| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами може и така да е, макар че и аз точно от това се оплаквах - такса ако не си ползвам картата, или такса ако смъкна дебита под някакъв минимум. Ама може и грешно да съм се изказал. Все тая де, то ти стига да ти взимат 20$ месечно за подръжка на сметката, и това си е кожодерщина. В БГ повечето банки на частни лица не взимат такса подръжка. Все още 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 10, 2008 8:07 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Да докладвам какво стана - парите се появиха в PayPal акаунта ми, после си дойдаха към виртуалната виза на ДСК която съм обявил в PayPal. Значи ако ти изпратят пари в пейпал ще се заредят в свързаната карта 
|
| Вто Мар 11, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Нещо оскуба ли те банката или пейпала, за това удоволствие?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Мар 11, 2008 12:26 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Сега проверих - нище не са ми взели май. Сметката ми е левова - курса по който са сметнали е 1.275. Както винаги обаче се забави няколко дена превода пейпал - ДСК
|
| Вто Мар 11, 2008 12:43 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 MMM
PAYPAL са такива безсрамници и кожодери при курсовете че направо ми е мъка и не ми се мисли, за предпочитане е ако може да няма курсови истории иначе храниш PAYPAL аз така се набутах със 100 и горница AUD веднъж при едни такива техни измислени курсове
Но е нормално да се мотка 5 дена при пращане и толкова при прехвърляне към сметката ти , но е добре да се прави прехвърляне мин на 200 единици иначе е солен трансфера , от 200 единици нагоре е безплатно трансфера !
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Вто Мар 11, 2008 1:50 pm |
|
 |
|
Цецо
|
 Re: MMM
Хъм това не го знаех. Полезна информация.
|
| Вто Мар 11, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
3aek
|
нали не беха отворени за български търговци т.е. може само да плащаш а не да получаваш пари?
|
| Вто Мар 11, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
В Уникредит ако си откриеш сметка по дебитна карта ти дават безплатен електронен подпис , аз от там си взех преди месец .
Промоцията е валидна до края на Май месец .
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Мар 21, 2008 9:15 am |
|
 |
|
Yanek
Ранг: Новодошъл
|
Не знам защо пейпалци не са ти взели никакви пари. За Премиер сметка е:до 3000 USD - 2.9% + $0.30 USD. Както и да е по-важно е, че парите са там.  Колкото до банките бих посъветвал да си нямате работа с пощенска банка. Особено Euroline - American Express кредитни карти. Имам една такава дето дълго не можех да изплатя кредита. А то работата била, че на всяко движение по сметката ти удържат 2,50 лв. Гледам аз в извлечението пише: Дължите 2 лева. Отивам, внасям 2 лева, на другия месец дължа вече 2,50 лв. Уж внасям пък задлъжнявам. Дивотия! Празчетох се и всичко си дойде на място - банката е ГРЪЦКА! И спрях да се дивя. Не знам за вас ама досега не съм имал нормални бизнес отношения с грък. Все гледа да те прекара - циганска работа. Инак за приятелство стават. Дано не обидя някого.
|
| Съб Мар 22, 2008 11:45 am |
|
|