| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30754 Местоположение: София
|
 online магазин в EU
кажете някой онлайн магазин който е в европа има добри наличности, или ако някой му се намира 2676-5.0 20-на броя. Не ми се занимава с митничари за 20 броя, а като сложа и парите за митническия и транспорта ако поръчам от САЩ ще ми дойдат не по евтини и ще е по бавно.
|
| Сря Яну 09, 2008 8:16 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Digikey имат офиси из Европата. Даже мисля имат и гръцки. Но не съм пробвал. Все пак ако имаш някакъв съксес.... кажи да знам и аз.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Яну 09, 2008 9:28 am |
|
 |
|
ToHu
|
Да имат .. ама за БГ не пращат, ни от германия, ни от гърция ни от острова, накрая пак оттатък локвата ги поръчах, и вече пътуват  , митничарите пак ще лапанат, хубавото е че за тия дреболии минавам с 10-15 лв 
|
| Пет Яну 11, 2008 10:04 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е за такива неща не ти ли излиза по евтино да поръчаш от Digikey през Акерман например?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 11, 2008 10:22 am |
|
 |
|
velio
|
www.tme.pl
Имат тамън 20бр.
Доставката е 15евро
|
| Пет Яну 11, 2008 11:40 am |
|
 |
|
ToHu
|
eeeee добре, ама малко късно
Цецо, мен цената не ме бърка толкова, в смисъл ако има вариант да е от европа и да дойде за същото време е ОК, но иначе може и по скъпо да е. е исках да е от САЩ най-вече защото се минава митница, а там е тъпо че трябва да пусна платежно преди да я освободят, а аз съм постояно в движение а и времето минава докато потвърдя превода, ощер повече че не съм си вадил нов електронен подпис след като ми свиха лаптопа, и яма електронно банкиране, което е още по голямо дърво, та затова. Иначе имам страшен митнически агент, оправя пратките и без пълномощно и без да са потвърдили превода, но все пак му трябва рзпечатката от превода. Та затова предпочитах да е европа, да не се минава митница. Иначе поръчката я направих четвъртък вечерта вече е в София, само дето е неделя....
За акерман ... няма ли и те да ги поръчат от САЩ ... което значи същото време а ако пък чаакт за по голяма пратка съвсем не ме устройва, както и да е, устройството го продавам с огромна надценка, не е проблем толквоа в транспорта, щом няма друг начин .... по ме трявожи къде да го дам да се насища, сега едни 15 броя ръчно се правят ама не си е работа, следващите 50 трябва да намеря къде да ги налепят.
|
| Нед Яну 13, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
hricava
Ранг: Минаващ
|
някой пазарувал ли е от TME? така като гледам цените за доставка до Румъния 8 евро- за нас 15,а като изключим Ирландия и скандинавските страни за другите цените са нормални  Иначе си поръчах каталог на CD и дойде от Полша за седмица..
|
| Чет Яну 31, 2008 1:00 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ми нали нямало разлики между румъния и българия? даже сме били по-напреднали. явно е затова
|
| Чет Яну 31, 2008 1:33 pm |
|
 |
|
hricava
Ранг: Минаващ
|
Явно отдавна са навлезли там или поне куриерската им фирма има представителство  А иначе сега се загледах, че каталога им на CD e и на български, въпреки че на сайта им не го пише..
|
| Чет Яну 31, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
За сметка на това персонала им говорел български  , обаждаш се по телефона и все едно си говориш с КометЯ ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Яну 31, 2008 5:01 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Имат хубави флюсове и пасти за SMD за друго не знам 
|
| Чет Яну 31, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
velio
|
Тия пичове (всъщност беше една мадама) ги мярнах на пловдивския панаир.
Викам я дайте един каталог. Те - е ама на нас са ни малко - можем на диск да ви дадем.
После като разбра, че съм от фирма производител и като се почна - аа така ли, ами ето ви каталог и диск, и торбичка, и календарче, и подложка за мишка, химикал, връзка за ЖСМ и помня ли още какво... Обаче помня че тоя каталог беше поне 4кила и го мъкнах цял ден...
Плащането е кофти - по банков път.
Иначе не съм ги пробвал.
|
| Пет Фев 01, 2008 6:54 pm |
|
|