Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 101 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
кучефилът - дегенерат на човешкия род 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение кучефилът - дегенерат на човешкия род
вчера докато отивах към работа ме нападнаха две псета. до сега много пъти съм минавал от там, тия псета не са проявявали никаква агресия, но последните дни явно са решили че са недосегаеми. днеска като наближих същото място се запасих с по един камък във всяка ръка, а кучетата се чуваха още от далеч как лаят. излизам аз на отсечката и какво да видя - кучетата съвсем изнаглели и тероризират всички минувачи. точно пред мене едното беше нападнало една лелка а другото се занимаваше с някаква кола. първото (по-наглото) остави лелката и се насочи и то към някаква кола, аз издебнах момент и почнах обстрела с камъните. лелчето детето беше нападнато почна да кряка да не съм го целел, щото то затова било озлобено и нападало. аз и казах да не се обажда, щото да не отнесе и тя някой камък. това съвсем я възмути и ме нарече простак :lol: :lol:
противно на нейната теория за озлобяването, след обстрела кучетата (дори и необстрелваните) прекратиха вандалщините и се оттеглиха с подвити опашки. кучетата майната им, но просто немея пред деградацията на кучефилите - току що нападнат, и пак ги защитава. терапия трябва да се измисли, мда.

Вто Фев 19, 2008 10:29 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Мдаа, интересен експеримент. Трябва да се приложи в национален мащаб. :D

Вто Фев 19, 2008 1:19 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Новодошъл

Отговори с цитат
Мнение 
Какво имаш предвид под "кучефил"?
Или поставяш с лека ръка "общи знаменатели"?

Вто Фев 19, 2008 1:52 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
абе по европата нема нийде кучета по улиците. то и с каишки не се виждат често.
но пък няма и хора да ровят в кофите (всъщност като наште кофи май само в сърбия съм виждал)
дали са кучефили или кучефоби бе мога да преценя.
в корея съм ял куче - вкусно е. но са отгледани за месо във ферма. аз обаче си предпочитам един сочен телешки стек :-({|=

преди 2 седмици на колега жена му я наръфаха кучета в надежда пред блока им. тя е 45 кила и беше в шок поне една седмица.
вече ги няма ръфльовците :D

Вто Фев 19, 2008 2:18 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Отговори с цитат
Мнение 
mdaa
и по европата кучефилът(кинофилът ако сме по-точни) върви с една лопатка, или поне найлонова ръкавица(такива ги има до кофите за болкук по парковете), та да му събира на възлюбеното псе лайната :!: :!: :!:
а не да ги оставя да димят по улиците и детските площадки :!:
и ако има хора дето имат куче-домашен любимец, тука из форума, да ги питам какъв им е подхода :?:
щото мисля си не събират туй що трябва :)
иначе лесно е да се каже "ама там е по-чисто тук е мизерия", да ама ние си я правим:!:

а за уличните псета спор няма требе да се трепят :!: и навсякъде ги трепят, ама пак то си дойде от зелю зелев и франковонските му съветници - милосърдие и т.н към животните, фондации, преливане на парични потоци... приюти за мечки и кучета да, а за деца е скъпо :!:

Вто Фев 19, 2008 2:46 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Да, и малките дечица, като кажат "Мамо имам пиш" или нещо друго, колко майки водят дечицата до вкъщи? Или си носят лопатка? Не, отиват до близкото храстче...
Проблема е в липсата на какъвто и да е ред и дисциплина, което пък е следствие на беззаконието, което пък е вследствие от липсата на наказания :idea:

Вто Фев 19, 2008 3:10 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
lz написа:
Какво имаш предвид под "кучефил"?
Или поставяш с лека ръка "общи знаменатели"?

ами ето тая лелка за оято говорих е типичния кучефил, нападната от кучета и въпреки това врещи когато ги разгоних с камъни.
ДедоБоре написа:
вече ги няма ръфльовците Very Happy
поздравления. как решихте технически проблема?

Вто Фев 19, 2008 3:20 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Абе я и аз да поискам идея.... имаме си градинка пред блока... точно под прозорците ми... чистим си я не чак толкова редовно но на трифон зарезан като орязахме лозите си я почистихме... през улицата пред нас има поляни 10 стада говеда да разхождаш ама на... гнусните кучкари си водят любимците да ми пикаят и серат в градинката дето я чистя и ми е под прозорците... е тва не мога да го понасям... абе м**** ви мръсна малки ли са ви поляните или ви е гадно че скапаното ви добиче става цялото в тръни като мине от там та ми го водите да ми препикава и осира чистата градинката и да ми смърди под прозорците и да мачка цветята... Дайте идея как да ги отуча тия боклуци да не минават вече от там??? Не един път съм се карал... Скандала завършва с "ПРОСТАК ЗАЩО МРАЗИШ ЖИВОТНИТЕ" и на другия ден пак същото??? Наглостта граници няма... За всеки проработил съвет ще черпя здраво бира....

Вто Фев 19, 2008 4:21 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Мнение 
Ами .... аз като цял оне съм кучефил, даже напротив, но си имам куче, то по скоро прасе, ама мойто сиходи по полянки. Бездомните псета много ме дразнят, особенно ти около нас, отдавна съм им хвърлил око, откакто ми удушиха едната котка, някой ден ще им дойде реда ми се струва. Лично според мен всички бездомни трябва да се убиват .. тук може да не се уточнява за какво бездомно става на въпрос .. с изключение на котките рзбира се.

Вто Фев 19, 2008 4:32 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Без да се разкарат бездомните кучета, не е коректно да се гонят хората с кучета. И аз имам куче и според мен това да имаш куче е преди всичко отговорност и ангажимент. Според мен трябва да има някакъв разрешителен режим за притежание на куче.
Ама като гледам какви шофьори има си мисля че и това няма да проработи.
На някой ако му минава през акъла идеята за хвърляне на отрова, в лицето му мога да му заявя че е ИДИОТ!

Вто Фев 19, 2008 4:56 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Идея за @Koleto
Перди време бях свидетел на една случка в едно село - при преминаване през едно "омагьосано" място, на един чичка му умряха 2 овце, а оцелелите подскачаха като кози :lol: Е такова нещо друг път не съм виждал. Причината: избил подземен кабел 380V. След няколко часа, ония от енергото копаеха да го правят...

Вто Фев 19, 2008 5:19 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
lz написа:
Без да се разкарат бездомните кучета, не е коректно да се гонят хората с кучета. И аз имам куче и според мен това да имаш куче е преди всичко отговорност и ангажимент. Според мен трябва да има някакъв разрешителен режим за притежание на куче.
Ама като гледам какви шофьори има си мисля че и това няма да проработи.
На някой ако му минава през акъла идеята за хвърляне на отрова, в лицето му мога да му заявя че е ИДИОТ!

покрай сухото гори и суровото. пък и бездомните кучета произхождат от изоставени домашни, така че очаквай негативизма спрямо гледащите кучета да нараства. аз лично имам диференцирано отношение към кучетата (и към хората),едни ме кефят други не, но като цяло съм против отглеждането на кучета в градски условия, нито при специален нито при свободен разрешителен режим.

Вто Фев 19, 2008 5:38 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Отговори с цитат
Мнение 
абе Lz,
за малки деца незнам... но съм имал случай да си пия кафето в центъра на София, и една бабка с булонка мина покрай масите, и булонката стори некъф колосален шит(направо 1/3 от булонката беше)... и бабката нищо... изчака я и си продължиха..... а лайното остана на централна улица:!:
аз сега незнам ти откъде си и с какви разбирания за живота си, но ако си някъде на заведение, в парк или т.н и аз дойда и ти друсна едно лайно пред очите усмихна ти се и си тръгна - няма да ти е приятно нали :?:
защо трябва смотаното псе на някой си да може да си дриска по градските улици/детските градинки ипарковете:?: ти в къщи даваш ли да ти дриска псето:?: не :!:
а защо го водиш навън :?:
много е аграрен този начин на мислене, ако ме разбираш какво искам да кажа :!:

Вто Фев 19, 2008 5:49 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
MYXATA написа:
абе Lz,
за малки деца незнам... но съм имал случай да си пия кафето в центъра на София, и една бабка с булонка мина покрай масите, и булонката стори некъф колосален шит(направо 1/3 от булонката беше)... и бабката нищо... изчака я и си продължиха..... а лайното остана на централна улица:!:
аз сега незнам ти откъде си и с какви разбирания за живота си, но ако си някъде на заведение, в парк или т.н и аз дойда и ти друсна едно лайно пред очите усмихна ти се и си тръгна - няма да ти е приятно нали :?:
защо трябва смотаното псе на някой си да може да си дриска по градските улици/детските градинки ипарковете:?: ти в къщи даваш ли да ти дриска псето:?: не :!:
а защо го водиш навън :?:
много е аграрен този начин на мислене, ако ме разбираш какво искам да кажа :!:

Е то убаво, ама скапаното псе ли е виновно в случая или бабката? И като и утепем псето, дали няма да продължи да си мята боклука в пликче от балкона. Пък и само за протокола, въпросния шит ще изчезне от само себе си, докато боклука на бабето ще си седи 100 години, ако някой не го почисти.

Освен това проблемът с бездомните кучета произхожда от хората. Даже и да изтребиш цялата им популация (нещо което е доказано невъзможно), мангалите и пазачите на строежите пак ще ги развъдят. Т.е. трябва си закон (какъвто има) и някой да го прилага. Нищо друго. Ако всеки собственик на куче плащаше по 100-500лв. на година според размера на лайната генрирани от добичето, да видим дали щеше да има толкоз бездомни. Отделно ако контролния орган шибне 200 лв. глоба на бабката за всеки шит изсран от добичето и - а да я видя как ще го пуска да дриска насам-натам.

Кучетата сами по себе си не са виновни за разпространението си. Все едно да хванеш да гориш хероина и да се хвалиш че се бориш с наркоразпространеноето.

Ама какво си говорим - балкански му работи. Аз например всеки ден като си разхождам добитъка на полянката до блока посъбирам найлоновите пликчета нахвърляни от съседите ми върху тревата. Нося ги в една кофа на спирката. Хората дето киснат там ме гледат винаги много странно - тоя пък събира боклуците??? Ебати малоумника??? На моменти ми иде да хвана боклука и да им го метна в краката ей тъй да видя как ще реагират. А пък тоя дето го мята през прозореца... как не мога да го сбарам мамка му. Макар че съм 99% сигурен че ще се окаже някой старец с влажен поглед и треперещи ръце. Може и добър човечец да е, в БГ просто чистотата не ни е преоритет, няма какво да се лъжем, свинско племе сме си.

Вто Фев 19, 2008 6:08 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Коя отрова е най-подходяща да кучета ?

Вто Фев 19, 2008 7:25 pm
Докладвай
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 101 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща