 2005 7:47 pm
Профил WWW

Мнение 
Хм ...... аз не, не виждам нищо хубаво в цялата работа ...... но остава надеждата до 2007 да не остане ЕС ....

Пон Апр 25, 2005 8:11 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз също съм против. Остава да се уповаваме на бащицата Путин, че ше ги ебне в дупето до 2007. :)

Пон Апр 25, 2005 8:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Пон Апр 25, 2005 9:30 pm
Профил
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение Re: Честито Ви подписване на договора за присъединяване към
pirev написа:
Честито Ви подписване на договора за присъединяване към EU !

И от другата страна на транспаранта изписано ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО, ако беше голям келипир щяхме да видим едно честито ама ние сме си бунаците , хобито на нашите политици от 16г. насам е да предават/продават/ националните интереси на България !

Пон Апр 25, 2005 9:39 pm
Профил YIM
Аватар

forest_gump написа:
pirev написа:

И от другата страна на транспаранта изписано ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО, ако беше голям келипир щяхме да видим едно честито ама ние сме си бунаците , хобито на нашите политици от 16г. насам е да предават/продават/ националните интереси на България !

Имам претенции за авторството:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21047 :D

Пон Апр 25, 2005 10:06 pm
Профил WWW
Аватар

Lupus написа:
forest_gump написа:
pirev написа:

Имам претенции за авторството:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21047 :D

:lol: :lol: :lol: , нямам нищо общо с тоя другия форум и твоята идея, голям майтап :lol: , незнам но ми хрумна веднага и на мен тоя лаф от казармата !
П.С. ето ти сега шанс да се оплачеш в EU-то за нарушаване на авторското право :lol: :lol: :lol:

Пон Апр 25, 2005 10:17 pm
Профил YIM
Аватар

Мнение 
...

Последна промяна на Съб Яну 28, 2012 10:50 am, променена общо 1 път

Пон Апр 25, 2005 10:21 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Пон Апр 25, 2005 11:20 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Пичове, помислих за малко че съв във форум с някви стари дърти червени пенсионери. Какво не ви кефи точно на ЕС? Аз съм бил, видял съм, да ви кажа кефи ме. Моето мнение е ,че ЕС е на далавера за тия дето знаят как да я ползват. Това което не харесвам на ЕС е яката бюрократщина, но тя се плаща от самия ЕС. Цените ще се вдигнат, вярно е. И парите ще се вдигнат. Ако ги изкарате. Аз лично пари от там не искам, искам само да има по сериозни правила вътре в държавата. Аз парите ще ги изкарам сам - живи и здрави да сме. Освен това ще се отворят яко програми, само да има желание/знание човек да ги муфти, европейците си умрат да харчат по програми.

Това което най ме радва е че като сляза на летището ще се строя на опашката където пише граждани на ЕС. А не при другата паплач - която вервайте - смърди и гледа злобно и на Франкфуртското летище.
ЕС няма да ви направи богати. ЕС само по себе си е едно средство, което човек трябва да умее използва за да си гарантира качествено съществуване. Вие сте умни и практични хора, няма да имате проблем.

А това което най ме радва е че така се отдалечаваме от братушките. Мойте уважения, Реконструкторе, ама аз от там нищо добро не съм видял. Всъщност видял съм - руската кола, лека и пръст ми служи вярно, но с това май се изчерпва. Е не мога да отрека и таланта им да кракват де що има софтуер. Ама това не им пречи да са мизерници , изключвам Москва и Петербург и още няколко, ама те са под 10% от общото. Другото е туземска история. Да не забравяме че днес стават 19 години от най голямата техническа авария случила се на света. 7 милиона човека са умряли, колко още не се знае. И то заради нечия пияна руска (украинска) тиква, дето си мисли че техниката на гасене на ядрен реактор е като да вариш ракия. Ей за тва не понасям руския начин на мислене - винаги през просото, правилата са за балъците.

Вто Апр 26, 2005 9:59 am
Профил ICQ
Аватар

forest_gump написа:
pirev написа:

Forest, да си чувал една умна приказка - "всеки народ си заслужава управниците". Келявите ни политици са следствие, а не причина за проблемите. Не забравяй че и те са българи. 90% от българите поставени на мястото на днешните политици, ще се държат по аналогичен начин. Останалите 10% сигурно са честни и доблестни до мозъка на костите си хорица, които обаче нямат познанията и уменията да управляват. Защото, нали не си мислиш че някой със съдрани гащи ще умее да управлява държава. Политиците навсякъде крадат. Никой печен адвокат няма да отиде в парламента за 1000 лева заплата. Проблема е че българина не умее(по скоро не желае) да си търси/бори за правата си. А и нали не си мислиш че 50 години копане в грешната посока могат да се компенсират за 20 години. Европа е станала това което е за 50 години. Преди 50 години, сме тръгнали в различни посоки, коя е била вярната - вижда се. Европа практически няма как да я стигнем, щото тя не спира. Но това е глобално, а локално, никой няма не ти пречи да ги настигнеш. Това ти дава ЕС. Възможност, дали ще я ползваш си е твой проблем.

Вто Апр 26, 2005 10:27 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Пичове, помислих за малко че съв във форум с някви стари дърти червени пенсионери. Какво не ви кефи точно на ЕС?

Комунизма. Отървахме се от един вид комунизъм и сега всички вкупом (с изключение на Русия), доброволно се хвърлят в друг вид. Както правилно отбеляза един познат - всички уж мразят комунизма, но всъщност, тайно се стремят към него.

Цецо написа:
Цените ще се вдигнат, вярно е. И парите ще се вдигнат. Ако ги изкарате.

А така, ако сега живея добе с Х пари, след 2007 година със същите пари ще живея зле. За чий ми е? Не искам да изкарвам повече пари, не искам някой да дига изкуствено цените, за да има пари да се финансират разни идиотски програми, за които става дума по-долу.

Цецо написа:
Това което най ме радва е че като сляза на летището ще се строя на опашката където пише граждани на ЕС. А не при другата паплач - която вервайте - смърди и гледа злобно и на Франкфуртското летище.
ЕС няма да ви направи богати. ЕС само по себе си е едно средство, което човек трябва да умее използва за да си гарантира качествено съществуване. Вие сте умни и практични хора, няма да имате проблем.

Да, единственият шанс за оцеляване при комунизма е близостта с партийната олигархия. Инакомислещ ли си, без значение колко си талантлив и трудолюбив - оставаш на дъното. Предприемчив ли си - пак си на дъното.

Цецо написа:
А това което най ме радва е че така се отдалечаваме от братушките. Мойте уважения, Реконструкторе, ама аз от там нищо добро не съм видял. Всъщност видял съм - руската кола, лека и пръст ми служи вярно, но с това май се изчерпва. Е не мога да отрека и таланта им да кракват де що има софтуер. Ама това не им пречи да са мизерници , изключвам Москва и Петербург и още няколко, ама те са под 10% от общото. Другото е туземска история. Да не забравяме че днес стават 19 години от най голямата техническа авария случила се на света. 7 милиона човека са умряли, колко още не се знае. И то заради нечия пияна руска (украинска) тиква, дето си мисли че техниката на гасене на ядрен реактор е като да вариш ракия. Ей за тва не понасям руския начин на мислене - винаги през просото, правилата са за балъците.

Тия милиони жертви са ми много забавни. :) Много шаблонно бе Цецо, изтъркано и девалвирано. Милиони жертви по време на революцията и гражданската война, милиони при Сталин, после по време на войната, накрая заради Чернобил. И в крайна сметка се получава така, че в бившия СССР живеят отрицателни хора, т.е. населението там е отрицателно число. :)
Относно кракването на софтуера - очевидно за световните технологични гиганти това е много голяма далавера, щото през глава се надпреварват да откриват развойни центрове в Русия.

И накрая да напомня - външният дълг и безработицата на европейска Полша са двойни на тези на Русия. Който има познати поляци, нека да ги разпита за преимуществата на ЕС.

Вто Апр 26, 2005 11:14 am
Профил
Аватар

Мнение 
Реконструктор - що си мисля че емиграцията на мозъци от България е насочена към ЕС/УСА, а не към Русия. Както и от Русия към ЕС/УСА. Не съм чул много за наплив на емигранти от запад към изток. Що ли? Сигурно защото Русия е върха на сладоледа? Ако си поставен пред избора да емигрираш в Русия или някъде в посока запад, Русия ли ще избереш? Не споря, че Русия има свойте ценности. Не споря че там има богати и проспериращи хора. Но държави като Русия, Китай и Индия определено не са място къде бих искал да живея, при все всичките приказки за гигантските им темпове на развитие. Както се развиват гигантски, така са си и 100% туземци.
Ти си противоречиш. От една страна защитаваш идеята за свобода на интереса и капитала, от друга симпатизираш на страна/лидер който определено се противопоставя на свободата на интереса/капитала.
В крайна сметка ЕС ми дава възможност да се движа мен и капитала/интелекта ми навсякъде из Европа. Да мога да го прилагам според някакви конкуренти правила. Вярно е че ще платя цена за това, но смятам да извличам повече изгода. Това нещо което ми беше ограничено благодарение на твойте любимци. Само това е достатъчноп да ги ненавиждам - правото ми на свобода на движение е нещо което съм опитал, хареса ми и съм съгласен да живея по Европейски правила, но на границата да не бъда третиран като боклук. Както и да е ЕС си има и пасиви и активи. Българина като изпечен в далаверата иска да гепи само актива, и да прескочи пасива. Няма начин, аз съм съгласен да плащам пасивити, срещу активите които получавам. Всеки си прави сметката.

Вто Апр 26, 2005 12:22 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цитат:
Комунизма. Отървахме се от един вид комунизъм и сега всички вкупом (с изключение на Русия), доброволно се хвърлят в друг вид. Както правилно отбеляза един познат - всички уж мразят комунизма, но всъщност, тайно се стремят към него.

А с това ме уби.
Във всъщност си прав. В Русия в момента няма комунизъм - там цари див ФЕОДАЛИЗЪМ. Олигарсите се разпореждат със страната и хората точно както преди 1000 години.

А ти всъщност бил ли си в Русия? Ама не на симпозиум в центъра на Москва? Някъде така по настрани, където живеят 90% от хората.

Вто Апр 26, 2005 12:36 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
...

Последна промяна на Съб Яну 28, 2012 10:50 am, променена общо 1 път

Вто Апр 26, 2005 6:01 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща