|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:17 pm
кучефилът - дегенерат на човешкия род
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 |  |  |  | Nikola Kirov написа: В тази тема се вижда колко хора имат нужда от проветряване на застоялия си мозък  :):) Абе хора много по полезно за духа е да пробвате да изливате агресията си към някой който може да отвърне с същото. Ама то страх братче..... И затова ще мачкаме всичко по дребно и безопасно за нас.  :):):) Ех че мЪЖЕ ражда таз земя българска напоследък. Препоръчвам ви да поизлизате често сред природата там където следите на цивилизацията са по бегли. И ще видите интересна промяна на мирогледа си. Ще забележите че единственото което ще остане все още да ви дразни е човешката глупост. Но то е нормално. Все пак е безкарайна. То Айнщайн го е казал точно.Цитирам не особенно точно. "Има 2 безкрайни неща на този свят. Вселената и човешката глупост. За първото не съм съвсем сигурен"  :):) |  |  |  |  |
Много на място казано. Евала за което.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Фев 23, 2008 1:07 am |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Съб Фев 23, 2008 10:02 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Страх браче.... Друго си е да си дребна душица и да си фантазираш че си човек.
|
| Нед Фев 24, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
zaphod
|
киров, вие "едрите" душици като победите "корумпираните политици", дето се хленчите как ви грабели, тогава ми излизай с високопарни приказки.
|
| Нед Фев 24, 2008 7:47 pm |
|
 |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|

Никола Киров, едно от особено очевидните доказателства за интелекта и възпитанието на даден човек, е да показва уважение към мнението на другите. Само от бърз поглед към твои предишни мнения тук ясно личи, че за тебе всички са глупаци дето само ти губят времето или пък губят собственото си време с нещо, което изглежда само ТИ знаеш или можеш. И съветите ти обикновено карат отчаяните да се отчайват повече или обърканите да се объркат съвсем. Забележи, че не поставям под съмнение професионализма ти, а само начина на общуване с другите.
Хора от твоя тип са ми доста добре познати - обикновено в реалния живот това са дребни душици, скромно съществувайки в някоя дупчица на обществото. В интернет пространството, обаче това са богове. Някои от тях всемогъщи и всезнаещи
Този тип поведение е напълно нормален предвид закрепостеното разбиране на нещата в живота, продиктувано от собственото нищожество в реалността. Наречи го комплекс, ако ти харесва. Не се обиждай, но това е, което аз виждам за теб в постовете ти.
Със здраве! 
|
| Пон Фев 25, 2008 8:07 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Zaphod На виждам нищо високопарно в "дребна душица". Просто си си такъв. На тъй като човешките създания имат възможност да прогресират може и да вземеш да пораснеш някой ден.
kiiid надали би ми го казал на живо в очите  :):)
Не че ще имам желание да ти правя нещо заради думите,всеки си има право на мнение. Просто е трудно да се плямпат такива глупости на живо  :):)
Виж там намерете се с Zaphod,с него може да потренираш,няма да е невъзможно. Той долу горе отговаря на описанието на типа  :):)
|
| Пон Фев 25, 2008 9:06 am |
|
 |
|
zaphod
|
едва ли ще "прогресирам" киров, за сега само "регресирам", съгласно твоите виждания.
сигурно преди 15 години щях да съм "широка душа" , понеже бях дегенерат - кучефил, ама ей на, излекувах се постепенно  и не само от кучефилия, а и от други "нравствени ценности", както хуманитарщината ги нарича. дай боже секиму, както се казва, но за съжаление готова рецепта няма 
|
| Пон Фев 25, 2008 9:23 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
|
Просто естествена дегенерация на личноста в резултат на продължителни занимания с техника,особенно програмиране. Заниманията с техника правят човека сух,безчувствен и прекалено логичен. Като краен ефект и нещастен. При теб доста тежък случай както изглежда.
Обикновенно в живота на такива хора става нещо което ги поразтърсва и посъбужда. Най добре е сам,че да не се налага живота да те ръчка с остена. Ама ако си магаре ще има и остен  :):):)
|
| Пон Фев 25, 2008 9:50 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
 Re: кучефилът - дегенерат на човешкия род
просто е трябвало да го повикаш по име:
викни му "zaphod"
понеже не винаги зацепваш от първия път:
... и сред кучетата както и сред хората има "zaphod"-овци, незаслужаващи да живеят на този свят
(ама кво да прайш - демокрация  )
_________________ путинофили: "иди н***й"
|
| Пон Фев 25, 2008 11:16 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Комедия...

|
| Пон Фев 25, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Ми аз познавам много хора (вкл. теб) които се занимават с техника, добри са в това и все пак не са се превърнали в изроди  Затова си мисля, че изродите просто са си изроди - zaphod да речем  Без значение с какво се занимават
|
| Пон Фев 25, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|

|  |  |  | kiiid написа: Никола Киров, едно от особено очевидните доказателства за интелекта и възпитанието на даден човек, е да показва уважение към мнението на другите. Само от бърз поглед към твои предишни мнения тук ясно личи, че за тебе всички са глупаци дето само ти губят времето или пък губят собственото си време с нещо, което изглежда само ТИ знаеш или можеш. И съветите ти обикновено карат отчаяните да се отчайват повече или обърканите да се объркат съвсем. Забележи, че не поставям под съмнение професионализма ти, а само начина на общуване с другите. Хора от твоя тип са ми доста добре познати - обикновено в реалния живот това са дребни душици, скромно съществувайки в някоя дупчица на обществото. В интернет пространството, обаче това са богове. Някои от тях всемогъщи и всезнаещи Този тип поведение е напълно нормален предвид закрепостеното разбиране на нещата в живота, продиктувано от собственото нищожество в реалността. Наречи го комплекс, ако ти харесва. Не се обиждай, но това е, което аз виждам за теб в постовете ти. Със здраве!  |  |  |  |  |
Познавам Киров и не съм забелязал нищо от това дето описваш. Той има непоносимост към хората, които не знаят, не могат и не искат да се изразяват правилно на родния си език. Консултирал съм се с него по различни въпроси, не съм забелязал да има трудности в общуването, нито ме е отчайвал, нито ме е обърквал повече 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 25, 2008 7:08 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
|
Общуването с хора,спорт,често излизане сред природата,много силен дух и др. компенсират влиянието. При zaphod май не се е получило нещо .....
|
| Пон Фев 25, 2008 7:13 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
А бе разправят, че е взел да сади тайно дръвчета, може би има някаква надежда 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 25, 2008 7:20 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
|
Абе и аз така чух. И на бабички да пресекат улицата май са го видели да помага  :):):)
|
| Пон Фев 25, 2008 8:09 pm |
|
|