Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
hc11 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
защо за вас е толкова важен етиловия :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: аз не мога да разбера защо за всички други мъже (без мен) им е кеф да се напият и да говорят глупости :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: това не е начинът да се забавляваш :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: а да не говорим че по важно е къде ще отидеш след като умреш - ад или рай :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Пет Апр 08, 2005 7:51 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Манчев да не се скатава, ами да води девелопърките от Мелексис, там чувам имало ....е лейаут правели ама то пак си е хардуер :)

Пет Апр 08, 2005 8:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
В ТУ Пловдив, имах една колежка, която си носеше в дамската чантичка поялник, фазомер, отвертка, ТХО-то на телевизора на комшията, който ще пренавива и т.н. Жалко че й нямам вече координатите, иначе на половината от форума ни скрива шапките на тема ремонт битова електроника. Ако я открия ще я вербувам да постне нещо във форума, за да няма дискриминация :D

Съб Апр 09, 2005 12:15 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Електрончик относно етиловите напитки и говоренето на глупости при теб положението е такова защото обикновенно говориш глупости на трезво. Може да вземеш да не се цепиш и да видиш дали като употребяваш въпросните напитки можеш да говориш неглупости :)
А тука в Стара Загора има една персона дето и е хоби да се рови в битова техника и работи нещо из електрониката в местното ЗЗУ,не съм я питал какво точно. Вярно че не е руса и с бедро до сливиците .... но живот ....

Съб Апр 09, 2005 2:23 am
Профил
Аватар

Мнение 
Електрончика го удари на морал. Лошо няма и такива хора трябват. Ние обаче си имаме свойте малки пороци - ядене, пиене и тия три работи ни дай.

Абе едно време имаше един тъп филм за двама идиоти дето си направиха една кибер мацка. Дайте да спретнем един такъв проект - баси кво толкоз един 16F84 е достатъчен за управление на мисловната дейност. Е сега и да има женски род в форума, вече ще избега обиден. Майтап да става.

Съб Апр 09, 2005 10:50 am
Профил ICQ

Мнение 
Мдаааа само приказваме и нищо не помагаме за HC 11 .... имам един доста тлъст проект с HC 11, ама сега да с ехвана да му вадя само календара и индикацията няма да стане, още повече че поради липса на крачета индикацията е много изродски решена :). Но самото правене на календар не е никак сложно, има много примери из интернет, но повечето сигурно са С ... за PIC със сигурност има асемблерски, и за други също, ама не знам къде.

А за кибер мацката, абе з амисловната дейност ... ша се оправим с тоя пик, но там по важни са другите инстиктивните дейност :D .... а там и няколко P4 няма да ни свършат работа ... ако искаме да се справя качествено де .......аз не бих искал да ми отхапе нещо /ухото примерно/, за вас не знам ......

Съб Апр 09, 2005 11:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2