|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:30 pm
кучефилът - дегенерат на човешкия род
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абе батка, ти в кой век живееш?  Обстрелвал ги бил с камъни. В съседния до твоя блок има един ловно-рибарски магазин, там шиткат въздушни пушки. Купи си една по-мощна, добра оптика и чашки с плосък връх. Резултата е зверска болка за помиара и голям кеф за тебе.
Можем да се пробваме да сглобим един CO2 лазер и да ги пържим с него, тогава няма да има спасение, улучваме винаги.
|
| Сря Фев 20, 2008 4:36 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|

Ами бездомните помиари са за трепане, изобщо няма спор по въпроса, нападат хора те така за нищо, напада и домашни кучета, вече споменах какво стана с котката ми .... има и другначин за по наглите, но малко по скъп. Вече няколко по нагли дето се опитваха да хапят клата докато се движи не са на тоя свят, за сега няма особенни щети по каруцата, най-много да ти счупят бронята,но гаранция втори път няма да му мине подобна мисъл през главата ... може би заото става малко по сплескана.
А войната с тях много често си е на живот и смърт, не малко изпохапани хора има, и не малко изядени, най-интересното е че го првят умишлено и явно подбират. Мен никога не са се и опитвали да ме закачат, не съм забелязал в парка и на някой друг мъж да налитат, все на деца, бабички или жени ... определено има целенасоченост в поведението им, та хич не ми разправяйте че щото били озлобени от хората. Просто подивяват, а тоа е естествено поведение, защитават си територията, но не са и тъпи, някой да е видял чакал да дебне слон или носорог ....
С въздушната пушка не е много ефективно Рек, верно има и мощно но след 30-40 м каквато и да е енергията на съчмата е малка, те вият те така от лигавщина, не че толкова ги е заболяло, то има някои почват да вият още преди да си ги ударил. Псето е голямо животно, някои и с флоберка ще е зор да ги утепаш, решението е или да тръгнеп с пушкалото е да ги тепаш отблизо, щото то 5-тия етаж току виж изникнал случаен минувач, или да минеш. да ги насубереш, събъреш пък после начини много.
|
| Сря Фев 20, 2008 8:40 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Фев 20, 2008 9:05 am |
|
 |
|
zaphod
|
тва с СО2то си е ненаучна фантастика, лазер за оръжие не става. обаче има газови пистолети които лесно се преработват на бойни. то това е незаконно, ама за щастие в българия закона се прилага "умерено"
благодаря за конструктивната критика, ще се взема в ръце. 
|
| Сря Фев 20, 2008 10:13 am |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
Кой казва, че лазера не става за оръжие?
Ползват го за рязане на метал, значи и един пес може да скълца!
Вярно още няма джобен формат мощни... Но работи се по въпроса!
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Сря Фев 20, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
sthx
|
Глупости на тракалета. Става и още как. Само,че со2 е неудобен за тази цел. Не само, че лазерът става за оръжие, но е и забранен с международни договори. Въпреки това смея да кажа, че съм виждал такова оръжие преди 20 и няколко години.
Преди 10-15 години в някоя от скандинавските столици имаше случаи на ослепени мюсюлманки от лазер. Случаите ставали на един площад. Майсторчето сложило лазера на последния етаж на една от къщите. Надявал се е, че няма да разгадаят мистерията с ослепяването. Прекалил е с броя на жертвите и го хванали.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Фев 20, 2008 11:53 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Ако докараш песа на фокусното му разстояние ...
Това да не е новата курсова работа? 
|
| Чет Фев 21, 2008 1:49 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|

А бе бездомните че са неприятни, неприятни са. Но са по-малката опасност;
обикновено са дребни и винаги са страхливи (смелите не оцеляват).
Двуноги малоумници, които водят необезопасени кучета-зверове сред
хора, ме вбесяват и в такива моменти дори аз почвам да се чудя дали
пък Зейфод не е на прав път в светогледа си (ако го разбирам правилно,
той е "дай да изчистим всичко, за което се сетим, то и без друго има
много в излишък"  ). А не е лесно да ме докатат до там (ако и да не
садя дръвчета по парковете чак, де....  ).
Веднъж преди 15-ина години се прибирах към 1-2 през нощта, тихо
и спокойно, и на ъгъла на Шишман и Иван Вазов изведнъж от нищото
изскочи с рев насреща ми огромен санбернар. Нямах време нищо повече
да направя от това, да се наведа напред и да посрещна атаката - която
не се състоя, кретенът-собственик му свирна и кучето си отиде. Пулсът
ми беше в небесата; ако имах и най-малък проблем със сърцето просто
щях да съм си отишъл на място.
И това с такова куче, дето по принцип доколкото знам е контролируемо
(и тоя опит го показва). А какви ротвайлери водят и т.н.... с обяснения от
рода на "ама то е много добро, никога не хапе". Да ги наредиш до стената.
Зейфоде, давай, с тебе съм - разгорещих се, почваме ги.

_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Фев 21, 2008 3:25 am |
|
 |
|
zaphod
|
струва ми се не си го разбрал правилно. ако трябва да предам в къс текст - кучетата не са проблем, проблем са кучефилите, мангалите не са проблем, проблем са хуманистите. виж заглавието - нападението на кучетата тук беше само странична случка, темата е за лелката която се възмути че ги замервам с камъни, въпреки че току що беше нападната. ако трябва да се избива някой (мисля че все пак можем да минем и без крайни мерки), това са преди всичко хуманисти, кучефили и подобните им, а не мангалите и кучетата. последните трябва да се избиват само когато проявят наглост, а това без техните защитници бъди сигурен ще става безкрайно рядко.
|
| Чет Фев 21, 2008 10:26 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Абе казвам ви аз че Зейфод е омекнал. И това че не споменава този път еколозите събужда у мен съмнението, че вече е започнал тайно да сади дръвчета.
Зейфод, ако житейския ти опит се гради на случки като тази с възмутената лелка то е защото предполагам прекарваш много време в изолирана среда - PVC дограма и прочие. Вместо да садиш дръвчета в парка по-добре вземи нещо младо за изпът и отиди някъде на планина да ти се проветри малко мозъка. Далеч от еколози, кучкари, хуманисти. Да възвърнеш чувството си за реалност и тогава няма да има нужда да обясняваш по форумите какъв ти е светогледа.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Чет Фев 21, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ee бат'tgi,
то санбернара най-много да те олигави до смърт
те са добри плюшковци с лиги в излишък  (е и в тона на поста.. и купчинките са му големшки  така че, собственика му трябва направо с поцинкована кофа от 20 литра и лопатка за боклук да ходи след него)
а че са гласовити спор нема ама те тихо не могат да се радват...
....
иначе за лазерните оръжия - да те досега спадат към т.н. хуманни оръжия - изгарят ти ретината нищо повече... но незрящо улично куче цапа колкото зрящо улично куче  така че идеята е неефективна 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Фев 21, 2008 1:05 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Не случайно квартала около магазина на Комет съм го прекръстил на квартал кучешки лайна....
Там е нещо уникално, за предпочитане е да не се ходи по тротоарите и да си гледа човек в краката.
Решението на това едно бездомно куче да не те закача повече е хубав мощен ритник!
Тествал съм го не един път, работи.
Дори един от случаите съм го документирал надлежно : http://planinari.org/200510_mazalat.htm
Но проблема си остава в хората, не кучетата са малумни а хората. Кучетата действат по инстинкт... 
|
| Чет Фев 21, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
zaphod
|
бате, ти имаш нужда от възвръщане на чувството за реалност. точно в планината бъка от еколози и кучефили, ако искаш да избягаш от тях отиди в кланницата 
|
| Чет Фев 21, 2008 8:18 pm |
|
 |
|
zaphod
|
ъъ за лазера - да обяснявам ли защо не става за оръжие, или вече сте поровили в интернет и сте разбрали?
|
| Чет Фев 21, 2008 8:21 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Не, обясни плийз. 
|
| Чет Фев 21, 2008 8:28 pm |